få-igång-din-morgonrutin-rubrik

Snabbabsorberande lotion för morgnar då du saknar tid

Så får du igång din morgonrutin

De flesta har mycket att göra på morgonen men de saknar ofta tid. Arbeta om din morgonrutin för att göra den mer effektiv.

Så kan du spara tid på morgonen

Ge din morgonrutin en boost med hjälp av förberedelser kvällen innan.

Förberedelse är nyckeln

ung-kvinna-som-provar-kläder

Oavsett om du förbereder dina kläder för nästa dag eller din matlåda så är förberedelserna centrala för en lugn och stressfri morgonrutin. Bli inte sen på grund av brist på planering.

Morgonrutin: Så kan du spara tid

Morgonen är i vanliga fall känd som att överväldigande, stressfull och hektisk, särskilt om en hel familj måste göra sig redo. Detta behöver dock inte vara fallet. 

Ta kontroll över morgonen genom att effektivisera din rutin och på så vis få några värdefulla minuters sömn. Försök att organisera allt du kan kvällen innan och spara bara det viktigaste till när du vaknar. Detta kan betyda att du packar din väska du behöver för jobbet, tvätta ditt hår eller ta ut soporna. Det kommer du att vara glad att du gjort när morgonen kommer.

Morgonen handlar om att använda din tid på ett klokt sätt och att hålla fast vid det. Skaffa en duschklocka för att se till att stunden i det varma vattnet inte får dig att bli sen, håll ögonen på klockan när du äter din frukost och lämna ditt hem vid en rimlig tid. Om du är förnuftig när det gäller tider så kan du lyckas att säga farväl till stressiga morgnar.

Ta kontroll över din morgon

Gör din morgonrutin effektivare med hjälp av några enkla tips och tricks.

Tips för att lättare komma upp ur sängen på morgonen

  • Undvik att slå på snooze-knappen – dessa extra få minuter kommer bara att försena dig.
  • Drick ett glas vatten så fort du vaknar för att öka din energiproduktion.
  • Spela lite av din favoritmusik för att väcka din hjärna.
  • Förbered kaffemaskinen kvällen innan så att det bara är att trycka på knappen när du går upp.
  • Se till att värmen slås på tidigt på vintern för att värma upp rummet.

Återfukta din hud i duschen: NIVEA In-Shower Body Moisturizer

Letar du efter ett mer bekvämt sätt att återfukta huden på morgonen? Applicera NIVEA In-Shower Nourishing Body Milk direkt i duschen och skölj omedelbart för att få en mjuk och silkeslen hud. Fuktcremen absorberas omedelbart så du kan snabbt klä dig och fortsätta med din dag.