NIVEA x Molly

För Alla Livets Sidor.

NIVEAs kampanj tillsammans med Molly Sandén vill lyfta livets alla sidor. Kampanjen belyser livets olika skeden, att det går upp och ner och att utan kontrasterna skulle livet vara ganska grått. Det är OK att ha flera sidor av sig själv, att känna sig nere ena dagen och glad nästa. Detta lyfter NIVEA tillsammans med Molly Sandén, som inte bara är en fantastisk artist, utan även en jordnära ärlig och mänsklig röst för många idag. 
Det känns så roligt, fint och rätt att göra den här kampanjen tillsammans med NIVEA. Att acceptera alla ens sidor och att vara fine med att det finns såväl bra som dåliga dagar, är frågor som ligger mig varmt om hjärtat. NIVEA är ett varumärke som varit en del av hela mitt liv och som funnits med mig sedan den första deodoranten och ansiktskrämen, säger Molly Sandén. 

OM MOLLY SANDÉN

Med över 300 miljoner streams på Spotify, turnéer som sålt slut på rekordtid och mängder med Platina-singlar och prestigefyllda priser (Årets Pop, Årets Album och Årets Artist på Grammisgalan samt Guldmicken och Årets Pop på P3 Guld) är Molly Sandén en av Sveriges tveklöst största artister och låtskrivare.

 

INTERVJU

Vad är din inställning till skönhet? 

Jag har aldrig varit någon som följer trender inom skönhet, men tycker det är kul att känna mig fin och pyssla om mig själv. Det blir ju egen kvalitetstid. För mig är det också ett sätt att förmedla känslor eller uttryck i mitt jobb, när man står på scen eller plåtas. Jag kan också bli jätteinspirerad av de som verkligen kan och är insatta i ämnet på en högre nivå och älskar att jobba med grymma stylister och makeupartister.

 

Hur ser din hudvårdsrutin ut?

Jag har ingen direkt steg-för-steg-rutin men är det något som jag är noga med är det ansiktsrengöring och återfuktning. Även på morgonen börjar jag dagen med att skölja av ansiktet. På kvällarna gillar jag NIVEAs wipes när det ska gå fort, och micellärvatten för att få bort allt på djupet. När jag har mer tid unnar jag mig att dra ut på rutinen och lägga till några steg för att få en mysig stund med mig själv. Jag är alltid noga med att återfukta med en enkel dag- och nattkräm. Mitt tips är att alltid ha en dubbel uppsättning, oavsett om jag är på landstället eller hemma. 

 

Hur viktigt är det att ta hand om sitt yttre för att må bra i sitt inre?

Jag tror verkligen att det spelar mer roll än vad man tror. Har jag en dag när jag bara känner att allt känns deppigt, så gör det så mycket att ta en lång dusch, smörja in mig och ta på mig något som jag verkligen känner mig snygg i. Det är ett bra sätt att lura mig själv till att få en dålig dag att bli lite roligare. Det får mig att känna mig lite mer pepp helt enkelt.