Praktiska duschtips

Fortsätt inte med samma ineffektiva duschrutin i onödan. Lär dig hur duschtips kan göra din morgonrutin snabbare och mer produktiv.

Så här får du ut det mesta av din duschrutin

Förvandla din duschrutin för att spara tid och göra dina morgnar lättare.
glad-kvinna-som-fångar-vattendroppar-i-duschen

Alla kan duscha effektivt

Du behöver inte dyka upp för sent på jobbet för att du inte hade tillräckligt med tid för att bli redo. Vem som helst kan lära sig att ordna sina verktyg och utnyttja sin tid effektivt. Duschtips finns för att göra ditt liv enklare så använd dem till max!

Analysera din duschrutin

Morgonduschen är en viktig del av de flesta människors dag. Den gör dig strålande ren och friskt doftande men väcker dig också och ger dig energi för dagen.

De flesta ser dock den dagliga duschrutinen som ett besvär och vill hellre vila tio extra minuter i sängen. Det är möjligt att njuta av en mer produktiv morgonrutin genom att vara lite kreativ och använda sig av olika duschtips för att spara tid och få en bra start på dagen.

Du skulle bli förvånad över hur multifunktionell din duschupplevelse kan bli med rätt knep.

kvinna-i-badrum-som-kollar-att-hennes-kläder-inte-är-rynkiga
4 enkla duschtips som gör ditt rutinarbete åt dig

Häng dina skrynkliga kläder i badrummet när du duschar

Genom att hänga dina skrynkliga kläder du valt för dagen i badrummet kommer rynkorna att långsamt försvinna utan att du behöver stryka dem. På så vis slipper du det bekymret!
kvinna-med-vått-hår-efter-duschen
4 enkla duschtips som gör ditt rutinarbete åt dig

Linda en t-shirt runt håret efter att du tvättat det

Användning av en handduk för att torka håret kan vara lite tufft för de ömtåliga hårsäckarna och absorberar för mycket av hårets fukt vilket får det att se burrigt ut. En t-shirt kommer istället att absorbera det överflödiga vattnet i håret och göra det mjukt och slätt.

vackra-händer-och-rena-naglar-på-handduk
4 enkla duschtips som gör ditt rutinarbete åt dig

vackra-händer-och-rena-naglar-på-handduk

Dina finger- och tånaglar kan vara hårda och därför svåra att skära och kan landa lite överallt. Duschen gör dem mjuka och mycket lättare att trimma och dessutom behöver du inte bry dig om att leta efter dem i hela badrummet efteråt.
använda-parfym-strax-efter-duschen
4 enkla duschtips som gör ditt rutinarbete åt dig

Använd parfym strax efter duschen

När du sprejar din favoritdoft strax efter att du duschat och innan du klär på dig kommer din huds fukt att bevara parfymen längre. Du behöver alltså inte bry dig om att din parfym blir svagare allt efter dagen och undviker dessutom att skada dina kläder.

Duschtips från NIVEA

Du kan spara tid utan att ge upp något av din huds behov genom att byta ut de produkter du använder i duschen.

Spara tid på morgonen med NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Om du alltid har bråttom på morgonen så är en återfuktande creme för kroppen det första du skippar. Tack vare NIVEA In-Shower Body Moisturiser behöver du inte ge upp den längre.

Använd den när du är i duschen, skölj och torka dig som vanligt. Din hud kommer då att förbli mjuk och återfuktad i upp till 24 timmar.

Dess formel aktiveras av vatten och absorberas omedelbart av huden utan att förbli klibbig, så du kan klä på dig utan att vänta. Det är lätt som en plätt!

kvinna-som-använder-olja-för-att-skölja-och-vårda-sin-hud

Ett snabbt och enkelt sätt att göra sig gott

Vi behöver alla ge vår hud omvårdnad då och då men oftast saknar vi tid till det. Varför inte skämma bort din hud lite under morgonrutinen med NIVEA Care & Magnolia Shower Creme och göra den len och oemotståndlig utan ansträngning.

Duschtips för en effektiv morgonrutin

  • Medan duschvattnet värms upp kan du göra andra saker.
  • Använd en vitaliserande duschgel som NIVEA Lemongrass & Oils Shower Gel som är mycket mer praktisk än vanlig tvål.
  • Undvik att tvätta håret varje morgon om det inte blir smutsigt för fort.
  • Investera i en duschklocka för att påminna dig om tiden och undvika att bli sen!
background