Inget slår en klassiker!

En klassiker kommer man alltid tillbaka till – oavsett om det gäller mode eller hudvård.
För inget slår en klassiker!

SOFI FAHRMAN x NIVEA

Sofi Fahrman är journalist, författare och entreprenör. Hon är en av Sveriges största influencers inom mode och livsstil. Nyligen lanserade hon ett eget badmärke med sin syster Frida – och nu är hon ambassadör för NIVEA Q10. Med Sofis hektiska vardag är det viktigt för henne att hitta en ansiktskräm som är pålitlig, enkel och som funkar för hennes hy. Därför använder hon NIVEA Q10 – en ansiktskräm som älskats i generationer.
 
En klassiker kommer man alltid tillbaka till – oavsett om det gäller mode eller hudvård. För inget slår en klassiker!


Sofi's enkla hudvårdsrutin

Q10 POWER FIRMING DAY CREAM

En dagkräm som innehåller Q10 som är 100% identiskt med hudens egna och som arbetar i perfekt harmoni med huden. Återfuktar huden intensivt och arbetar aktivt för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, minimerar befintliga rynkor och stramar upp huden.

Q10 POWER FIRMING NIGHT CREAM

En återfuktande nattkräm med Q10 som är 100% identiskt med hudens egna och som arbetar i perfekt harmoni med huden. Återfuktar huden intensivt och arbetar aktivt för att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, minimerar befintliga rynkor och stramar upp huden.

Q10 POWER SERUM PEARLS

Q10 Serum Pearls ger genom de unika serumdropparna den högsta dosen av hudens eget coenzym Q10 av alla NIVEAs Q10-produkter. Serumet innehåller Q10 identiskt med hudens egna och som jobbar i perfekt harmoni med din hud. Den kraftigt verkande sammansättningen med tillsats av hyaluronsyra både reducerar befintliga rynkor och förebygger uppkomsten av nya.


Alla NIVEA Q10-produkter innehåller nu Q10 som är 100% identisk med hudens naturliga Q10. 

Kvalitetsmässigt är det den renaste Q10 som finns på marknaden, och ingrediensen kommer från vår leverantör KANEKA.

Det hudidentiska koenzym Q10 fås från en noggrant konstruerad fermenteringsprocess av naturlig jäst. Denna process är unik för att säkerställa den högsta kvaliteten på Q10: 100% identisk med den som finns i din hud. Det är därför våra produkter arbetar i perfekt harmoni med hyn, och naturligt minskar tecken på åldrande.