Glöm inte att Panta oss!

Du vet väl att alla NIVEAs produkter kan pantas?

Nu kan du panta ALLA dina NIVEA-förpackningar!

Nu är det möjligt att panta dina tomma NIVEA-förpackningar på din närmaste lokala återvinningsstation med hjälp av mobilen. 
För närvarande samlas enbart 42 procent av plastförpackningar in i Sverige för återvinning. Vi vill därför uppmuntra till och säkerställa att alla våra förpackningar faktiskt återvinns och inte bara kastas bort. Därför har vi gått samman med Bower, vilket är en app som gör det enkelt att panta våra tomma produkter. Tillbaka får du värdecheckar som du kan använda för att köpa din favoritprodukt från NIVEA. 

Såhär gör du

1.

När dina NIVEA-produkter är slut - panta dem.

2.

Skanna enkelt streckkoden på förpackningen hemma med Bower-appen.

3.

Gå till närmaste återvinningsstation. 
Vid återvinningsstationen kan du validera din återvinning genom att skanna en slumpmässigt vald förpackning. Släng sedan förpackningarna i rätt behållare, för att få din belöning.

4.

Din belöning (i form av poäng) kan du använda och lösa ut till värdecheckar eller kuponger att använda till kommande köp. Du kan även donera dem till välgörenhet.

Ladda ner appen här!

Du kan läsa mer hos Bower


En liten del i vårt stora hållbarhetsarbete

Beiersdorf har en lång historia av hålllbarhetsarbete och har ambitiösa mål för hållbara förpackningar: 100% av alla produktförpackningar ska vara återvinningsbara, komposterbara eller återanvändbara fram till 2025 och målet är att nå en andel av 30% återvunnet innehåll.

 

Läs gärna mer om vårat hållbarhetsarbete här!