kvinna larande hur man ser yngre ut

Hur man ser yngre ut

Behåll din ungdomliga utstrålning längre med våra 15 tips som hjälper dig att se yngre ut.

Hur Man Ser Yngre Ut

Lär dig hur du ser ung ut i ansiktet och omvårdar huden med NIVEA, genom allt från livsstilsförändringar till optimal hudvårdsrutin.

 

Den naturliga åldringsprocessen är vacker på så sätt att berättelsen om ditt liv förevigas i din hud som skrattlinjer och rynkor orsakade av leende. Det finns absolut ingen skam i att vilja bibehålla din ungdomliga utstrålning så länge som möjligt, genom att hålla din hur återfuktad. Med utgångspunkt i detta har vi sammanställt en lista med 15 tips som hjälper dig att bibehålla hudens utstrålning och energi.            


Hur Man Ser Yngre Ut

15 tips för att få yngre hud

1. Solskyddsfaktor - dagligen!

För att få en ungdomligt strålande hud finns det ingen bättre utgångspunkt än att börja med att se till att huden är noga skyddad mot solen. UV-strålarna är den största orsaken till tidigt åldrande. Att applicera en fuktkräm med solskyddsfaktor såsom NIVEA Q10 Power Firming Day Cream SPF30, eller ett solskydd för ditt ansikte varje dag hjälper till att bibehålla din ungdomliga lyster.

 

2. Skydda ögonen

Att bära polariserade solglasögon gör att skyddar dina ögon från solen och förhindra solens UV-strålar från att skada den tunna huden runt ögonen. Ju större linser, desto större skydd och mindre direkt solexponering.

 

3. Body Moisturiser med Brun-utan-sol

NIVEA Gradual Tan Q10 Body Lotion bidrar inte bara till att återfukta och strama åt huden så att den ser yngre ut. Den gör också så att din hud ser naturligt solkysst ut. Formeln är berikad med Coenzyme Q10 som är en beprövad ingrediens för anti-aging samt antioxidanter som bidrar med att bekämpa skador som orsakats av fria radikaler. Ingrediensen ger också huden viktig energi för att kunna producera kollagen och elastin för att i sin tur kunna bibehålla sin ungdomliga elasticitet.

 

4. Ta hand om händerna

För att behålla hudens ungdomlighet även på händerna är det viktigt att återfunkta och tillföra näring. NIVEA 3in1 Q10 Anti-Age Care Hand Cream återfuktar händerna intensivt samtidigt som den synligt reducerar synligheten av rynkor och lämnar händerna vackert mjuka. UV-filter i handkrämen bidrar dessutom till att förhindra åldersfläckar orsakade av UV-strålning för att bibehålla en mer ungdomlig hud.

 

5. Och Fötterna!

Det är också viktigt att behandla dina fötter och hålla dem är återfuktade. Att ge dig själv pedikyr då och då är ett jättebra sätt att få till egentid och samtidigt mjuka upp och tillföra  näring till huden. Lär dig mer om hur man behandlar fötter här.

kvinna med få yngre hud
få yngre hud for hander
kvinna ser ung ut i ansiktet
kvinna blir yngre hud
kvinna som forsoker se yngre ut

6. Mörka Fläckar och Hyperpigmentering

Ett vanligt förekommande och svårlöst tecken på åldrande hud  är uppkomsten av mörka fläckar och hyperpigmentering. NIVEA Luminous630 Anti Dark-Spot Serum innehåller mycket effektfulla ingredienser och anti-pigmenteringsteknologi, som hämmar produktionen av melanin för att minska uppkomsten av mörka fläckar.

 

7. Ha En Grundlig Rengöringsrutin För Ditt Ansikte

Genom att tvätta ansiktet på morgonen bidrar man till att avlägsna eventuella ansamlingar av döda hudceller som uppkommit under natten samt förbereda ditt ansikte för att absorbera de närande ingredienserna i serumet och fuktkrämen som du använder. Ordentlig rengöring av ansiktet på kvällen är lika viktigt för att avslägsna den smuts som uppkommit under dagen, smink och andra orenheter som absorberats på huden. Att inte rengöra ansiktet ordentligt kan leda till att huden blir matt och trött, vilket gör att den inte bibehåller sin ungdomlighet.

 

8. Öka kollagenhalten

Kollagen är viktigt för att bibehålla hudens struktur, styrka och elasticitet. Tyvärr börjar våra naturliga nivåer minska när vi blir äldre vilket leder till en försvagad hud. Ett av de bästa sätten att öka nivåerna av kollagen är att använda en kräm som gynnar kollagenproduktion. NIVEA Naturally Good Anti Age Day Cream med ekologiskt burdock-extrakt innehåller 99% naturligt skapade ingredienser som hjälper till att stimulera hudens naturliga kollagenproduktion, minskar synligheten av rynkor och fina linjer samt återfuktar huden under 24 timmar.

Missa inte en bra nattkräm - NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Night Cream ger huden näring på djupet när du sover samtidigt som cellerna stimuleras till att producera hyaluron, kollagen och elastin för att stärka hudens styrka. Resultatet är utvilad och återfuktad hud varje morgon och en märkbar minskning av rynkor och fina linjer efter en tid. Läs mer om hur du återställer kollagen.

 

9. Ansiktsmasker ger djupgående behandling

Ansiktsmasker är ett fantastiskt sätt att ge huden lite extra  omsorg och berika den med näring och fukt. Vi har ett antal strålande ansiktsmasker som är anpassade efter dina personliga behov och bidrar till att föryngra huden. För äldre hud som visar synliga ålderstecken ger vår NIVEA Q10 Power Sleeping Mask näring till huden under natten, där mörka ringar under ögonen och rynkor reduceras med synliga resultat. För yngre hud passar vår NIVEA Q10 Energy Sheet Mask - den ger huden ett tillskott av antioxidanter vilket bidrar till ett härligt utstrålande pigment och reducerar tecken på trötthet och tidigt åldrande.

 

10. Hälsosam kost

Vår hud är en uttryck får hela kroppens mående; så det vi stoppar i oss kommer att avspeglas på huden. Det är knappast förvånande att ohälsosam mat leder till ohälsosam hud och vice versa. Bladgrönsaker, färsk frukt och fet fisk som lax och makrill innehåller näringsämnen och rekommenderas specifik när målet är att bibehålla en hälsosam hud. Att äta bra är särskilt viktigt för ett yngre utseende samt tillgången till viktiga vitaminer och mineraler.

11. Sminkrutinen

Försäkra dig om att sminket du har på dig framhäver dina bästa sidor. Att se över vilket sorts smink du använder kan hjälpa dig se yngre ut, t.ex: genom att välja ett läppstift i en mjukare färgton, blusher i varmare toner eller en kajalpenna hellre än en eyeliner - med dessa tips ser sminket mjukare och mer naturligt ut. Upptäck vad som passar dig bäst och vad som får dig att känna dig mest självsäker!

 

12. Boosta med antioxidanter

Antioxidanter bidrar till hudens utstrålning och till ett ungdomligt lyster genom att bekämpa skador orsakade av fria radikaler. Oxidativ stress gör att kollagen bryts ner vilket leder till att huden åldras - antioxidanter hjälper till att förhindra det. Många av våra hudvårdsprodukter innehåller antioxidanter som vitamin A, C och E samt Q10. Förutom hudvårdsprodukter kan du också få i dig antioxidanter på naturlig väg genom att se till att du äter en hälsosam och varierad kost.

 

13. Regelbunden träning

Det finns många anledningar till att träna regelbundet och här är ännu en! Träning stärker din utstrålning på många sätt: från att gynna din sömncykel till att förbättra din hållning, öka din ämnesomsättning och bromsa cellers åldringsprocss samt minska stress. Det får dig också att känna dig mer hälsosam, vilket är det viktigaste. Allt detta kan i sin tur hjälpa dig att se yngre ut.

 

14. Hyaluronsyra 

Hyaluronsyra finns naturligt i huden och bidrar till att huden bibehåller fukt, men när vi åldras börjar vår hud producera mindre av det. Detta kan leda till tröttare och torrare hud som börjar svikta. Produkter som NIVEA Cellular Filler Elasticity Day Cream förhöjer nivåer av hyaluronsyra vilket minskar rynkor och fina linjer med märkbar effekt. Det förbättrar samtidigt hudens elasticitet och tillgodoser den dagligt rekommenderade fukthalten.

 

15. Få Mer Sömn!

Medan vi sover påbörjas hudens återuppbyggad- och reparationsprocess. Att inte få tillräckligt med sömn är en garant för att huden blir matt och trött, vilket knappast bidrar till att se yngre ut! Genom att applicera en nattkräm med anti-ageing hjälper man till att stödja hudens viktiga återhämtning och återuppbyggnad över natten. Du kommer vakna upp med en uppfriskad hud vilket främjar lystern och i sin tur gör att man ser yngre ut. NIVEA Naturally Good Anti Age Night Cream innehåller ekologiskt burdock-extrakt och ekologisk arganolja. Den  vårdar huden över natten när den är som mest mottaglig och medan den naturliga föryngringsprocessen redan är i full gång.

se yngre ut kropp
traning for yngre hud
hur man ser yngre ut