nivea-facecare-fullbleed

Den första omvårdande rengöringsprodukten

Förvandla rengöring till omvårdnad

NIVEA har upptäckt ett nytt sätt att noggrant rengöra din hud samtidigt som den får omvårdnad: Creme Care Facial Cleansing.
RENGÖRINGSPRODUKTEN

Best of NIVEA Care

nivea-facecare-content-cleansing-range

NYTT: NIVEA Creme Care Facial Cleansing

Rengöring är en viktig del av den dagliga hudvårdsrutinen för de flesta kvinnor. NIVEA har lanserat den första omvårdande rengöringsprodukten för att undvika att huden känns stram efter rengöring: den nya NIVEA Creme Care Facial Cleansing. Det nya utbudet erbjuder tre olika produkter för olika rengöringsvanor: ansiktsrengöringsmilk, creme och våtservetter. Deras innovativa formel med Protective Care Complex och den unika doften av NIVEA Creme gör att huden känns ren och mjuk och strålar av naturlig skönhet. 
TVC

NEW NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSERS

Discover the new NIVEA Creme Care Facial Cleansing range by watching our newest TV spot.

DEN RÄTTA RENGÖRINGSRUTINEN

MED NIVEAS ANSIKTSRENGÖRING

Dagliga rengöringen av ansiktet är en väsentlig del av varje hudvårdsrutin. Vi kan beskriva hur du kan rengöra och vårda din hud på rätt sätt och uppleva känslan av en riktigt ren och omvårdad hud.
RENGÖRINGSTIPS

TA REDA PÅ ÄNNU MER OM NIVEA CREME CARE FACIAL CLEANSING

EXPERTINTERVJU

EXPERTINTERVJU MED DR. SVENJA MÖLLGAARD

svenja-moellgaard

NIVEA Creme Care Facial Cleansing är det nya utbudet av ansiktsrengöring. Vad är så speciellt med det?
Vi har utvecklat en unik formula för det nya utbudet NIVEA Creme Care Facial Cleansing, som inte bara noga rengör ansiktshuden men som också vårdar den milt och ger en mjuk och len känsla. 

Vad är så speciellt med formulan?
Vi lyckades kombinera de bästa egenskaperna hos rengöring och vård i den mest vårdande ansiktsrengöringsprodukten från NIVEA. Du kan lätt och noggrant rengöra din hud varje dag utan att gnugga och samtidigt skydda hudens naturliga fuktbalans. Den nya NIVEA Creme Care Facial Cleansing erbjuder effektiva rengöringsegenskaper och den bästa omvårdnad NIVEA kan erbjuda. Produkterna ger samma Protective Care Complex och doftar som NIVEA Creme.

Utbudet innehåller de mest omvårdande ansiktsrengöringsrodukterna från NIVEA. Hur lyckades ni med det?
Vi vill utveckla rengöringsprodukter som är lätta att använda och samtidigt ger huden omvårdnad. Därför har vi utvecklat en unik rengöringsformula som innehåller de mest vårdande egenskaperna av varumärkets legendariska produkt, NIVEA Creme. Den vårdande formulan får din hud att kännas ren, fräsch och återfuktad så att du verkligen trivs med din hud.