q10

VAD ÄR COENZYM Q10?

TA DEL AV EXPERTKUNSKAP OM ANTI-RYNK-INGREDIENSEN. Coenzym Q10 har fört med sig spännande innovation för antirynk-hudvård, med intensiv forskning som har bevisat dess hudfördelar.

COENZYM Q10: FAKTA

Upptäck vad Q10 är och hur NIVEA Q10 gynnar huden och hur en anti-rynkformel med Q10 kan hjälpa dig att behålla en mer ungdomlig hud.

Q10 Plus - En produkt av mer än 20 års forskning

Beiersdorf har spenderat mer än 20 år på intensiv forskning om Coenzym Q10, hur det fungerar och fördelarna med hudvård. Det har gjort det möjligt att skapa ett ansiktsvårdspreparat mot rynkor som naturligt bekämpar åldrandeprocessen. 

Vad är Q10?

Q10 är ett coenzym som finns naturligt i alla kroppsceller. Det är viktigt för energiproduktionen som verkställer hudens grundläggande funktioner som regenerering och reparation. Eftersom vår hud är det yttersta lagret av kroppen är den ständigt utsatt för olika externa faktorer, inklusive oxidativ stress som orsakas av solens UV-strålar. Dessutom kan interna processer leda till frisättning av fria radikaler som orsakar ytterligare skador. Så vad är coenzym Q10s roll? Coenzym Q10 eller CoQ10 frigörs som en antioxidant för att bekämpa denna oxidativa stress vilket är varför det är så viktigt för en jämn, hälsosam hud.

Vad är Q10 bra för?

När vi åldras minskar nivåerna av naturligt Coenzym Q10 i vår hud. På grund av att det är en så viktig antioxidant och avgörande för energiproduktionsprocessen, gör en minskning av Q10 i huden den mer benägen för stress och skada. Det gör den mer mottaglig för fina linjer och rynkor, och det är därför att integrera produkter med Q10 i din hudvårdrutin kan hjälpa till att behålla din hud yngre, längre. 


Q10 Plus Återfyllnadsstudie

Beiersdorf-forskare var bland de första som undersökte vilken nytta coenzym Q10 kan för hudvård, och har sedan dess genomfört vetenskapliga studier. För den senaste produkten inom serien, NIVEA Q10 Power Serum Pearls, har en återfyllnadsstudie genomförts som fokuserade på huruvida NIVEA Q10 Power Serum Pearls också kunde fylla på nivåer av Q10 i huden.

Studien omfattade 82 testare som tillämpade produkten två gånger dagligen och det tog 24 forskningsexperter sju månader av omfattande studier, mätningar och analys av data. Så vad är Q10s resultat? Resultaten var tydliga - användningen av NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Serum Pearls två gånger om dagen i två veckor ökade mängden CoQ10 i huden. 

Vad är Q10 Plus unika egenskaper som gör den till en banbrytande hudvårdsprodukt?

Intensiv forskning från Beiersdorf har visat hur återfyllnad av coenzym Q10-nivåerna kan stödja hudens naturliga funktioner och skydda den mot skador, vilket annars skulle leda till synlig åldrande.

Bevisen är tydliga - Q10 Plus gör underverk för huden

Återfyllnadsstudierna visade inte bara att Q10 Plus regelbundet kan fylla på dina naturliga CoQ10-nivåer, det ökar också den metaboliserande formen av Q10. Detta indikerar att Q10 faktiskt absorberas och används av huden för energiproduktion. 


INTEGRERA Q10 PLUS I DIN ANSIKTSVÅRDSRUTIN

Enkla tips för att säkerställa att din hud får nytta av fördelarna med coenzym Q10.

Ett serum med en skillnad: NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Pearls

Den innovativa formeln i NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Pearls kombinerar Q10 Plus med en fuktgivande gel vilket gör den till en mycket effektiv anti-rynkprodukt. Så vad är Q10s resultat? Det minskar inte bara förekomsten av befintliga fina linjer och rynkor, det försenar också uppkomsten av nya, vilket hjälper dig att behålla en ungdomligare hy längre. Formeln med hyaluronsyra och kreatin ger en mjukare känsla på hudens yta och hjälper till att absorbera så mycket fukt som möjligt för en jämn och förfinad textur.

Vad är Coenzym Q10:s nya era för Anti-rynkhudvård?

NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Serum Pearls innehåller den högsta dosen av coenzym Q10 i NIVEAs produktsortiment. Den unika formeln med hyaluronsyra och kreatin mjuknar inte bara hudens yta, den ger också ditt ansikte ett fräschare, yngre utseende.

Tips för att göra ansiktsövningar på rätt sätt

  • Se till att din hud är ren och torr före appliceringen.
  • Applicera alltid ditt serum före din fuktkräm för att säkerställa att dess formel kan penetrera djupt och göra vad den ska
  • Arbeta försiktigt in serumet i huden med fingertopparna för att massera det över hela ansiktet.
  • Kombinera med en Q10 Plus-fuktkräm som NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Day Care för att intensifiera anti-rynkfördelarna. 

Q10 för mer än ditt ansikte

Q10s anti-aging och stärkande fördelar fungerar inte bara på ansiktet, utan på huden över hela kroppen! För kroppen, varför inte prova den otroligt fuktgivande RICH BODY MILK Q10 VITAMIN C