NIVEA Testpanel

Gå med i NIVEAs Testpanel för chansen att testa och recensera produkter!

OM NIVEA TESTPANEL

Vi vill gärna veta vad du tycker om våra produkter! myNIVEA Testpanel ger dig chansen att testa och recensera NIVEA-produkter. För varje produkttest väljer vi slumpmässigt ut en panel av testpiloter som testar och recenserar våra produkter gratis.

ANSÖK NU!

Hur funkar det?

1Gå med i myNIVEA

Exklusivt för myNIVEA medlemmar! Du behöver bara skapa ett myNIVEA konto. Har du redan ett konto? Då är det bara att logga in!

2Skicka in din ansökan

Klicka på "Ansök nu", logga in eller skapa ett konto och fyll sedan i dina uppgifter i formuläret för att anmäla ditt intresse!

3Testa produkterna

Det finns bara ett begränsat antal paket tillgängliga att testa varje gång. Du kommer bli meddelad via e-post om du blivit utvald och sen kommer ditt kostnadsfria NIVEA-paket levereras till dig.

4Berätta vad du tycker

Det enda som återstår är att testa dina produkter och lämna en recension. Vi vill gärna veta vad du tycker om våra produkter!


NIVEA Testpanel

NIVEAs Klassiker

Den här gången är det våra klassiker som ska testas! 

Produkterna är TikTok-favoriten NIVEA Rich Nourishing Body Lotion, NIVEA Soft och vår älskade NIVEA Creme.

 

Testpaketet innehåller;

NIVEA Rich Nourishing Body Lotion

NIVEA Soft

NIVEA Creme

  

Det finns 60 tester tillgängliga i denna omgång. 

Du kommer få ett email inom 72h efter sista anmälningsdagen om du har blivit utvald som testpilot. För mer information, läs villkoren.


Vi vill höra vad du tycker

Som medlem i NIVEA testpanel har du möjlighet att testa NIVEA-produkter från alla våra kategorier under hela året - valet är ditt! På så sätt är alla produkter du testar helt anpassade till dig!