NIVEA Q10 – 100% identisk med hudens Q10

Din hud är lika unik som du. Därför förtjänar din hud unik och skräddarsydd hudvård. NIVEA Q10 innehåller Q10 som är 100% identisk med det Q10 som finns naturligt i huden. Det är därför NIVEA Q10 arbetar i perfekt harmoni med din hud.

Alla NIVEA Q10-produkter innehåller nu Q10 som är 100% identisk med hudens naturliga Q10. 

Kvalitetsmässigt är det den renaste Q10 som finns på marknaden, och ingrediensen kommer från vår leverantör KANEKA.


Det hudidentiska koenzym Q10 fås från en noggrant konstruerad fermenteringsprocess av naturlig jäst. Denna process är unik för att säkerställa den högsta kvaliteten på Q10: 100% identisk med den som finns i din hud. Det är därför våra produkter arbetar i perfekt harmoni med huden.


Vilken Q10 produkt passar dig bäst?

Skräddarsydda för varje hudtyp.

 

Vad är Q10?

Q10 är ett koenzym som finns naturligt i alla kroppsceller. Det är viktigt för energiproduktionen som verkställer hudens grundläggande funktioner som regenerering och reparation. Eftersom vår hud är det yttersta lagret av kroppen är den ständigt utsatt för olika externa faktorer, inklusive oxidativ stress som orsakas av solens UV-strålar. Dessutom kan interna processer leda till frisättning av fria radikaler som orsakar ytterligare skador. Så vad är koenzym Q10s roll? Q10 frigörs som en antioxidant för att bekämpa denna oxidativa stress.

Varför ska jag addera Q10 i min hudvårdsrutin?
När vi åldras minskar nivåerna av naturligt Q10 i vår hud. På grund av att det är en så viktig antioxidant och avgörande för energiproduktionsprocessen, gör en minskning av Q10 i huden den mer benägen för stress och skada. Boosta din hud med NIVEA Q10 som är 100% identiskt med hudens eget Q10 – för en välmående och återfuktad hud.