NIVEA MEN & Liverpool FC

Officiell leverantör av grooming produkter till Liverpool Football Club


SAMARBETET

Sedan 2015 har NIVEA MEN varit den officiella leverantören av grooming produkter till Liverpool FC. Här kan du hitta det senaste exklusiva innehållet med stjärnspelare från Europas regerande mästare! Du hittar naturligtvis också expertråd och tips från NIVEA MEN.


TECKEN PÅ IRRITATION

Se när Liverpool FC's stjärnor Milner, Alexander-Arnold och Wijnaldum tacklar irritation... med lite hjälp från Jürgen Klopp och NIVEA MEN Sensitive!

NIVEA MEN's Sensitive range kombinerar en unik formula som innehåller Vitamin E, Kamomill och Trollhassel för att lugna och skydda känslig hud. Med 0% alkohol, lindras de vanligaste tecknen av irriterad och känslig hud; brännande känsla, rodnad, torrhet, stramande och kliande hud.

Under huden med Dejan Lovren

"A man who is not showing emotion is not a man..."

Lyssna på Liverpool FC försvarare Dejan Lovren's berättelse, som berättas av hans hud och tatueringar.

Dejan använder NIVEA MEN Daily Skin + Stubble Lotion - är din hud irriterad de dagar du rakar dig? Kliar stubben de dagar du inte rakar dig? Berikad med Kamomill och Mandelolja, tacklar denna lotion både torr och irriterad hud.

Överraskningar på fars dag

NIVEA MEN frågade några hängivna LFC-supporters vad det betyder att vara en pappa. De var inte medvetna om att deras intervju skulle leda till en överraskning med lite hjälp från Van Dijk, Henderson och Robertson.

NIVEA MEN & Liverpool FC önskar alla pappor en härlig fars dag!