Vetenskapen

Visste du att bara ett fåtal kvinnor använder en hudvårdsrutin som faktiskt passar deras hud? Detta resulterar i att många är missnöjda med sina produkter eftersom huden inte får det den behöver.
Vi vill ändra på detta!

135

års erfarenhet inom hudvård

+20

Miljoner analyserade bilder

Med mer än 135 års erfarenhet har NIVEA varit expert på hudvård i generationer, NIVEA SKIN GUIDE är vårt sätt att ta vår kunskap ett avgörande steg längre. Vi är tacksamma för den digitala tekniken som gör det möjligt för oss att dela vår kunskap direkt med dig. Med bara en skanning av din hud kan du ta reda på vad den verkligen behöver - Vi gör dig till en expert på din egen hud!

10 000

Kvinnor världen över
För att utveckla NIVEA SKIN GUIDE analyserade över 10 000 kvinnor världen över sin hud varje dag i flera månader. Vårt arbete bygger på mer än 20 miljoner bilder som analyserades med artificiell intelligens. Det är så vi skräddarsyr rekommendationerna efter varje hudtyp och dess individuella behov. Eftersom din hud är lika unik som du är.

Denna forskning är nu tillgänglig för din hud. Det krävs bara en selfie för att analysera din huds optiska ålder, fasthet, jämnhet med hjälp av artificiell intelligens. Som aktiv användare kommer du också att bidra till att göra tekniken ännu bättre när den lär sig av dina bilder.

Efter varje analys visar vi dina nuvarande värden. Vi förklarar vad poängen betyder och rekommenderar att du startar en digital hud-dagbok. Med regelbundna analyser kan du få exakta produktrekommendationer eller till och med en komplett hudvårdsrutin. Du får också personliga tips och tricks - allt skräddarsytt för din hud.
Har du fortfarande frågor? Kontakta oss här!