NIVEAS BÄSTA FORMULA FÖR ATT REDUCERA ALLA TYPER AV PIGMENTFLÄCKAR

Sedan lanseringen av vår Anti Dark-Spot-serie har vi utökat vårt LUMINOUS630®-sortiment med nya serum som är speciellt framtagna för att reducera olika typer av pigmentfläckar. Med mer än 1 miljon användare globalt så är dessa serum ett måste för kvinnor som vill reducera pigmentfläckar från sin hud.

UPPTÄCK NIVEAS SORTIMENT AV MUST HAVE LUMINOUS630® ANTI DARK-SPOT SERUM

VETENSKAPEN BAKOM LUMINOUS630® - NIVEAS NO.1 ANTI DARK-SPOT INGREDIENS

Efter 10 år av noggranna studier och 50 000 testade molekyler, hittade vi ett sätt att revolutionera behandlingen av pigmentfläckar - med vår patenterade ingrediens LUMINOUS630®. När den testades mot enzymet som syntetiserar melanin i vår hud var LUMINOUS630® den med bäst effekt. LUMINOUS630® arbetar på cellnivå för att återbalansera melaninproduktionen och behandla grundorsaken till pigmentfläckar. 

Dess dubbla effekt verkar på befintlig pigmentering för att ljusa upp mörka fläckar och minska deras storlek, samt balansera ny pigmenteringsproduktion för att förhindra att nya fläckar uppkommer. Vårt Anti Dark-Spot-sortiment har visat sig vara effektivt på olika typer av mörka fläckar såsom åldersfläckar, mörka fläckar efter akne och pigmentfläckar orsakade av hormonella obalanser. Med de första synliga resultaten inom bara 2 veckors användning.

REDUCERA PIGMENTFLÄCKAR OCH FÅ EN STRÅLANDE HUD MED HJÄLP AV KRAFTEN HOS LUMINOUS630®

FÖRE OCH EFTER BEHANDLING AV PIGMENTFLÄCKAR

 

FÖRE DE 2 VECKORNA

Från dag 1 börjar den patenterade ingrediensen LUMINOUS630® verka i huden på cellnivå för att minska pigmentfläckar.
 

2 VECKOR

Första synliga resultatet av reducering av pigmentfläckar
 

8 VECKOR

Mörka fläckar är synligt reducerade med 50%
 

12 VECKOR

Upp till 71 % färre synliga pigmentfläckar

LÅT RESULTATEN TALA FÖR SIG SJÄLVA-LUMINOUS630® FÖR ALLA TYPER AV PIGMENTFLÄCKAR

Vi lät kvinnor med pigmentfläckar, åldersfläckar och pigmentering efter akne använda våra expertserum i 12 veckor. De fick komma till vårt NIVEA-labb innan behandlingen påbörjades och var fjärde vecka mättes deras reducerade fläckar, som vi kunde fånga med högupplösta kameror. Resultaten talar för sig själva: en kontinuerlig förbättring är synlig efter 12 veckor. Med en jämnare, mer strålande hud med lyster. 

TUTORIAL VIDEOS

TUTORIAL VIDEO FÖR BEHANDLING AV ÅLDERSFLÄCKAR

  1. Applicera 1-2 pumpar av NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment or Anti-Age & Spot Serum på rengjort ansikte före din dagliga hudårdsrutin.  
  2. Massera försiktigt in serumet på hela ditt ansikte. 
  3. Applicera två gånger dagligen. En gång på morgonen, i kombination med Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Day Fluid och en till gång på kvällen, före din nattliga hudvårdsrutin.  

TUTORIAL VIDEO FÖR POST-ACNE MARKS BEHANDLING

  1. Applicera 1-2 pumpar av NIVEA LUMINOUS630® Post-Acne Marks Serum på rengjort ansikte.
  2. Massera försiktigt in serumet på hela ditt ansikte.
  3. Applicera två gånger dagligen. En gång på morgonen, och en gång på kvällen före din hudvårdsrutin. 

VANLIGA FRÅGOR

FUNGERAR ANTI DARK-SPOT SERIEN VERKLIGEN MOT PIGMENTFLÄCKAR?

NIVEAs Anti Dark-Spot-serie har visat sig vara effektiv när det gäller att reducera pigmentfläckar, med första synliga resultat inom 2 veckor av kontinuerlig användning. Vår ingrediens mot pigmentfläckar, LUMINOUS630®, arbetar med huden på cellnivå för att balansera pigmentering och minska synligheten av olika typer av pigmentfläckar. Vårt NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum är världens nr.1 Anti Dark-Spot Serum och har visat sig vara effektivt för över 1 miljon kvinnor världen över.

 

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR MED ANTI DARK-SPOT SERIEN?

NIVEA LUMINOUS630® Anti Dark-Spot serien med serum har en formula som behandlar alla typer av pigmentfläckar samtidigt som de vårdar huden. LUMINOUS630® har visat sig vara effektiv då den arbetar med huden på cellnivå för att balansera pigmentering. NIVEAs patenterade LUMINOUS630®-serum har en formula som är återfuktande och närande och som slätar ut huden. Serumen lämnar inga biverkningar utan istället lämnas du med en mer jämn, strålande hud med lyster.

HUR LÅNG TID TAR DET FÖR ANTI DARK-SPOT BEHANDLINGEN ATT BÖRJA GE RESULTAT?

Man kan se de första synliga förändringarna efter 2 veckor med NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum. Efter 8 veckor minskar synligheten av pigmentfläckar med 50 % och efter 12 veckor minskar syngligheten av pigmentfläckar med 71 %.

ÄR PIGMENTFLÄCKAR EFTER AKNE PERMANENTA?

Mörka fläckar efter akne och pigmentering är inte alltid permanent men det kan ta upp till några år för dem att försvinna om de inte behandlas. För att påskynda denna process kan du behandla pigmentfläckar med Anti Dark-Spot-serien och NIVEA Cellular Luminous630® Post-Acne Marks Serum eller NIVEA LUMINOUS630® Anti Dark-Spot Serum, som båda behandlar pigmentfläckar på cellnivå. Pigmentfläckar kan bli mörkare vid solexponering och därför rekommenderar vi att använda SPF dagligen.