Perfekt Brun utan Sol Tips

Brun utan sol tips - Bästa sätt för brun utan sol & gradvis brun utan sol

Upptäck bästa sätt för brun utan sol med vår brun utan sol guide så att du kan njuta av en långvarig solbränna utan ränder och utan att behöva sätta din fot i solen.

Så applicerar du Brun utan sol & gradvis brun utan sol

Att applicera brun utan sol korrekt kan kännas svårt och tidskrävande om du inte är säker på det bästa sättet  att göra det. Brun utan sol och gradvis brun utan sol kräver olika appliceringsmetoder, så om du vill veta hur du applicerar brun utan sol på ryggen eller händer, har vi de brun utan sol tips du behöver för att uppnå ett enkelt, solkysst resultat.

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

1. Förberedelser för Brun utan sol är nyckeln

  • Exfoliera - din hud gör sig hela tiden av med hudceller, för att göra plats för nya hudceller på dess yta. Genom att exfoliera med en mild exfolierare eller exfolierande handske i duschen kommer du att kunna ta bort döda hudceller. Detta bidrar till att påskynda hudens naturliga process för att producera hud som känns mjuk, smidig och fräsch. Exfoliering reducerar också antalet hudceller som fastnar på hudens yta. Därför borde exfoliering alltid vara det första steget när du applicerar brun utan sol eller gradvis brun utan sol. Om du inte exfolierar bort de döda hudcellerna kan produkten samlas runt grova fläckar på huden, vilket ger en ojämn applicering. Tänk på det som en tom duk att måla på - du vill att den ska vara så tom på döda hudceller som möjligt.
  • Duscha - exfoliering är mildare mot huden om den görs i badet eller duschen eftersom huden är mjuk och smidig från det varma vattnet. Att duscha innan du applicerar brun utan sol innebär att du kan låsa inne fukt i huden när du applicerar produkten, vilket hjälper dig att uppnå en jämn solbränna utan ränder eftersom din hud inte är torr. Om du använder en gradvis brun utan sol som NIVEA Gradual Tan Lotion bör du applicera den direkt efter att du kommer ut ur duschen för att låsa inne fukten och ge dig en vacker somrig lyster.
     

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

NIVEA Creme Peeling är en bra produkt för att förbereda din hud innan du applicerar brun utan sol. Produkten innehåller exfolierande mikropartiklar och vitamin E-pärlor och är skonsam mot huden och har en närande förmåga att göra huden mjuk och strålande.

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

2. Använd en vante om du använder brun utan sol & dina händer om du använder gradvis brun utan sol

När du använder brun utan sol: en vante hjälper dig att uppnå en jämn solbränna eftersom brun utan sol är mycket koncentrerad och syns direkt på huden. Att inte använda en vante riskerar att du färgar handflatorna för mycket också. Det bästa sättet att applicera brun utan sol med en vante är i långa, svepande rörelser för att fördela produkten jämnt, eftersom cirkulära rörelser leder till en uppbyggnad av brun utan sol på vissa områden.

När du använder gradvis brun utan sol: du måste alltid använda händerna när du använder gradvis brun utan sol eftersom den fungerar på samma sätt som din dagliga fuktighetskräm och är utformad för att byggas upp naturligt och gradvis. Om du använder en vante för gradvis brun utan sol, kommer den att absorbera för mycket av produkten och du riskerar en ojämn applicering som leder till ränder. Det fina med NIVEA Gradual Tan är att den innehåller små droppar av gradvis brun utan sol så att den kan användas i stället för din vanliga dagliga fuktighetskräm. Den kräver lite ansträngning, till skillnad från dess brun utan sol-motsvarighet som kräver mer arbete för att uppnå den perfekta solbrännan utan ränder. NIVEAs Gradual Tan återfuktar huden omedelbart, stramar åt den märkbart och förbättrar hudens elasticitet tack vare den kraftfulla Q10-ingrediensen. Den kommer att ge din hudett gyllene glow och kännas vacker.

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

3. Så applicerar du brun utan sol på din rygg

Det svåraste med att använda brun utan sol är att lära sig att applicera den på ryggen. Det är svårt att nå det området på din kropp men det är också ett av de största så det är viktigt att få det så fritt från ränder som möjligt. Det enklaste alternativet är att hitta en vän eller familjemedlem som är villig att hjälpa till och göra det åt dig. Ofta är det inte ett alternativ, så dessa brun utan sol tips för hur man applicerar brun utan sol garanterar att göra det så enkelt som möjligt:

  • Börja högst upp - det är bäst att arbeta dig nedåt när du behandlar din kropp för att säkerställa att du får en jämn täckning och inte missar områden, och ryggen är inget undantag. Arbeta dig ner längs ryggen metodiskt med händerna om du använder en gradvis brun utan sol eller vante om du använder brun utan sol.
  • Använd mer produkt - det är osannolikt att du kommer att kunna vara så noggrann när du applicerar brun utan sol på ryggen som när du behandlar resten av kroppen så genom att använda mer produkt får du en jämnare applikation och du kan vara säker på att du har applicerat produkten på alla områden. Detta är en särskilt bra metod om du använder gradvis brun utan sol eftersom den lätt kommer att absorberas av din hud.
  • Endast brun utan sol: använd något med ett långt handtag och sätt vanten på slutet av det, ungefär som att använda en luffa för att tvätta ryggen i duschen. Om du inte har mycket flexibilitet i dina axlar är det bästa sättet att applicera sol utan brun på ryggen att använda något som du kan nå den med. Detta kan vara så enkelt som en träsked och ger dig ett bättre rörelseområde för att säkerställa att du täcker alla de områden som är svåra att nå.
 

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

NIVEAs Brun utan sol tips för din solbränna

4. Hur applicerar man BUS på händerna?

Att applicera brun utan sol eller gradvis brun utan sol till dina händer bör vara det sista steget när du använder en solbränna-produkt, eftersom du kommer att använda dina händer antingen i en vante eller direkt på huden för resten av kroppen. Du vill inte börja med dina händer och sedan vara tvungen att göra om dem eller riskera att de blir randiga. När allt kommer omkring syns dina händer mer än något annat område på kroppen, så du vill sträva efter en strålande och jämn solbränna här:

  1. Sätt handen i en kloliknande position och arbeta från handleden hela vägen ner till naglarna i en svepande rörelse - detta kommer att säkerställa att solprodukten inte kommer att samlas runt knogarna.
  2. Om du använder gradvis brun utan sol, ge handflatorna en snabb tvätt med mild tvål efteråt eftersom dina handflator absorberar produkten lättare än andra delar av kroppen.


NIVEA Gradual Tan - lätt att applicera

NIVEA Gradual Tan Lotion kombinerar kraften av hudidentiskt Q10, en kraftfull anti-aging ingrediens, med gradvis brun utan sol-fuktighetskräm för stramare, fastare hud naturligt glow och förbättrad hudelasticitet. Det återfuktar huden omedelbart och ger maximal fyllighet och uppstramande kraft för fastare hud efter bara 10 dagars användning. Att lära sig att tillämpa brun utan sol när du använder en gradvis brun utan sol är lätt, eftersom den kan användas i stället för din dagliga fuktighetskräm. Formeln är lämplig för ljus till mellanljus hud och innehåller små droppar gradvis brun utan sol för att säkerställa jämn applicering utan ränder för en varaktig naturlig solbränna. Den har också en fräsch somrig doft med dofter av ros, jasmin, persika och plommon blandat med noter av bergamott, grönt te och violblad, och kommer inte att ge dig den där fruktade kexliknande lukten som andra brun utan sol-produkter har.

NIVEA gradual tan product