NIVEA DRY Antiperspiranter

Verklighetstestade NIVEA DRY Antiperspiranter

NIVEA DRY

Den ultimata kombinationen av skydd och doft

Sveriges mest köpta deodorant har nu blivit ännu bättre. Med en ny formula testad i det verkliga livet är NIVEA Dry antiperspiranter våra mest effektiva antiperspiranter någonsin med en fantastisk doft för en fräsch känsla och skydd i livets alla små utmaningar.

Våga leva ditt liv fullt ut

Aktiv. Dynamisk. Självsäker. Minimal oro. Maximal femininitet. NIVEA Dry Comfort har en krämig och pudrig konsistens och ger dig en långvarig, torr känsla så att du kan känna dig bekväm och skyddad.

Fräsch och redo för varje utmaning!

NYA Dry Fresh. Unik. Väldoftande. Kraftfull. Den moderna blomsterdoften ger dig den där efterlängtande känslan av långvarig fräschhet – så att du är redo för livets alla utmaningar!


Revolutionerande Idé

Nästa nivå av deodoranttester

Smart verklighetstest: NIVEA har tagit fram den första t-shirten som kan analysera svettmängd för smarta kvalitetstester av deodoranter. NIVEA har tagit första steget in i en framtiden med personaliserad deodoranteffektanalys.


VANLIGA FRÅGOR

Hur ofta kan jag använda denna produkt?
Du kan använda NIVEA Dry lika ofta som din normala deodorant/antiperspirant.

Kan denna produkt orsaka mer hudirritation än vanliga deodoranter?
Nej. Innan lansering testades alla produkter ur serien NIVEA Dry noga när det gäller effektivitet och hudkompabilitet. I alla tester visade sig alla produkter vara mycket hudkompatibla.

Vad är skillnaden mellan en antiperspirant och en deodorant?
En deodorant är en produkt som döljer dålig lukt med hjälp av parfym och aktiva, antibakteriella ingredienser.

En antiperspirant hindrar istället förekomsten av svett. Antiperspiranter är lika effektiva som deodoranter och skyddar mot dålig lukt men erbjuder också en ytterligare fördel: Antiperspiranter hindrar förekomsten av våta fläckar under armarna och skyddar därmed kläderna.

Var kommer svettlukten ifrån?
Svettkörtlarna producerar en genomskinlig, luktfri substans. Lukten uppstår först när substansen kommer i kontakt med bakterier som finns naturligt på människokroppen. I armhålorna är det svårare för svetten att avdunsta och bakterierna förökar sig därför snabbare. Resultatet är dålig lukt och en klibbig känsla. Detta kan motverkas genom att använd deodorant eller antiperspirant."

Vad är så speciellt med den nya, förbättrade formulan hos NIVEA Dry antiperspirant?
NIVEA lanserar nu en förbättrad NIVEA DRY COMFORT, NIVEA MEN DRY IMPACT och den nyligen framtagna NIVEA DRY FRESH antiperspirant med ytterligare antibakteriella ingredienser. Den unika, kraftfulla formulan håller dig fräsch och skyddad tack vare två aktiva, samarbetande ingredienser.

Hur doftar NIVEA Dry antiperspirant?
NIVEA:s doftexperter tog sig tid att skapa och testa en doft som säkerställer en känsla av fräschhet och effektivt skydd under hela dagen. NIVEA DRY COMFORT för kvinnor har en krämig, pudrig doftkonsistens och garanterar en långvarig känsla av torrhet. Den nya DRY FRESH förför dina sinnen med en modern, feminin blomsterdoft för en långvarig känsla av fräschhet. Sortimentet för män innefattar produkter för effektiv fräschhet och en aktiv livsstil med ett utbud av väldoftande, aromatiska noter. NIVEA MEN DRY IMPACT fortsätter att vara en klassiker. Den nya DRY FRESH har utvecklats för mer unika och aromatiska tränoter.

Vad innebär ”verklighetstestade”?

Antiperspiranters effektivitet testas normalt under kontrollerade laboratorieformer och i höga temperaturer. Nu har vi dessutom utvecklat en ny testmetod som kommer mycket närmare konsumenternas verkliga behov: En smart t-shirt för svettanalys. T-shirtens integrerade analystrådar registrerar data om kroppstemperatur, rörelse och svett. Denna verklighetsbaserade information skickas sedan via molnet till experter för analys av varför, när och hur mycket vi svettas. Detta gör det möjligt för NIVEA att testa produkterna i verkligheten och bevisa att NIVEA DRY antiperspirant fungerar och håller dig torr och skyddad när det verkligen gäller – i det verkliga livet.