Upptäck Solkräm för Torr Hud

Sommaren är perfekt för att vara ute i solen. Ta reda på hur du får ut så mycket som möjligt av vädret utan att riskera skinnet med tips för torr hud och återfuktande solkräm.

Solkräm för torr hud – Det är viktigt att skydda sig

Vad gör att huden blir torrare på sommaren? Vi förklarar varför huden blir känsligare och vad du kan göra för att återfukta den.

Protect & Moisture kommer till räddningen

 

Våra NIVEA SUN Protect & Moisture-produkter är särskilt formulerade för torr hud genom att stärka dess naturliga barriär och håller huden fuktig i ett dygn.

Alla våra solskyddsprodukter ger omedelbart skydd mot både UVA- och UVB-strålar.

Viktigast för personer med torr hud är att NIVEA SUN Protect & Moisture Moisturising Sun Spray 50+ har en särskild vårdande effekt. Formeln med pantenol, ett provitamin av B5-vitamin, återfuktar och skyddar den ömma huden från solen.

Formeln stärker och ökar hudens hydreringsförmåga, vilket stimulerar dess regeneration och stärker hudens naturliga skyddsförmåga.

Torr luft och torr hud

Under de varma sommarmånaderna kan luften kännas något torr. Oavsett om du är ute i solen eller på kontoret är luften torrare än vanligt. Om du inte använder återfuktande solkräm eller en hudkräm som *NIVEA Creme* riskerar din hud att betala priset och kännas torr och flagna.

Simma med torr hud

Att kunna simma utomhus är en av sommarens under. Det kan kännas uppfriskande efter att ha solat vid stranden eller poolen. Även om det känns skönt när vattnet svalkar av dig torkar samtidigt saltet eller kloret ut din hud.

Hur du tar hand om ansiktet med solkräm för torr hud

Ta reda på hur du förhindrar att huden torkar ut den här sommaren och håll benen mjuka och lena med After Sun och dessa tips för torr hud.

Toppentips för torr hud – Använd After Sun

Vem visste att svaret på torr hud och att skydda den kan få plats i samma användarvänliga flaska?

 

NIVEA Sun After Sun Moisturising Spray lindrar huden efter att man solat på stranden eller i trädgården.

 

Formeln med Aloe vera och provitamin B5 ger intensiv näring åt huden och hjälper till att återställa dess naturliga fuktighet. 

 

Den går hand i hand med återfuktande solkrämer som ger huden en extra boost i slutet av dagen. Du behöver inte oroa dig – den absorberas snabbt så det finns ingen risk för att den gnids av på kläderna innan du går ut på middag eller på lakanen på natten. Desto mer för huden!"

 

Återfuktande solkräm

Vad gör produktutbudet NIVEA Sun Protect & Moisture så återfuktande? Formeln med pantenol tränger djupt in i huden för att hydrera huden och ge den näring. Den fungerar genom att hjälpa cellerna i huden att behålla vatten, och dess antiinflammatoriska egenskaper hjälper också till att lindra huden. Det är det bästa återfuktande solskyddsmedlet man kan hoppas på.

Vackra ord

“Ge mig en solstol, en pool och havsutsikt så är jag nöjd” - Miranda Hart

Dos and don’ts for dry skin in summer

Att göra

 • Välj en återfuktande solkräm för torr hud som NIVEA SUN Protect & Moisture Lotion
 • Drick gott om vatten under dagen för att hålla kroppen hydrerar inifrån.
 • Täck huden med långa ärmar eller en lös T-shirt om du tänker vara på stranden eller i vattnet en längre stund, då detta hjälper dig att skydda huden från solen.
 • Ha en After Sun-fuktspray som *NIVEA After Sun Moisture Spray* i väskan för att hålla huden fuktig hela tiden.

Att inte göra-

 • Utsätta huden för stora mängder sol. Att sitta utomhus hela dagen eller under den varmaste delen av dagen ökar risken för torr hud
 • Glömma att massera in After Sun-kräm i huden efter en dag ute i solen.

Torr hud väck – Solkräm för torr hud!

NIVEA SUN Protect & Moisture Roll-On gör det roligt att lägga på solkräm. Detta format går enkelt att lägga på och är väldigt praktiskt. Denna återfuktande solkräm absorberas snabbt och klibbar inte, så du kan fortsätta att ha roligt på stranden eller på stan.

6 sätt att ha roligt i solen förståndigt

 1. Håll dig hydrerad.
 2. Ha alltid på dig hatt och UV-solglasögon.
 3. Använd solkräm innan du går ut i solen och använd den igen varannan timme.
 4. Glöm inte att använda återfuktande solkräm igen direkt efter att du kommer ut ur badet eller efter att du har torkat av dig.
 5. Håll dig i skuggan närhelst du kan.
 6. Undvik att vara ute i solen under den varmaste delen av dagen. 
background

Glöm torr hud och njut av din mjuka hud med dessa NIVEA Sun-produkter <br>