NYA NIVEA MICELLAR WATER SOOTHING - AVLÄGNSAR ALLA SPÅR AV SMINK

NIVEA Micellar Water Soothing med No Rub formula, är nu berikad med Aminosyrakomplex som effektivt tar bort makeup, smuts och svett utan att irritera huden - En extra effektiv och extra skonsam ansiktsrengöring helt enkelt!

MER SKONSAM RENGÖRING MED AMINOSYRAKOMPLEX

Den bevisade kraften hos miceller kombineras nu med milda aminosyror. Vår nya No Rub formula avlägsnar alla spår av smink, smuts och orenheter med bara några fjäderlätta svep – ingen gnuggning behövs. Märk skillnaden av vår nya generation av NIVEA Micellar Water. 

INGEN MER GNUGGNING - MED EN NY GENERATION AV NIVEA MICELLÄR VATTEN

Det finns en NY NIVEA Micellar Water Soothing för alla hudbehov! Vår nya formula med Aminosyrakomplex rengör så effektivt att du inte behöver gnugga. Den avlägsnar försiktigt sminkpartiklar, så att din hud kan andas igen. Blöt en bomullsrondell, svep över hela ansiktet, med stängda ögon och läppar – så att du kan ge allt!

SOOTHING

Blir din hud lätt irriterad? Oroa dig inte. Den nya formulan i NIVEA Micellar Water Soothing är nu berikad med vårdande Aminosyrakomplex. Tar effektivt bort din makeup och lämnar din hud återfuktad och lugnad.

GIVE EVERYTHING A GO!

Njut av livet! Bli svettig, smutsig eller härligt glittrig. När du är klar är det bara att försiktigt svepa bort med vårt Micellära vatten för en ny, fräsch start.

FAQ

VAD ÄR AMINO SYRA?

Aminosyror är en naturlig komponent i huden som stödjer hudens påfyllning och upprätthåller en god hudhälsa. De bidrar till hudens struktur, fuktbalans och reparationsprocesser. Det är därför vi har inkluderat aminosyra i vår NIVEA Micellar Water Soothing med Aminosyrakomplex som låser in fukt i huden. Så att din hud blir vårdad och perfekt återfuktad.  

VAD ÄR MICELLAR WATER?

Micellär vatten är en allt-i-ett-sminkborttagning som använder miceller (milda ytaktiva ämnen) för att rengöra. Micellerna grupperar sig och fungerar sedan som magneter som drar bort smuts och olja från huden. När du använder Micellär vatten med en bomullspad, fäster sig smuts och olja i micellerna på paden och lämnar din hud ren och fräsch. 

VARFÖR SKA MAN ANVÄNDA MICELLAR WATER?

Micellar vatten är skonsammare än många andra typer av ansiktsrengöringar. Därför passar Micellar Water Soothing alla hudtyper, särskilt personer med känslig eller torr hud. De flesta typer av micellär vatten innehåller även ingredienser med speciella egenskaper som ger extra återfuktning eller lugnar huden. 

HUR ANVÄNDER MAN MICELLAR WATER?

Börja alltid med att tvätta händerna innan du rengör ditt ansikte för att undvika att få ytterligare smuts på huden. Fukta en bomullspad med Micellär vatten och låt det snabbt absorberas. När paden är ordentligt fuktad kan du varsamt svepa den över ansiktet. För att ta bort ögon make up, håll paden med ett lätt tryck över ögat ett par sekunder för att låta micellerna lösa upp sminket. Upprepa vid behov.

Använd gärna återanvändningsbara bomullspads!

TONER ELLER MICELLÄRT VATTEN?

Micellärt vatten kan användas som ansiktsrengöring, sminkborttagning, toner och återfuktare, allt-I-ett. En toner däremot, kan inte användas som ansiktsrengöring eller till sminkborttagning. En toner används först efter rengöring för att återställa hudens pH värde och förbereda den för t.ex. serum och dagkräm.