• Allt
  • Handledning
  • Uppsats
  • Video
Filtrera
Sortera

Andra kategorier

Följ de rätta stegen och förbli lycklig och hälsosam i solen

Vi alla vet att solens ultravioletta strålar kan vara skadliga för vår hud om vi solar för länge. Men vi är inte här för att säga att du ska undvika solen, tvärtom faktiskt. Solen finns där för att njutas av. Dess livgivande strålar värmer oss och ger oss det vi är ute efter, en vacker solbränna. Ta en titt på vårt urval av informativa expertartiklar och ta reda på hur du inte bara kan vara trygg från solens strålar utan också kan använda dem till din fördel. På denna sida kommer du att hitta råd för hur du kan skydda din hud både före och efter att ha njutit av de där varma strålarna och hur du kan trivas och känna dig vacker.

Förbered dig med det rätta solskyddet, oavsett vart du beger dig

Alla älskar solen. Oavsett om det handlar om att slappna av vid stranden eller suga till sig de där extra solstrålarna under de kalla vintermånaderna, så är vi här för att informera och inspirera dig till sätt att njuta av solen lyckligt och hälsosamt. Lär dig hur du förser dig med rätt accessoarer och håller dig trendig och snygg när solen tittar fram bakom molnen. Våra experter kan hjälpa dig att välja de rätta produkterna som ger din unika hy det skydd den behöver för en fantastisk solbränna. Att sola är en normal del av sommaren för många människor och dessutom är det där D-vitaminet ett utmärkt sätt att hålla din hy hälsosam och ungdomlig. Men du måste vara skyddad, annars kan den där skinande solbrännan övergå till att du bränner dig i solen!

Låt NIVEA hjälpa dig spendera de bästa månaderna i solen

Vår artikelkollektion är bred och varierad så vi har i förväg gjort det lätt för dig att navigera bland dem. Genom att använda vårt ämnesfilter, placerat längst upp på sidan, kan du snabbt och enkelt sortera artiklarna efter dina intressen och behov. Kanske letar du efter att bättra på din solbränna på stranden eller poolen i sommar, eller vill ge din familj ett säkert skydd under långdistansvandringen. En bra koll på solskydd är nödvändigt för en hälsosam livsstil och för att hålla din hy skyddad och strålande. Så kolla igenom vår kollektion av expertartiklar och hitta exakt de solskyddstips och tricks som du behöver för detta året och alla år framöver.