Fördelarna med en kroppslotion för fastare hud

Huden kan förlora sin fasthet och elasticitet med tiden om du inte vårdar den på rätt sätt. Ta reda på hur du får mjuk, smidig hud med dessa livsstilstips och kroppslotioner.

Lär känna din hud med en kroppslotion för fastare hud

Huden förändras med åldern. Ta reda på hur du kan anpassa din hudvårdsrutin och hur du tonar huden för att hålla den mjuk och smidig.

Vetenskapen om åldrande

Vår hudtyp förändras under hela livet. Du kan gå från kombinationshy i tjugoårsåldern till torr hy i fyrtioårsåldern.

Varför blir huden torr när vi blir äldre? Först och främst producerar våra kroppar mindre av de naturliga oljor som återfuktar huden.

Cellerna förnyas också långsammare än de gör när man är yngre. Skador som uppstått när vi solat utan solskyddsmedel kan också påverka hudens utseende och fasthet.

Det är dock inte kört. Genom att anpassa din hudvårdsrutin och använda produkter avsedda för torr hy kan du göra stor skillnad. Intensivt återfuktande cremer som NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus hjälper till att bibehålla en mjuk, smidig hud.
hudvård

Vad behöver åldrande hy?

Nyckeln till frisk hy är fukt och fasthet. När vi åldras börjar mängden koenzym Q10, komponenten i huden som håller den fast, att minska. Kroppskrämer med Q10 hjälper huden att hålla sig mjuk och smidig.
glad-kvinna-dricker-vatten-i-sängen
Så stärker du huden med 5 förändringar i din livsstil

Återfuktning

Din hud mår alltid bra av återfuktning, oavsett om det är i form av återfuktande creme eller dricksvatten för att ge huden näring. Välj vatten istället för koffeinhaltiga eller söta drycker för att få din midja och hud att se smidig och mjuk ut.
mogen-glad-kvinna-i-gymkläder
Så stärker du huden med 5 förändringar i din livsstil

Mer motion

Motion handlar inte bara om att bli mindre eller att tona dessa problemområden. Oavsett om du går till gymmet eller svettas på din yogamatta kan du med en träningsrutin öka kollagenet och blodcirkulationen. Dessa bidrar till att stärka huden och hålla den jämn och full av lyster.
kvinna-bryter-sönder-cigarett
Så stärker du huden med 5 förändringar i din livsstil

Sluta röka

Det kanske inte är lätt att sluta röka men det kan göra att du ser flera år yngre ut. Rökning bryter ner elastinet i huden vilket behövs för att hålla den stark och smidig. Cigaretter berövar också din hy på syre och näringsämnen som du behöver för en mjuk, smidig hy.
kvinna-håller-ett-grönt-äpple-i-handen
Så stärker du huden med 5 förändringar i din livsstil

Anamma en hälsosam kost

Precis som med träning handlar en hälsosam kost om mer än att hålla formen. En bra kost syns i ansiktet och ger en mjuk, smidig hud. Söta livsmedel leder till att dina insulinnivåer stiger. Detta bryter ner kroppens kollagen och elastin, vilket orsakar rynkor och slapp hud.
glad-kvinna-cyklar-i-parken
Så stärker du huden med 5 förändringar i din livsstil

Bär solskydd

Hudskador till följd av solande utan solskyddsmedel är en av de största orsakerna till åldrande hud. När din hud inte har något skydd mot UV-strålarna bryts kroppens naturliga kollagen och elastin ned. Dessa två element håller din hud fast och gör att den ser smidig ut.

Så får du en smidig hud med kroppslotion för fastare hud

Vår hud behöver ibland en hjälpande hand trots all träning i världen. Upptäck fördelarna med kroppslotion för åldrande hy.

Vad är så speciellt med formulan NIVEA Q10 Plus?

Formulan NIVEA Q10 Plus jobbar med din hy för att förbättra dess utseende. NIVEA Firming Body Lotion Q10 Plus behandlar inte bara torr hud i en mild massage, den hjälper också till att återställa hudens naturliga fasthet.

Formulans viktigaste ingredienser är karnitin, koenzym Q10 och kreatin.

När vi åldras minskar hudens naturliga mängd av karnitin. Formulan bidrar till att fylla på kroppens naturliga nivåer för att hålla din mjukvävnad fyllig och fast.

Formulan med kreatin bidrar samtidigt till att förebygga och behandla hudens åldrande genom att stimulera kroppens kollagenproduktion.
vacker-kvinna-efter-att-ha-använt-kroppslotion

Så får du en smidig hy

Q10-koenzymerna i kroppen håller vår hy smidig och fast när vi är yngre. Med åldern blir dessa enzymer färre och huden får svårare att förnya sig.

Tack vare formeln med Q10 kan din hud fortfarande se fast och naturligt välmående ut oavsett din ålder.
glad-kvinna-under-sin-morgonrutin-i-badrummet

Aldrig för upptagen för att vara vacker

Vissa dagar tror du att du inte har tid att smörja in dig. NIVEA In-Shower Q10 Firming Body Lotion ger en traditionell kroppslotions alla fördelar för åldrande hud på en bråkdel av tiden.

Kliv ur duschen och börja din dag med mjuk, smidig hud.
background