NIVEA SKin GUiDE

NIVEA SKIN GUIDE – FAQ

HÄR HITTAR DU SVAREN PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Generella frågor

Generella frågor om NIVEA SKiN GUiDE

Vad är NIVEA SKiN GUiDE?

NIVEA SKiN GUiDE är en webb-baserad app som hjälper dig hitta din optimala hudvårdsrutin. Genom en selfie gör NIVEA SKiN GUiDE en individuell analys av huden i ditt ansikte och avgör din huds optiska ålder, fasthet, jämnhet och hyperpigmentering.

Med 135 års erfarenhet har NIVEA delat med sig av sin kunskap inom hudvård till generationer. NIVEA SKiN GUiDE är vårt sätt att ta detta ett steg längre. Tack vare digital teknik kan vi dela vår kunskap direkt med dig. Genom att skanna din hud kan du ta reda på vad den verkligen behöver. För en långvarig effekt kan du skanna din hud en gång dagligen och tracka dina poäng i din personliga huddagbok. Vi gör dig till en expert på din egen hud.

 

Vem och vad ligger bakom NIVEA SKiN GUiDE?

Ett team av forskare, hudvårdsexperter, utvecklare och NIVEA-fans arbetar bakom kulisserna på NIVEA SKiN GUIDE. Detta inkluderar mer än 10 000 kvinnor över hela världen, som dagligen analyserade sin hud under flera månader. Vårt arbete bygger på mer än 20 miljoner bilder som analyserades med AI (artificiell intelligens), det är så vi kan skräddarsy för varje hudtyp och dess individuella behov. Du kan nu dra nytta av denna forskning och göra något bra för din hud. Det krävs bara en selfie för att analysera din huds optiska ålder, fasthet, jämnhet och hyperpigmentering med hjälp av artificiell intelligens. Som aktiv användare kommer du också att bidra till att göra tekniken ännu bättre när den lär sig av dina bilder.

Vad analyserar NIVEA SKiN GUiDE?

 1. Webbappen utvärderar din huds optiska ålder med hjälp av en selfie för att se om din hud verkar yngre eller äldre än din faktiska ålder.
 2. Hudens fasthet kommer också att analyseras - detta innebär elasticitet och rynkbildning. Ju högre poäng desto fastare hud.
 3. Vi gör också en analys av hur jämn din hud är - har din hud orenheter och rodnad. 
 4. SKiN GUiDE analyserar också din huds hyperpigmentering. Vi analyserar hur många pigmentfläckar du har, intensiteten och storleken på fläckarna. 
 

Vilka parametrar analyserar NIVEA SKiN GUiDE?

 1. För att bestämma din huds optiska ålder analyseras huden i pannan, runt ögonen, näsan och munnen.
 2. Hudens fasthet bestäms genom utvärdering av rynkorna runt ögonen, pannan, näsan och munnen. 
 3. Orenheter, prickar och rodnad skannas för att bedöma jämnheten.
 4. Pigmentering bestäms av antal pigmentfläckar, storlek och intensitet. 
 

Vad betyder Optisk ålder?

Med hjälp av din selfie bestämmer webbappen din huds optiska ålder för att säga om din hud verkar yngre eller äldre än din faktiska ålder. När du åldras går din hud igenom förändringar som är biologiska och helt naturliga. NIVEA SKiN GUiDE tar hänsyn till dessa automatiskt, men din hud påverkas också av andra faktorer som t.ex. kost, stress, miljö och livsstil.
 

Vad betyder fasthet?

Fastheten analyseras genom att se hur fast och elastisk din hud är för din ålder. Ju högre poäng, desto fastare. Under yngre år är vår hud fast och elastisk men när vi åldras förändras de biologiska processerna i våra kroppar. Vår hud förändras, den tappar sin fasthet och rynkor bildas. När vi analyserar din hud tittar vi noga på rynkorna i pannan samt runt ögon, näsa och mun. 

Vad betyder jämnhet?

Vi bedömmer din huds jämnhet. Ju högre poäng, desto jämnare är din hud för din ålder. Vi tittar noga på din skannade hud för att se om det finns orenheter, prickar eller rodnad i ansiktet. 

Vad betyder pigmentering?

Pigmenterings värdet anger också hur jämn hud du har men innefattar hyperpigmentering. Vi mäter antal pigmentfläckar, koncentration, intensitet och även storlek. Ju högre poäng, desto mindre hyperpigmentering har du. 

Hur fungerar NIVEA SKiN GUiDE?

Idén bakom NIVEA SKiN GUiDE är att använda en pålitlig hudanalys för att hitta en lämplig, individuell hudvårdsrutin. Det är enkelt, bekvämt och tillgängligt var som helst. Målet är att göra hudanalyser tillgängligt via en smart telefon. Så vi utvecklade en metod för att ta en selfie snabbt och pålitligt för att kunna utvärdera hudens optiska ålder, fasthet och jämnhet. Mer än 10 000 kvinnor världen över analyserade sin hud varje dag i flera månader. Detta resulterade i mer än 12 miljoner bilder som analyserades med artificiell intelligens (AI). Denna forskning är nu tillgänglig för dig och din hud. Efter varje skanning visar vi din huds poäng och förklaringar till vad poängen betyder. Du kan starta en digital huddagbok för att få regelbundna analyser och följa dina framsteg. Vi rekommenderar hudvårdsprodukter som passar din hud och du får också personliga tips och tricks - Allt för att du ska kunna ta hand om din hud så bra som möjligt.

Var kan jag redigera min profil?

Redigera din profil och ange ditt namn och födelsedatum etc. med myNIVEA-profilen.

 1. Klicka på Mitt konto
 2. Redigera personliga uppgifter
 3. Spara ändringar

Vem kontaktar jag med frågor eller problem?

Använd vårt kontaktformulär, så får du hjälp så snart som möjligt!

VARFÖR FUNGERAR INTE NIVEA SKiN GUiDE?

Mest troligt är det att utvecklarna jobbar på nya funktioner som kommer ge dig ännu bättre resultat. Titta in igen imorgon så fungerar allt som det ska igen!

VAD ÄR ARTIFICIELL INTELIGENS?

NIVEA SKiN GUiDE webbapp drivs av ett high-tech program som har lärt sig att matcha din hud i olika zoner mot ett arkiv med mer än 20 miljoner bilder på riktiga kvinnor, som utvärderats av dermatologer och experter. Självklart kan inte detta ersätta en personlig konsultation i verkligheten ännu. Den artificiella inteligensen rekommenderar produkter och tips som bäst passar din hud utifrån dessa bilder. 
ANVÄNDNING

HUR ANVÄNDER JAG NIVEA SKiN GUiDE?

Vad gör jag när jag har fått min första rekommendation?

Härligt, du har redan tagit det första steget mot bättre hud! Fortsätt det goda arbetet och ta hand om din hud genom att starta din digitala huddagbok. Alla dina framtida analysresultat kommer att sparas där. När du har genomfört 12 skanningar inom 28 dagar ser du en rekommenderad hudvårdsrutin som passar din hud. Du får också värdefulla, personliga tips och tricks.

Hur tar jag en perfekt selfie?

Den selfie vi använder för hudanalys skiljer sig lite från den typiska semesterselfien på stranden. Vi behöver ingen snygg pose, vi behöver bara ta en ordentlig titt på ditt ansikte. Detta betyder inget smink, inget hår hängande i ansiktet, inga glasögon, öppna ögon & inget härligt leende, det kan ändra resultatet. Sikta mot ett biometriskt passfoto - inte precis ett foto att dela, men helt perfekt för en hudanalys. 

Hur undviker jag fel i poängen?

NIVEA SKIN GUIDE fungerar väldigt exakt. Detta innebär dock att även små saker som din kamera plockar upp kommer att ingå i analysen. För att undvika fel i poängen/bedömningen, försök att köra hudanalysen under samma förhållanden varje gång - det betyder ungefär samma tid på dagen, i samma typ av ljus. Ditt ansikte ska vara rent och torrt. Du bör också skanna din hud minst varannan dag, då balanserar du små eventuella fluktuationer och får ett rättvisare resultat över tid. 

Vilken tid på dagen ska jag skanna min hud?

Det korta svaret: när du vill! 
Det långa svaret: oavsett om du föredrar att göra det på morgonen eller på kvällen, kan du köra en analys när det passar din dagliga rutin. Du bör dock hålla dig till samma tid på dagen. Föredrar du att skanna din hud efter din dusch på morgonen? Bra, fortsätt med det varje dag. Eller skulle det passa dig bättre att göra det på kvällen efter att du tagit bort sminket? Håll fast vid det istället.

Varför 12 analyser inom 28 dagar?

Vår hud förnyar sig själv på 28 dagar i snitt. För att ge dig den bästa utvärderingen av din hud bör analyserna göras inom denna tidsperiod. Eftersom en skanning bara är ett ögonblick i tiden, behöver vi minst 12 analyser för att få en bättre överblick. 

Hur ofta förändras min hud?

Vår hud förnyar sig i snitt var 28: e dag. Detta påverkas av en rad faktorer, inklusive hälsa, näring, väder och livsstil. Utseendet på vår hud kan till och med förändras olika dagar, olika platser eller årstider eller i olika faser i livet. Det är därför du bör skanna din hud regelbundet så att du alltid har en överblick över dess utveckling.

Hur ofta ska jag skanna min hud?

Följande gäller i allmänhet: ju oftare du utför en hudanalys, desto mer exakt kommer dina rekommendationer att bli. För att få bästa resultat bör du köra en hudanalys minst varannan dag. Om du vill ha ännu mer exakta resultat, kör en daglig analys.

Hur förbereder jag mig för hudanalysen?

Din hud behöver inte mycket förberedelser innan du skannar. Ren, torr, klar! Det är bäst att köra analysen innan du börjar din hudvårdsrutin. En bra tid att göra det är på morgonen när du står upp. Eller på kvällen efter att du tagit på dig smink och innan du börjar din nattliga hudvårdsrutin.

Hur ofta kan jag eller bör jag skanna mitt ansikte?

För att hålla koll på din hud och förbättra dina poäng rekommenderar vi att du kör en hudanalys regelbundet, upp till en gång per dag, för att också hålla din hud-journal uppdaterad. Efter 12 analyser inom 28 dagar får du personliga rekommendationer för din hudvårdsrutin. Dessa produkter utgör en utmärkt bas för din hudvårdsrutin. Om du håller fast vid det får du ytterligare två rekommendationer för att komplettera din personliga hudvårdsrutin. Din hud, liksom inre och yttre faktorer förändras regelbundet, därför bör du upprepa analyserna regelbundet. Din hud kan behöva olika hudvårdsprodukter på olika dagar och på olika ställen, årstider och livsfaser.

Kan jag skanna andra delar av kroppen?

NIVEA SKiN GUiDE är endast utformad för ansiktsskanning just nu. Men vår forskargrupp arbetar med att utvidga NIVEA SKiN GUiDE till att omfatta andra delar av kroppen också - När vi är redo meddelar vi dig!

Vad gör jag om min selfie är suddig?

Du hittar specifika instruktioner om hur du tar den perfekta selfien för din ansiktsanalys i webbappen och på vår webbplats. Om du inte gillar den selfie du tog, kan du ta om den igen så många gånger du vill.

Räcker en selfie för hudanalys?

Ja. Vi har lagt ner mycket arbete på NIVEA SKiN GUiDE så att du kan göra en hudanalys med enbart en selfie. Mer än 10 000 kvinnor världen över analyserade sin hud varje dag under flera månader. Vårt arbete bygger på mer än 20 miljoner bilder som analyserades med artificiell intelligens (AI). Det är därför vi exakt kan avgöra vad just din hud behöver, just nu. Det krävs bara en selfie för att analysera din huds optiska ålder, fasthet, jämnhet och pigmentering med hjälp av artificiell intelligens. Som aktiv användare kommer du också bidra till att göra tekniken bättre, eftersom att tekniken lär sig av alla nya bilder som analyseras. Du kan kalla det en teknisk bedrift, till förmån för din hud. 
Webb-App

NIVEA SKiN GUiDE - Information om appen

VAR KAN JAG HITTA MIN HUDDAGBOK OCH MINA REKOMMENDATIONER I WEBBAPPEN?

Huddagboken är bara tillgänglig för inloggade användare. Huddagboken visar dina resultat i denna ordning: 
1. din hudanalys i en graf
2. tips och tricks för din hud
3. dina produktrekommendationer
All information ligger på en sida. För att se all information, skrolla bara ner. 

Vilka enheter stöder NIVEA SKiN GUIDE?

Du behöver en smart telefon med en framåtvänd kamera för att använda NIVEA SKiN GUIDE. NIVEA SKiN GUiDE är en webbapp som körs i en webbläsare. Det betyder att det är bäst att använda Safari på en iPhone och har du en Android rekommenderar vi Google Chrome.

Hur kan jag lägga till NIVEA SKiN GUiDE i min mobiltelefon?

iOS-telefon:

 1. Öppna nivea.se/skinguide i Safari.
 2. Klicka på ""Dela"" i menyn längst ner på skärmen - det är en liten fyrkant med en pil som pekar uppåt.
 3. Bläddra ner och tryck på “Lägg till på hemskärmen”.
 4. Ange ""NIVEA SKIN GUIDE"" och bekräfta genom att trycka på ""Lägg till"".
 5. Du hittar ikonen på din hemskärm.

Android:

 1. Öppna nivea.se/skinguide i Chrome.
 2. Klicka på de tre punkterna till höger om adressfältet.
 3. Klicka på ""Lägg till på startskärmen"".
 4. Ange ""NIVEA SKIN GUIDE"" och bekräfta genom att trycka på ""Lägg till"".
 5. Du hittar ikonen på din startskärm.
 

Hur skannar jag QR koden?

 1. Öppna din kamera på din smarttelefon.
 2. Se till att du använder den bakre kameran.
 3. Rikta telefonen mot QR-koden och håll den still i 2-3 sekunder.
 4. Din smarttelefon känner igen QR-koden och visar ett meddelande med en länk.
 5. Klicka på detta meddelande för att öppna länken.

→ Du kan också besöka oss utan att använda en QR-kod här: https://www.nivea.se/skinguide

→ Om du har en iPhone är det bäst att använda Safari. Om du har en Android rekommenderar vi Google Chrome.

 

Kan jag öppna NIVEA SKiN GUiDE utan en QR kod?

Självklart, det är bara att öppna följande länk i din webbläsare: https://www.nivea.se/skinguide Om du har en iPhone är det bäst att använda Safari. Om du har en Android rekommenderar vi Google Chrome.
 

Kan jag använda NIVEA SKiN GUiDE offline?

Nej, se till att du har en stabil och snabb internetanslutning, använd WiFi om möjligt.

Kan jag använda NIVEA SKiN GUiDE utan WiFi?

Din selfie laddas upp för analys. Du kan göra detta med en WiFi-anslutning eller med mobildata, WiFi-anslutning går dock nästan alltid snabbare. Om du inte har något annat val än att använda mobildata, var uppmärksam på datavolym och hastighet. Att använda mobildata kan medföra extra kostnader, beroende på ditt abonnemang och i synnerhet för användning utomlands. Generellt sett är det säkrare att använda WiFi.

Kommer NIVEA SKiN GUIDE att få mer funktionalitet i framtiden?

Även om webbappen redan kan göra mycket, arbetar vårt forskargrupp med nya funktioner. I slutändan vill vi bara det bästa för din hud. Så snart nya funktioner är tillgängliga meddelar vi dig.

Fungerar NIVEA SKiN GUiDE med alla hudtoner och typer?

Ja, självklart. 

Fungerar NIVEA SKiN GUiDE bara för kvinnor?

För närvarande, ja. Men vår forskargrupp arbetar redan med att skapa NIVEA SKiN GUIDE för män. När vi är redo meddelar vi dig!

Kan jag köra en hudanalys för en annan person?

Om du vill visa någon hur NIVEA SKiN GUiDE fungerar bör de öppna sitt eget konto. Naturligtvis kan de prova webbappen som gästanvändare. Du bör logga ut från ditt eget konto först så att dina analysresultat inte påverkas av deras.

Vart kan jag ladda ner NIVEA SKiN GUiDE?

NIVEA SKiN GUiDE är en webbapp för din webbläsare. Det betyder att det inte finns något behov av att ladda ner en app, bara besök https://www.nivea.se/skinguide, helst med Safari för iOS eller Chrome för Android. Du kan enkelt lägga till NIVEA SKiN GUIDE på din hemskärm.

iOS-telefon:

 1. Öppna nivea.se/skinguide i Safari.
 2. Klicka på "Dela" i menyn längst ner på skärmen - det är en liten fyrkant med en pil som pekar uppåt.
 3. Bläddra ner och tryck på “Lägg till på hemskärmen”.
 4. Ange "NIVEA SKIN GUIDE" och bekräfta genom att trycka på "Lägg till".
 5. Du hittar ikonen på din hemskärm.

Android:

 1. Öppna nivea.se/skinguide i Chrome.
 2. Klicka på de tre punkterna till höger om adressfältet.
 3. Klicka på "Lägg till på startskärmen".
 4. Ange "NIVEA SKIN GUIDE" och bekräfta genom att trycka på "Lägg till".
 5. Du hittar ikonen på din startskärm.
 

Varför krävs åtkomst till kameran?

För att ingen ska få obehörig åtkomst till din kamera, ber din telefon om ditt tillstånd som en försiktighetsåtgärd så snart en webbapp vill använda kameran. NIVEA SKiN GUiDE behöver åtkomst till din kamera så att du kan ta en selfie för din hudanalys - och ingen annan anledning. När du vill starta en skanning för första gången kommer din smartphone att fråga dig om tillstånd. NIVEA SKIN GUIDE behöver använda din kamera för att du ska kunna använda webbappen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke i inställningar i telefonen.

Jag kan inte ta en selfie. Min kamera funkar inte.

Tillåt din webbläsare, Safari eller Chrome, åtkomst till din telefonkamera.

Kameraåtkomst för Safari:

 1. Öppna "Inställningar" och sedan "Safari" på din iPhone.
 2. Klicka på "Kamera" under "Inställningar för webbplatser".
 3. Tillåt kameraåtkomst på alla webbplatser.

Kameraåtkomst för Chrome:

 1. Öppna Chrome-appen på din Android-enhet.
 2. Klicka på de tre punkterna till höger om adressfältet och tryck sedan på “Inställningar”.
 3. Välj "Webbplatsinställningar".
 4. Klicka på "Kamera".
 5. Aktivera kameraåtkomst.
  Om den önskade webbplatsen visas som ”blockerad”, tryck på webbplatsen www.nivea.se och välj sedan ”Kameraåtkomst” och “Tillåt”.
 

Lagras mina selfies och min information?

Som gästanvändare sparas inte dina selfies och data på lång sikt. Dina uppgifter kommer att raderas automatiskt inom 24 timmar. Som registrerad användare kommer din bild och information att användas för din egen hudanalys och för att förbättra algoritmen. Tips, hudvårdsrutiner och produktrekommendationer du får baseras på denna information. NIVEA tillämpar höga standarder för att skydda dina uppgifter. Du hittar mer information i vår integritetspolicy. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke med framtida verkan.

 

Hur kan jag radera alla mina personuppgifter?

Som gästanvändare sparas inte dina selfies och data på lång sikt. Dina uppgifter kommer att raderas automatiskt inom 24 timmar. Som registrerad användare kan du enkelt använda vårt kontaktformulär - så hjälper vi dig. Observera att en radering av alla dina analyser och anpassade rekommendationer är slutgiltig och inte kan ångras.
Du hittar mer information i vår integritetspolicy.

Vem kan jag kontakta med frågor eller problem?

Vi finns här för dig! 
Använd gärna vårt kontaktformulär, så hjälper vi dig! 
REKOMMENDATIONER

ALLT DU BEHÖVER VETA OM PRODUKTREKOMMENDATIONER

MIN PRODUKTREKOMMENDATION VISAS INTE LÄNGRE. VARFÖR?

För att kunna rekommendera de bästa produkterna för din hud, rekommenderar vi att du tar selfies regelbundet. Om du inte tar några selfies på 28 dagar, visas inte din produktrekommendation längre eftersom vi inte kan garantera att det är det bästa valet för dig just nu. Börja om och ta 6 selfies inom 28 dagar för att få en ny rekommendation. 

VARFÖR FRÅGAR NI OM MIN ÅLDER?

Genom att veta din ålder kan vi hitta produkter som passar dig bäst. 
Åldern du anger i första steget före selfien påverkar hur selfien analyseras och kommer påverka resultatet. Varje åldergrupp har ett eget genomsnittligt resultat för fasthet, jämnhet och pigmentering. Detta gör att din hud kan klassas som väldigt fast för din ålder även om du har synliga rynkor. Resultaten jämförs bara med personer i din egen åldersgrupp, inte äldre eller yngre och blir därför mer rättvisa.

Hur många olika produktrekommendationer finns det?

NIVEA SKiN GUiDE kan rekommendera mer än 700 000 kombinationer av produkter. Detta ger dig en hint om hur individuell och personlig din rekommendation kommer vara. Eftersom din hud ständigt förändras rekommenderar vi att du gör en hudanalys regelbundet, då kommer du alltid ha lämpliga hudvårdsrekommendationer.

Hur exakt kommer min hudvårdsrutin att sättas ihop?

Med hjälp av din selfie analyseras dina hud och poängsätts med artificiell intelligens. Dessa poäng berättar vad just din hud behöver. Med denna information söker vi efter lämpliga produkter för dig och eftersom din hud ständigt förändras bör du köra en hudanalys regelbundet. Vi justerar dina rekommendationer efter dina nya analyser.

Rekommenderar NIVEA SKiN GUiDE bara NIVEA produkter?

Vi rekommenderar bara NIVEA-produkter av goda skäl. För det första kan vi erbjuda dig ett stort utbud av hudvårdsprodukter av hög kvalitet. För det andra känner vi våra egna produkter extremt bra. Vi vet exakt vad som finns i våra NIVEA-produkter och vi vet exakt hur de fungerar. Och för det tredje utvecklar vi våra produkter så att de kompletterar varandra perfekt. Detta gör NIVEA-produkter perfekta för att kombinera med varandra. Nya NIVEA-produkter läggs automatiskt till i NIVEA SKiN GUiDE-databasen och utvärderas när vi gör dina rekommendationer. Vi utesluter dock inte att inkludera hudvårdsprodukter från andra märken i framtiden.
 

Hur snabbt fungerar de rekommenderade produkterna?

Varje hud är unik, så vi kan inte ge dig några garantier. Kör dina hudanalyser regelbundet för att få lämpliga produktrekommendationer. Tänk dock på att din hud påverkas av en rad andra faktorer.

Min hud tål inte produkten. Vad ska jag göra?

Prova produkten på bara en liten del av ditt ansikte för att vara säker på att det verkligen är den produkten som orsakar problemet. En produktintolerans är mycket sällsynt. Om det inträffar, avbryt produktanvändningen och använd vårt kontaktformulär för att kontakta oss.
Resultat

INFORMATION OM RESULTATEN AV DIN HUDANALYS

HUR KAN JAG FÅ TILLGÅNG TILL/LADDA NER MINA RESULTAT?

Dina resultat är tillgängliga i din egen huddagbok. Den innehåller resultaten av dina hudanalyser, dina produktrekommendationer, samt länkar till artiklar som kan vara intressant för dig. Tyvärr är det inte möjligt att ladda ner dina resultat, men du kan ta en skärmdump. 

VAR HITTAR JAG MIN PERSONLIGA HUDVÅRDSRUTIN?

För att få din egen hudvårdsrutin behöver du ta minst 6 selfies inom 28 dagar. Din rutin syns då i din Huddagbok. 

Vad betyder poängen på fasthet, jämnhet och pigmentering?

NIVEA SKiN GUiDE arbetar med en skala från 0 till 100 för fasthet, jämnhet och pigmentering. 100 är högsta möjliga poäng i din åldersgrupp. Det betyder till exempel att om du har en fasthetspoäng på 100 har oerhört fast hud för din ålder. Vårt mål är att arbeta tillsammans med dig och din hud för att få din poäng så hög som möjligt. Det är därför vi skickar enskilda produktrekommendationer och tips som passar dina behov.
 

Hur läser jag diagrammet?

Om du har genomfört flera analyser ser du dina poäng för fasthet och jämnhet i ett linjediagram i din dagliga huddagbok. Om dina poäng förbättras kommer linjen att röra sig uppåt. 

Hur länge kan jag tracka mina poäng?

Vi vill att du ska lära känna din hud riktigt bra. Så du kan se dina värden i upp till 12 månader och jämföra dem med din åldersgrupp. Du kommer att kunna se trender och framsteg. Du kan också välja tidsperiod för linjediagrammet.

Hur ofta ska jag upprepa mina 18 analyser?

För att hålla dina poäng aktuella kan du göra en analys varje dag. Du bör köra hela analysuppsättningen minst var tredje till sjätte månad. Då kan du agera snabbt på förändringar i din hud.

Varför varierar mina analysresultat så mycket från dag till dag?

Vår hud är ett dynamiskt organ som ständigt förändras. Det påverkas av ett extremt brett spektrum av faktorer, du kanske har spenderat för mycket tid i solen, ändrat i kosten eller stressat för mycket. Några andra möjliga influenser inkluderar nya hudvårdsprodukter eller om du alltid utför dina analyser vid olika tid på dygnet. Se till att du kör skanningen vid samma tidpunkt och under samma förhållanden varje dag så långt det är möjligt.