FÅ UT MER AV SOMMAREN

med NIVEA SUN solskydd

SKYDDA UTSIDAN, VÅRDA INSIDAN MED NIVEA SUN SOLSKYDD

Få ut mer av sommaren med NIVEA SUN. Hos oss hittar du inte bara solskydd för kroppen, du hittar även solskydd speciellt framtaget för den känsliga huden i ansiktet. Våra solkrämer skyddar din hud från utsidan och vårdar från insidan, för att din hud ska vara skyddad HELA sommaren!

NIVEA SUN ger din hud all den vård den behöver. Genom att kombinera effektiva UV-skydd med avancerade aktiva ingredienser, skyddas din hud mot solens strålar samtidigt som de återfuktande och vårdande ingredienserna verkar under hela dagen. 

Fördelar med NIVEA SUN

NIVEA SUN Face
NIVEA SUN UV Face fungerar som en fuktgivande kräm och solskydd, samt innehåller den avancerade hudaktiva ingrediensen Licocalcone, som stödjer och stärker hudens försvarsmekanism.
NIVEA SUN Protect & Moisture
NIVEA SUN Protect & Moisture har en vårdande formula som håller din hud skyddad och återfuktad när du är ute i solen. Den fungerar i balans med hudens mikrobiom och innehåller berikande vitamin E och glycerin för 48 timmars intensiv fukt.
UVA- och UVB skydd
Ger omedelbart UVA- och UVB-skydd för att minska solskador och förtidigt åldrande av huden, så att du kan gå ut direkt och njuta av det du älskar att göra i solen.

Soltips för barn

Glöm inte att applicera solskydd på dessa områden man ofta missar: 

  • Toppen av öronen
  • Nacken
  • Baksidan av benen
  • Ovansidan av fötterna
  • Kanten av badkläderna 

FÅ UT MER AV SOMMAREN

Solen skiner så det är dags att gå ut och njuta av sommaren! Men det innebär också att du behöver hitta det bästa solskyddet för din hud: Då finns NIVEA SUN till din hjälp! Oavsett om du föredrar solskydd i form av lotion eller spray, så kommer du få det skydd din hud behöver. På NIVEA har vi solkräm för alla hudtyper och för hela familjen, så att du kan hitta solskydd som passar dig.

FAQ

VILKET ÄR DET BÄSTA SOLSKYDDET?

NIVEA SUN-produkter skyddar och vårdar din hud från insidan och utsidan, både på kroppen och det känsliga området i ansiktet. Alla NIVEA SUN-produkter har omedelbart UVA- och UVB-skydd samtidigt som de vårdar din hud från insidan genom att återfukta och stärka dess naturliga försvar.

VAD GÖR SOLSKYDD FÖR DIN HUD?

Vi rekommenderar att du använder solskydd med UVA- och UVB-skydd, en hög SPF samt att du applicerar den rekommenderade mängden på ditt ansikte och din kropp, detta för att minska risken att solens UV-strålar tränger in i huden och skadar hudcellerna.

VILKEN SOLKRÄM GER DET BÄSTA SKYDDET?

NIVEA SUN Protect & Moisture ger:
Långvarigt UVA- och UVB-skydd.
Omedelbart skydd mot solbränna och för tidigt åldrande av huden.
48-timmars återfuktning.
Biologiskt nedbrytbar och vattenresistent formula.

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect ger:
Omedelbart skydd mot UVA och UVB
Doftfri & Kladdfri
Vattenresistent
Dermatologiskt testad och passar känslig hud

VARFÖR ÄR SOLSKYDD BRA FÖR DIG?

Ett bredspektrum solskydd skyddar din hud från solens UV-strålar som kan orsaka solskador. Att applicera en kräm eller lotion med SPF 30 eller högre på både ansikte och kropp kan förhindra solens effekt av förtidigt åldrande av huden, såväl som risken för hudcancer.

HUR KAN DU SKYDDA DIG FRÅN SOLEN?

Du kan skydda din hud från solens UV-strålar genom att:

- Använda ett effektivt solskydd i ansiktet och på kroppen, som NIVEA SUN UV Face för din känsliga hud i ansiktet och NIVEA SUN Protect & Moisture för din kropp.
- Att välja en SPF som passar din hud och hur länge du planerar att vistas ute.
- Återapplicera solkräm minst varannan timme och efter att ha badat eller svettats.
- Använd solglasögon för att skydda dina ögon.
- Skydda hårbotten och ansikte genom att använda hatt.