Vilken duschgeltyp är du?

Föredrar du mjukt eller återfuktande? Fräsch eller fruktig? NIVEA har ett stort urval av oljebaserade duschprodukter, duschcremer och in-shower kroppslotions för din dagliga dusch. Men vet du vilken duschgel som passar dig bäst?

Vilken duschgeltyp är du?

Någon kanske behöver återfukta sin torra hud intensivt medan någon annan behöver en dos fräschhet för att vakna ordentligt på morgonen. Andra vill ha avkoppling efter träningen eller spara värdefull tid vid dusch och återfuktning. NIVEA har utvecklat rätt produkt för alla dessa behov. Vilken är din favorit i duschen?

Fruktig, fräsch eller sensuell: rätt duschgel för mig

  • Från effektiv rengöring till en magisk kur för dina sinnen: med NIVEA kommer alla att hitta exakt rätt duschprodukt som passar deras personliga vård och doftpreferenser.
  • Hur är du i duschen? Drömmer du om att hoppa ner i det svala vattnet eller älskar du fruktiga citrusdofter och vill ha en dos fräschör på morgonen som lyfter dina sinnen? Då är uppfriskande duschgeler något för dig. Prova duschgel som doftar exotiska frukter, färska blomblad eller en sval havsbris: NIVEA Pure Fresh Shower Gel är lika stimulerande som att hoppa ner i havet. Vitaliserande dofter av citrongräs, vattenlilja eller röd jasmin i de återfuktande duschprodukterna NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel, NIVEA Waterlily & Oil Shower Gel och NIVEA Frangipani & Oil Shower Gel ser till att hålla din hud fräsch och omvårdad.
  • Varför inte prova att ta en dusch på morgonen för en riktigt uppfriskande start på dagen?
  • Om en dusch betyder mer för dig än att bara bli ren så är du antagligen typen som vill bli ompysslad. Gör dig själv och din kropp en tjänst och använd de skonsamma duschprodukterna från NIVEA Care: Upplev den sensuella doften av orkidéblomma hos NIVEA Cashmere Moments Cream Oil Shower eller svep in dig själv i ett glamoröst diamantskimmer med NIVEA Diamond Touch Cream Oil Shower. Duschcremeprodukterna NIVEA Cashmere Moments Cream Oil Shower och NIVEA Supreme Touch Cream Oil Shower garanterar en lyxig känsla i duschen, med vårdande essentiella oljor för din hud.
Showering

För intensiv återfuktning: vilken duschgel hjälper till att bekämpa torr hud?

Vill du återfukta huden intensivt i duschen? Välj då duschcremeprodukter som NIVEA Creme Soft Cream Shower eller NIVEA Creme Smooth. Dessa tillför din hud värdefulla ingredienser som kamomill och mandelolja.

Hoppa in i duschen!

Växla mellan varma och kalla duschar: för sömntutor och sportfånar

Vill du ha en varm dusch? Då är du inte ensam. Omkring 70 % av alla kvinnor föredrar att duscha i behagligt varma temperaturer. Övriga 30 % vågar sig på den temperaturväxlande duschen. Denna blandning av kallt och varmt vatten stimulerar cirkulationen och stärker immunförsvaret. Den stramar åt huden och gör den full av lyster – temperaturväxlande duschar är en riktig skönhetshemlighet!

Trötthet och dåligt humör har inte en chans mot de som gillar att duscha med omväxlande varmt och kallt vatten – perfekt för att vakna ordentligt. En temperaturväxlande dusch är också bra efter ett utmanande träningspass eftersom den gynnar musklernas återhämtning. Temperaturväxlande duschar på kvällen är avslappnande och hjälper dig att sova, speciellt när du lägger dig under ett varmt täcke efter den sista kallduschen.
Hur kan du göra duschen ännu behagligare? Med rätt duschgel från NIVEA så klart!
NIVEA In-Shower

Få huden att kännas underbar: NIVEA In-Shower-familjen

Ska du sätta på dig en sidenblus direkt efter duschen? NIVEA In-Shower återfuktar och smälter in i huden när du duschar – utan en kladdig känsla och utan att du behöver vänta på att cremen ska tas upp
product-stage-bg

En revolution i duschen: hudvård på ett ögonblick

Att använda NIVEA:s innovativa in-shower-produkter är det snabbaste och enklaste sättet att återfukta. Du kan applicera dem när du fortfarande står i duschen. De tas upp av huden omedelbart och efterlämnar inte en klibbig känsla. Det finns en NIVEA in-shower kroppslotion för varje hudtyp och i många olika dofter.

Praktiskt, snabbt och enkelt

Endast 20 % av kvinnorna smörjer in sig efter duschen – även om det verkligen är viktigt om du vill ha mjuk hud. Anledningen är inte bara tidsbrist på morgonen utan också den klibbiga känsla som vissa cremer efterlämnar på huden och som många tycker är obehaglig.

Innovationen in-shower från NIVEA revolutionerar upplevelsen med en enkel men okänd form av återfuktande omvårdnad.Nya NIVEA In-Shower Body Lotion with Honey & Milk och NIVEA In-Shower Body Lotion har en innovativ formel som aktiveras av vatten. Produkterna appliceras på huden medan du fortfarande står i duschen, direkt efter att du har tvättat dig med duschgel. Återfuktning blir därmed en vanlig del av din morgonduschrutin – utan att du behöver använda en annan produkt efter duschen. När du torkat dig är din hud redan underbart mjuk och återfuktad.
shower aftersun

NIVEA In-Shower After Sun – bra vård för sommar och semester

Ingen tid för återfuktande after sun mellan solbad och strandbaren? Jodå – med nya NIVEA In-Shower After Sun Lotion. Den fräschar upp och lugnar solstressad hud i duschen. Enkelt.