NYHET: NIVEA Q10
100% skin identical

Fyll på hudens naturliga anti-age-försvar med Q10, 100% identisk med hudens naturliga Q10.

100% Skin Identical

UPPLEV DEN NYA Q10-FORMULAN

Din hud är lika unik som du. Därför förtjänar din hud unik och skräddarsydd hudvård. NIVEA Q10 innehåller nu Q10 som är 100% identisk med den Q10 som produceras av din hud. Den fyller naturligt på hudens egna anti-age-försvar. Rynkor och fina linjer reduceras synligt på 4 veckor och huden är långvarig återfuktad.

NIVEA Q10 PAMERING FACE  OIL är en lyxig 99% oljeblandning med Q10 som är identiskt med hudens egna. Kan användas dagligen  på 3 olika sätt efter behov: Glow Boost för strålande hy, en nattbehandling för att återuppbygga huden eller som en vårdande mask för omedelbart avslappnad och glowig hud.  För kallare dagar när din hud behöver extra fukt, blanda en droppe av oljan med din favorit Q10-kräm. Produkten kladdar inte och går snabbt in i huden. 

 

Alla NIVEA Q10-produkter innehåller nu Q10 som är 100% identisk med hudens naturliga Q10. 

Kvalitetsmässigt är det den renaste Q10 som finns på marknaden, och ingrediensen kommer från vår leverantör KANEKA.


Det hudidentiska koenzym Q10 fås från en noggrant konstruerad fermenteringsprocess av naturlig jäst. Denna process är unik för att säkerställa den högsta kvaliteten på Q10: 100% identisk med den som finns i din hud. Det är därför våra produkter arbetar i perfekt harmoni med hyn, och naturligt minskar tecken på åldrande.

Steg 1

Extraktion av Q10 från naturlig jäst

Steg 2

Rening och kristallisering av Q10.

Steg 3

Uttorkning av Q10 till sin dyrbara slutliga form, hudidentisk koensym Q10.


Nya NIVEA Q10 Extra Nourishing för torr och väldigt torr hud

Den nya NIVEA Q10 Extra nourishing serien kombinerar kraften från Q10 som är 100% identiskt med det i huden med vårdande ekologisk arganolja. Formulan ger 24h återfuktning för torr till väldigt torr hud. 
 
nivea-dry-skin-multi-action-pampering-oil-image

NIVEA Q10 PAMERING FACE  OIL är en lyxig 99% oljeblandning med Q10 som är identiskt med hudens egna. Kan användas dagligen  på 3 olika sätt efter behov: Glow Boost för strålande hy, en nattbehandling för att återuppbygga huden eller som en vårdande mask för omedelbart avslappnad och glowig hud.  För kallare dagar när din hud behöver extra fukt, blanda en droppe av oljan med din favorit Q10-kräm. Produkten kladdar inte och går snabbt in i huden. 

 

NIVEA® Q10 Power Day Cream + Extra Nourishing innehåller Q10 som är 100 % identiskt med det som finns naturligt i huden. NIVEA® Q10 Power Day Cream + Extra Nourishing innehåller även ekologisk arganolja som är känt för att vårda och lugna huden. Reducerar synbart rynkor och linjer samt håller huden återfuktad i 24 h. Applicera på väl rengjord hud dagligen. 

 

NIVEA® Q10 Power Night Cream + Extra Nourishing innehåller Q10 som är 100 % identiskt med det som finns naturligt i huden. NIVEA® Q10 Power Night Cream + Extra Nourishing innehåller även ekologisk arganolja som är känt för att vårda och lugna huden.  Reducerar synbart rynkor och linjer samt håller huden återfuktad i 24 h. Applicera på väl rengjord hud varje kväll.  

 

STEG 1: VÄLJ DIN TYP AV HUDVÅRD

Pipetten gör det lätt att få önskad mängd olja: 1 droppe för en glow boost, 2 droppar för djup återfuktning och 3 droppar för en maskbehandling. 

 

STEG 2: APPLICERA

Applicera önskad mängd i handflatan eller direkt på ansiktet efter din rengöringsrutin.

 

STEG 3: MASSAGE

Massera varsamt in oljan i ansiktet och på halsen . Den kladdfria formulan ger en härlig känsla på huden utan att lämna en kladdig hinna.

 

"TIPS: BLANDA OLJA OCH KRÄM

Använd NIVEA Q10 Pampering face oil i sig själv eller blanda en droppe med med din favorit Q10-kräm på kallare dagar eller när din hud behöver en extra kick!

 

Skräddarsydda för varje hudtyp.

 


"Q10 av hög kvalitet arbetar i perfekt harmoni med vår hud"

Dr. Lara Terstegen, Research & Development, Beiersdorf AG svarar på de viktigaste frågorna om NIVEA Q10- Extra nourishing. 
Intervju med Dr. Lara Terstegen, Research & Development, Beiersdorf AG
 

Coenzymet Q10 är nu 100% identiskt med hudens egna. Vad betyder det och vilken effekt har formulan på min hud?

 
Alla NIVEAs Q10-produkter innehåller Q10 av hög kvalitet och som nu är 100% idenstiskt med hudens egna Q10. Det framställs genom en fermenteringsprocess av naturlig jäst och fungerar därför väl ihop med huden. På grund av sin naturliga form arbetar Q10 som ett naturligt försvar mot rynkor och är en skyddande antioxidant. 
 
Kan du förklara hud den nya fermenteringsprocessen fungerar?
 
Den naturliga fermenteringen resulterar i så kallade trans isomera former, vilket är identiskt med conezymet Q10 som produceras i kroppen. Processen är den enda som kan garantera en ren och högkvalitativ produkt. 
 

Varför valde ni att använda arganolja som extra vårdande effekt?

Arganolja har varit känt för sina vårdande egenskaper i århundraden. Den lyxiga oljan från argannöten är fullproppad med vårdande ingredienser: viktiga fettsyror som skyddar hudens barriär, antioxidanter och E-vitamin. Omättade fettsyrakomponenter från arganolja har fördelaktiga effekter på huden, speciellt epidermis. Den skyddar helt enkelt huden från att torka ut. 

Vad är så speciellt med NIVEAs Q10 extra nourishingprodukter?

Serien innehåller tre anti-wrinkle produkter av hög kvalitet, skräddarsydda för torr och väldigt torr hud. Den nya formulan kombinerar den vårdande arganoljan med Q10 som är identiskt med hudens egna Q10. Resultatet är ett naturligt försvar mot rynkor och skyddande antioxidanter som vårdar huden. 

Vad är skillnaden mellan dagcremen och ansiktsoljan?

De två produkterna arbetar i perfekt symbios. Medan dagkrämen ger en effektiv bas som återfuktar huden under dagen ger oljan den där extra vården som en väldigt torr hud behöver. Oljan stärker hudbarriören och ger en lyxig och mjuk känsla på huden. Olljan kan även användas på kvällen och blandas med foundation för en extra strålande effekt. 

Fungerar produkerna för en yngre men väldigt torr hud?

Ja det gör de. När din hud behöver en extra kick och du är väldigt torr eller på kallare dagar kan du bara blanda några droppar av oljan med din favorit Q10-kräm.