smal-brunbränd-kvinnas-kropp-över-grå-bakgrund-miniatyr

Fördelarna med en kroppslotion för fastare hud

Kroppslotion för fastare hud stärker och vårdar torr hud

Huden kan förlora sin fasthet och elasticitet med tiden om du inte vårdar den på rätt sätt. Ta reda på hur du får mjuk, smidig hud med dessa livsstilstips och kroppslotioner.

Lär känna din hud med en kroppslotion för fastare hud

Huden förändras med åldern. Ta reda på hur du kan anpassa din hudvårdsrutin och hur du tonar huden för att hålla den mjuk och smidig.

Vetenskapen om åldrande

Vår hudtyp förändras under hela livet. Du kan gå från kombinationshy i tjugoårsåldern till torr hy i fyrtioårsåldern.

Varför blir huden torr när vi blir äldre? Först och främst producerar våra kroppar mindre av de naturliga oljor som återfuktar huden.

Cellerna förnyas också långsammare än de gör när man är yngre. Skador som uppstått när vi solat utan solskyddsmedel kan också påverka hudens utseende och fasthet.

Det är dock inte kört. Genom att anpassa din hudvårdsrutin och använda produkter avsedda för torr hy kan du göra stor skillnad. Intensivt återfuktande cremer som NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus hjälper till att bibehålla en mjuk, smidig hud.

Vad behöver åldrande hy?

hudvård

Nyckeln till frisk hy är fukt och fasthet. När vi åldras börjar mängden koenzym Q10, komponenten i huden som håller den fast, att minska. Kroppskrämer med Q10 hjälper huden att hålla sig mjuk och smidig.

Så får du en smidig hud med kroppslotion för fastare hud

Vår hud behöver ibland en hjälpande hand trots all träning i världen. Upptäck fördelarna med kroppslotion för åldrande hy.

Vad är så speciellt med formulan NIVEA Q10 Plus?

Formulan NIVEA Q10 Plus jobbar med din hy för att förbättra dess utseende. NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus behandlar inte bara torr hud i en mild massage, den hjälper också till att återställa hudens naturliga fasthet.

Formulans viktigaste ingredienser är karnitin, koenzym Q10 och kreatin.

När vi åldras minskar hudens naturliga mängd av karnitin. Formulan bidrar till att fylla på kroppens naturliga nivåer för att hålla din mjukvävnad fyllig och fast.

Formulan med kreatin bidrar samtidigt till att förebygga och behandla hudens åldrande genom att stimulera kroppens kollagenproduktion.

Så får du en smidig hy

vacker-kvinna-efter-att-ha-använt-kroppslotion

Q10-koenzymerna i kroppen håller vår hy smidig och fast när vi är yngre. Med åldern blir dessa enzymer färre och huden får svårare att förnya sig.

Tack vare formeln med Q10 kan din hud fortfarande se fast och naturligt välmående ut oavsett din ålder.

Aldrig för upptagen för att vara vacker

glad-kvinna-under-sin-morgonrutin-i-badrummet

Vissa dagar tror du att du inte har tid att smörja in dig. NIVEA In-Shower Q10 Firming Body Lotion ger en traditionell kroppslotions alla fördelar för åldrande hud på en bråkdel av tiden.

Kliv ur duschen och börja din dag med mjuk, smidig hud.