TA HAND OM DITT ANSIKTE MED MICELLÄRT VATTEN

I dagens hektiska värld kanske din hud inte får den uppmärksamhet som den förtjänar. Micellärt vatten har den fördelen att det sparar tid samtidigt som det ger ansiktet den skonsamma behandling som det behöver.

LÄGG TILL MICELLÄRT VATTEN I DIN HUDVÅRDSRUTIN

Vad är micellärt vatten och hur använder man det bäst? Vi tittar närmare på vetenskapen bakom denna populära produkt och utforskar hur den verkar på huden.Vad är micellärt vatten och hur använder man det bäst?

Vad är micellärt vatten och hur fungerar det?

NIVEA Micellar Cleansing Water är speciellt framtaget för att vara en snabb, behaglig och effektiv produkt för rengöring och makeupborttagning. Den innehåller speciella strukturer som bildas av ytaktiva molekyler som kallas miceller.

Micellerna hjälper till att avlägsna smink även från ögon och läppar, samt talg och andra orenheter från huden.

Micellärt vatten rengör huden intensivt men varsamt i ett enda steg, samtidigt som det återfuktar.

På grund av den innovativa micellära tekniken är det mycket milt men samtidigt mycket effektivt och kan därför användas (med en bomullspad) utan att man behöver skölja eller gnugga.


VAD KAN MICELLAR CLEANSING WATER ANVÄNDAS TILL?

Micellärt vatten är ett rengöringsmedel som älskas för sin mångsidighet. Med sin micellära teknik fungerar det som ansiktsrengöringsmedel, toner och sminkborttagningsmedel. Dessutom återfuktar det huden. Oavsett om du vill ta bort orenheter efter dagen eller ta bort ditt smink, kan du lita på att micellärt vatten alltid gör jobbet.

SJU SÄTT SOM MICELLAR WATER KAN HJÄLPA DIG ATT TA HAND OM DITT ANSIKTE

  • Micellar Water tar effektivt bort makeup
  • Det rengör på huden och gör att huden kan andas.
  • Micellar Water fungerar också som en toner.
  • Den avslutande delen av 3-i-1-behandlingen är den mjukt återfuktande effekten.
  • Micellar Water innehåller vårdande oljor och vitaminer.
  • Micellar Water avlägsnar makeup och rengör ansiktet på samma gång.
  • Det kan även användas i känsliga områden, som runt ögonen och läpparna.

Skonsam och vårdande rengöring

Om du har känslig hy kommer den att tacka dig för de skonsamma vårdande egenskaperna hos Micellar Cleansing Water for sensitive skin. Den skonsamma formulan med ingredienser som panthenol och druvkärneolja svalkar och lugnar ansiktet samtidigt som den är omedelbart återfuktande.

Eftersom micellärt vatten i kombination med en bomullspad fungerar som en magnet, utan att du behöver gnugga - det enda du behöver göra är att svepa med paden över området som ska rengöras.

Skonsam och effektiv makeupborttagare

Det smarta med micellärt vatten är att det fungerar både som ansiktsrengöring och ögonmakeup-borttagning. Oavsett om du ska ta bort en enkel vardagsmakeup för arbetet eller en hel sminkning inklusive mascara efter en utekväll, kommer micellar water att få bort det i en handvändning. Formulan är utformad för att säkerställa snabb men skonsam borttagning.
product-stage-bg

Upptäck micellAIR från NIVEA för varje hudtyp