UPPTÄCK EN CREME SOM IMPONERAR!

NYA: NIVEA Care

NIVEA Care

VILL DU HA EN CREME SOM GER INTENSIV VÅRD UTAN DEN FETA HUDKÄNSLAN EFTERÅT? 

NYA NIVEA CARE: 100% VÅRDANDE 0% KLADD

En revolution inom hudvård

Många upplever att tiden är för knapp för att hinna med att återfukta huden.
Nya NIVEA Care Nourishing löser problemet – cremen absorberas omedelbart och ger intensiv vård och återfuktning. Den kan användas för både ansikte och kropp, helt utan kladd. 

En banbrytande teknologi

NIVEA Care är baserad på en helt ny formula: en vaxhydrodispersion. Lätta hydrovaxer smälter omedelbart in i huden när cremen appliceras vilket innebär att cremen absorberas direkt samtidigt som den ger intensiv, bestående näring utan att lämna något kladd.

Perfekt hudvård för både kropp och ansikte

Nya NIVEA Care appliceras enkelt och absorberas snabbt av huden. Detta gör NIVEA Care till den perfekta cremen för både ansikte och kropp. Den kommer slå dig med häpnad!

För en unik silkeslen hudkänsla

Utveckling

BAKOM KULISSERNA FRÅN EN HUDVÅRDSREVOLUTION

Utvecklingen av NIVEA Care

Lär dig mer om utvecklingen av NIVEA Cares formula och hur den ger intensiv näring utan att lämna en fet känsla på huden.

Nästa generations hudvård

NIVEAs klassiska creme uppfanns för över 100 år sedan, denna ikoniska klassiker banar nu återigen väg för vårt senaste tillskott NIVEA Care.

Fem års intensiv forskning har resulterat i dess revolutionerande formula som ger en alldeles unik hudkänsla. 


VAD SÄGER EXPERTEN

Intervju med Dr. Christiane Meyer

5 FRÅGOR TILL DR. CHRISTIANE MEYER

Manager Product Development universal creams and NIVEA Body products, NIVEA Care ger intensiv och varaktig vård och återfuktning utan att lämna en kladdig känsla på huden. Dr. Meyer förklarar hur den nya formulan fungerar. 

Vad gav upphov till utvecklingen av NIVEA Care?
Omfattande studier visade att många sökte efter den perfekta hudvårdslösningen som är intensivt vårdande utan att kladda. Med NIVEA Care hittade Beiersdorfs forskare ett helt nytt sätt att leverera det bästa av båda världar: en intensivt vårdande creme som inte kladdar - den perfekta produkten för den moderna kvinnan.


Vilka är skillnaderna mellan nya NIVEA Care, klassikern NIVEA creme och NIVEA Soft? Vilken creme passar till vilken typ?
NIVEA Cremes ikoniska formula skyddar huden genom att skapa en tunn hinna ovanpå. Denna återfuktande creme passar alla hudtyper, både barn och vuxna under alla årstider. NIVEA Soft erbjuder istället fräsch hudvård och lämnar en lätt känsla på huden. NIVEA Softs lätta återfuktande formula är därför speciellt passande för yngre personer. Men när vi blir äldre behöver huden mer omvårdnad och fukt för att kännas mjuk. NIVEA CARE levererar exakt det: intensiv vård utan kladd i en och samma creme för en otrolig hudkänsla.

Innehåller NIVEA Care konserveringsmedel?
NIVEA Care innehåller konserveringsmedel för att förhindra att mikroorganismer utvecklas. Vore det inte för konserveringsmedel är det inte många produkter som skulle klara sig efter det första användningstillfället. Mikroorganismer såsom bakterier och svampar bär skulden: dessa kan ta sig in i produkten med hjälp av vår hud och har lätt för att föröka sig i kosmetiska produkter som innehåller vatten. Parabener och andra konserveringsmedel förhindrar att kosmetiska produkter blir dåliga eftersom de hindrar mikroorganismernas tillväxt. På grund av detta kan vi garantera att våra hudvårdsprodukter är både säkra och håller hög kvalitet.

Passar NIVEA Care alla hudtyper?
Ja! NIVEA Care kan användas på alla hudtyper. Den utvecklades för att ge intensiv vård för alla hudtyper. Den har testats i noggranna, omfattande tester på hundratals konsumenter. Dessa test genomfördes också i flera olika regioner jorden runt för försäkra att cremen ger optimal näring i olika typer av klimat.

Innehåller NIVEA Care solskyddsfaktor?
NIVEA Care är perfekt för dig som vill ha en simpel men effektiv hudvårdslösning. Produktens fokus ligger helt och hållet på hudvård för ansikte och kropp, samt inventiv vård och återfuktning. På grund av detta innehåller NIVEA Care inga kemiska filter. Eftersom cremen absorberas så snabbt är den ideal som en bas innan solkrämen appliceras.