INGET SLÅR EN KLASSIKER

Nya Q10 sensitive - parfymfri

Hudvård att lita på

När du tröttnat på produkter som inte känns helt 100%, eller bara längtar till något som faktiskt fungerar, är det dags att hitta tillbaka till en klassiker. En klassiker som alltid finns där och som du kan lita på. NIVEA Q10 är den ansiktscremen och har älskats i generationer. NIVEA Q10 serien innehåller pålitliga ingredienser så som Q10 och Kreatin som återfinns naturligt i huden – och fungerar. Helt enkelt en hudvårdsfavorit att hitta tillbaka till eller hålla fast vid.

 

Nytillskottet NIVEA Q10 Sensitive bygger på fördelarna hos den klassiska NIVEA Q10 formulan och är speciellt utvecklad för känslig hy, helt fri från parfym. Produkterna är snälla mot huden, absorberas snabbt och minskar de tre vanligaste tecknen på känslig hud.


Äntligen parfymfri för känslig hud

NIVEA Q10 är nu 100% identiskt med hudens egna Q10.

Q10 är ett co-enzym som finns i varje hudcell. Det ger huden energi och skydd samtidigt som det arbetar naturligt mot hudens åldrande. Över tid reduceras hudens nivå av Q10 och den blir mer utsatt för olika ålderstecken. NIVEA Q10 innehåller nu Q10 som är 100% identiskt med det i huden. Produktionen av Q10 har ändrats från bakteriell till naturlig jäsning och den här nya rena och naturliga kvaliteten av Q10 arbetar i perfekt harmoni med huden. Den kompletterar hudens egna Q10 och stärker genom detta det bästa anti-age skyddet som finns - hudens egna.


Välj din hudtyp

Normal till torr hud.

Normal till torr hud är mjuk och smidig med bra blodcirkulation. Den är inte känslig men behöver fukt och skydd för att upprätthålla sitt hälsosamma glow.

Känslig hud.

Känslig hud kan blossa up av vind, kyla, stress eller helt enkelt bara genom att man använder fel hudvårdsprodukter. Den regagerar omedelbart på dessa faktorer eftersom dess naturliga skyddande funktion har påverkats och kräver varsam hudvård.

Kombinerad hud

Kombinerad hud är ett speciellt fall, trots att det är mycket vanligt. Vissa delar av ansiktet är torra och vissa är fetare och kanske har finnar/akne.


Läs mer om innehållet

Forskare på Beiersdorf var de första att upptäcka effekterna och fördelarna med Q10 för huden. Genom att använda ingredienser inspirerade av naturen skapades ett beprövat och högpresterande sortiment som reducerar rynkor och tar fram din huds naturliga skönhet.

HUDENS EGNA ANTI-AGE INGREDIENS

Q10 är ett co-enzym som finns naturligt i alla celler. Q10 är en avgörande del för energiproduktionen som krävs för att uppfylla hudens grundläggande funktioner såsom förnyelse och återuppbyggnad. 

 

 


Läs mer

Kreatin

HUDENS EGNA ENERGI RESERV

Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som består av 3 aminosyror: L-arginin, glycin och L-metionin. Det produceras i levern, njurarna och i bukspottskörteln och hjälper till att leverera energi till celler över hela kroppen. 

Läs mer

SKYDDAR MOT ÅLDRANDE ORSAKAT AV SOLENS STRÅLAR

Ultraviolett ljus (UV-ljus) är strålning från solen som är osynligt för det mänskliga ögat. UV-ljus kan penetrera vår hud och orsaka skada. Solskydd skyddar din hud mot skador orsakade av UV-ljus. 

Läs mer

LAKTRISEXTRAKT

PERFEKT FÖR KÄNSLIG HUD

Denna dyrbara ingrediens extraheras från lakritsrötterna (Glycyrrhiza inflata) och innehåller effektiv Licohalcone. Detta extrakt har visat sig minska frisättningen av immunmodulerande i hudceller. 

Läs mer

ALG-EXTRAKT

EN KOMBINERAD HUDS BÄSTA VÄN

Havsalger är välkända hudvårdsingredienser. I århundranden har kulturer runt om i världen använt havsalger för hud, hår och skänhetsvård. 

Läs mer

HYALURONSYRA

HJÄLPER TILL ATT BEVARA UNGDOMLIG FUKT

Hyaluronsyra förekommer naturligt och har den unika kapaciteten att binda och behålla vattenmolekyler in kroppen. Varje hyaluronsyramolkeyl har kapaciteten att binda upp till 1000 gånger sin vikt i vatten. 

Läs mer