Skönheten i skrattrynkor

Skrattrynkor och rynkor runt munnen är vackra saker. De är en symbol för glädje, och man kan ofta se hur glad du är som person genom att se skrattrynkorna i ditt ansikte. Ett liv av skratto ch leenden resulterar i rynkor kring munnen och ögonen. Ta reda på mer om dessa skrattrynkor och hur du vårdar dem.

Skrattrynkor: Vad betyder de?

Skrattrynkor är ett resultat av glada tider i ditt liv – gör det mesta av din naturliga skönhet!

Omfamna dina skrattrynkor!

Att bli äldre är inget att skämmas för och skrattlinjer eller rynkor runt munnen och ögonen är ett resultat av ett liv fyllt av leenden och skratt. De berättar en historia om glada tider och spännande upplevelser som du haft – så det finns inget bättre än att omfamna dem så du kan åldras med värdighet!

Varför försöker folk minska rynkor runt munnen?

För vissa kvinnor så är åldrandet och ålderslinjer ett orosmoment, och de letar efter snabba sätt att motverka hudens åldrande. Men genom att se på åldrandet ur ett annat perspektiv, så kan du se de positiva aspekten, så som skönheten i skrattrynkor. Glöm inte att du behövt ha ett långt och glatt liv med massor av roliga upplevelser för att nå din nuvarande ålder. Rynkorna i ditt ansikte målar bilden av de känslor du upplevt och de roliga tider du haft. Varje enskild skrattrynka visar ett särskilt minne. Genom att tillämpa ett gladare perspektiv på åldrande, så kan du främja din självsäkerhet och lära dig uppskatta ditt naturliga utseende.

Skrattrynkor runt munnen behandling

Även om leenden och skrattrynkor är ett tecken på erfarenheter och glädje, så vill vissa personer minimera dem. Följ våra tips för att minimera skrattrynkor.
Rynkor runt munnen behandling:

Utöka området kring munnen

Först, dra in båda läpparna och håll dem tätt samman. Expandera sedan området kring munnen genom att blåsa luft in i munnen. Håll det och räkna till fem innan du släpper, och upprepa övningen några gånger. Detta borde hjälpa dig minimera dina skrattrynkors synlighet.
Rynkor runt munnen behandling:

Fiskansikte

För nästa ansiktsövning, så behöver du suga in dina kinder och pressa ut läpparna för att göra ett fiskansikte. Håll denna min och räkna till fem. Upprepa några gånger. Gör det flera gånger för att stärka ansiktet för att motverka rynkor kring ansiktet

Rynkor runt munnen behandling:

Kläm dina kinder

Gör ett brett leende som visar dina tänder innan du klämmer sidorna av dina kinder för att spänna hörnen av din mun. Detta kommer att bearbeta områdena där skrattrynkorna påverkar huden. För bästa behandling för skrattrynkor runt munnen, upprepa övningen fem gånger.
Rynkor runt munnen behandling:

Gör en O-form

Denna övning är perfekt för att aktivera musklerna i kunderna. Försök göra en liten ”O”-form med dina läppar isär. När du gör det, försök le från sidorna av kinden – du borde känna hur munnen sträcks. Håll några sekunder innan du släpper.
Rynkor runt munnen behandling:

Lyfta kindbenen

Med dina läppar sammanpressade på ett avslappnat sätt, le brett så dina kindben lyfts upp. Håll positionen några sekunder. Övningen bör aktivera musklerna i dina kinder, och minska synligheten på dina skrattrynkor.

Rynkor runt munnen kräm med Q10 – en viktig del av cellenergiproduktionen

Att integrera Q10 i en anti-rynk-produkt främjar energiproduktionen för att hjälpa huden uppfylla sina vitala funktioner, så som skydd, återskapande, reparation och återskapande. Alla dessa processer är en viktig del av rynkor runt munnen behandling. En Q10-kräm såsom NIVEA Q10 Power Extra Nourishing Day Cream är en viktig del av alla anti-rynk-rutiner. I kombination med en nattkräm såsom NIVEA Q10 Power Firming Night Cream, kan du vara säker på att din hud kommer återskapa sig under sömnen, med hjälp av en anti-rynk kräm för munnen för att minska synligheten och främja återfuktning.

För ytterligare näring, lägg till några droppar NIVEA Q10 Power Pamering Oil till din nattkräm för extra anti-åldersbehandling.

Tips för att minska skrattrynkors synlighet

- Se till att du dricker tillräckligt med vatten för att hålla din hud återfuktad.
- Ät en kost rik på Vitamin E då det är en viktig antioxidant som håller huden fräsch och ung.
- Sluta röka – detta gör att huden tappar sin elasticitet.
- Se till att alltid ha solkräm såsom NIVEA UV Face Anti Age & Anti Pigments Cream för att skydda ditt ansikte från den åldrande effekten av UVA-strålar.