#ShareTheCare

VARJE OMTÄNKSAM HANDLING ÄR VIKTIG

Omtänksamhet har kraften att inge hopp när världen tycks vilsen. Och vi har rörts till tårar av hur människor överallt har skött om och stöttat varandra. Vi vill #ShareTheCare i dessa svåra tider. Under kommande veckor kommer vi dela med oss av omtänksamma handlingar från fantastiska människor världen över. För varje omtänksam handling är viktig. Använd bara hashtaggen #ShareTheCare. Det som är fantastiskt är att varje omtänksam handling inspirerar till flera.


NIVEA bryr sig

Vi åtar oss att hjälpa på alla sätt vi kan under den här krisen. Här är några exempel på vad NIVEA har gjort för att #ShareTheCare.
#ShareTheCare

INTERNATIONELLT STÖDPROGRAM:
50 MILJONER UTLOVAS

Beiersdorf AG meddelande i dag att man inrättat ett stödprogram med 50 miljoner euro för kampen mot covid-19-pandemin. Man kommer att samarbeta med internationella organisationer, såväl som lokala myndigheter.

#ShareTheCare

BEIERSDORF PRODUCERAR 500 TON DESINFEKTIONSMEDEL I EUROPA

Beiersdorf utökar framställningen av desinfektionsmedel inom sitt europeiska produktionsnät för att stödja samhällets gemensamma kamp mot coronapandemin. I ett första steg ska Beiersdorf AG framställa 500 ton.