Hejdå pigmentfläckar. Hej strålande hud

HEJDÅ PIGMENTFLÄCKAR. HEJ STRÅLANDE HUD.

Nya Cellular LUMINOUS630 Anti Dark-Spot är NIVEA:s banbrytande behandling mot mörka fläckar som arbetar i harmoni med din hud med synliga resultat på 4 veckor.

KRAFTEN I LUMINOUS630

REDUCERAR MÖRKA FLÄCKAR FÖR ATT FRAMHÄVA EN STRÅLANDE HUD

Cellular LUMINOUS630 Anti Dark-Spot har bevisad effektivitet när det gäller att bekämpa hudvudorsaken till de tre främsta typerna av pigmentfläckar - solexponering, åldrande och hormonella förändringar, t.ex. under graviditet eller klimakteriet. Alla tre kan utlösa en melaninobalans, vilket leder till uppkomsten av mörka fläckar i ansiktet.
[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"680","Y":"125","XMobile":"680","YMobile":"125","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"SOLEXPONERING","Copy":"N\u0026auml;r huden exponeras f\u0026ouml;r solen producerar den melanin naturligt, som ibland kan spridas oj\u0026auml;mnt och framtr\u0026auml;da som m\u0026ouml;rka fl\u0026auml;ckar p\u0026aring; huden, s\u0026aring; kallade \"solfl\u0026auml;ckar\".","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"540","Y":"455","XMobile":"540","YMobile":"455","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HORMONELLA FÖRÄNDRINGAR","Copy":"Hormonella f\u0026ouml;r\u0026auml;ndringar, exempelvis under graviditet eller klimakteriet, kan orsaka en \u0026ouml;verproduktion av melanin och resultera i m\u0026ouml;rka fl\u0026auml;ckar.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"585","Y":"825","XMobile":"585","YMobile":"825","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"ÅLDRANDE","Copy":"N\u0026auml;r huden \u0026aring;ldras blir melaninproduktionen mindre noggrann, vilket kan leda till att det bildas m\u0026ouml;rka fl\u0026auml;ckar, s\u0026aring; kallade \u0026aring;ldersfl\u0026auml;ckar.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"990","XMobile":"730","YMobile":"990","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HUDINFLAMMATION","Copy":"M\u0026ouml;rka fl\u0026auml;ckar kan ocks\u0026aring; uppst\u0026aring; som m\u0026auml;rken efter en hudinflammation, exempelvis akne.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]
Produktformulering

EFFEKTIVITET

SYNLIGA RESULTAT PÅ 4 VECKOR OCH KONTINUERLIG FÖRBÄTTRING ÖVER TID*

Ärr - 4 - veckor

4 veckor

Fläckar blir synligt ljusare

Ärr - 8 - veckor

8 veckor

Fläckarnas intensitet reduceras med upp till 50 %*

12 veckor

12 veckor

Fläckarnas intensitet reduceras ytterligare*
Hudens jämnhet  + 60%,
Hudens lyster + 62%

  *med regelbunden användning; självgradering, 12 veckors studie med Cellular LUMINOUS630 Antispot Serum, 34 kvinnor, 2018

VETENSKAP

BANBRYTANDE INGREDIENS

LUMINOUS630


Det tog NIVEA:s forskare 10 år av noggrann forskning och screening av mer än 50 000 ingredienser för att hitta den effektiva LUMINOUS630  som fungerar på cellnivå.

LUMINOUS630 ARBETAR PÅ CELLNIVÅ
MED DUBBELVERKAN

 

PRODUKTER

LUMINOUS630 ANTI DARK SPOT-RUTIN

Luminous630 Anti spot Serum

LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT SERUM

Serumet kombinerar den banbrytande ingrediensen LUMINOUS630 i högsta dos, med E-vitamin och cellaktiverande hyaluronsyra*. NIVEA:s högsta effektivitet för behandling av pigmentfläckar med dubbelverkan - det reducerar pigmentfläckar samtidigt som det förhindrar att de dyker upp igen, vid regelbunden användning. För jämn och strålande hud, med synliga resultat på 4 veckor.
Med sin mjuka konsistens och sin lätta formula absorberas serumet snabbt av huden. Skonsam för huden och rekommenderas för alla hudtyper, inklusive känslig hud.                                
*in-vitro 

LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT DAY FLUID SPF50

LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Day Fluid hindrar befintliga fläckar från att bli mörkare och förebygger att de dyker upp igen. Den förhindrar även fotoåldrande samt återfuktar huden. Formulan  kombinerar den innovativa LUMINOUS630 med SPF50, cellaktiverande hyaluronsyra* och E-vitamin. Dagcremen har en mattgörande effekt på huden.

Skonsam för huden och rekommenderas för alla hudtyper, inklusive känslig hud.
                                 
*in-vitro 

APPLICERING

DAGLIG RUTIN FÖR STRÅLANDE HUD

PÅ MORGONEN

Rengör huden och börja med att applicera LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum innan du använder LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Day Fluid.

PÅ KVÄLLEN

Applicera LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum på rengjort ansiktet som ett första steg i din hudvårdsrutin på kvällen.

APPLICERINGSRÅD FÖR ALLA LUMINOUS630 PRODUKTER:

Applicera produkter med LUMINOUS630 max. 4 gånger per dag.

FAQs

FRÅGA FORSKARNA

[{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"8888","Y":"","XMobile":"8888","YMobile":"","HotspotDetail":[]}]
DR-LARA-R&D-SABRINA

 

Vad är pigmentfläckar?

Pigmentfläckar i ansiktet är resultatet av en obalanserad melaninproduktion.
Melanin är ett naturligt pigment som finns i vår hud och är grunden till varje människas naturliga hudfärg. Olika faktorer kan dock påverka produktionen av melanin, som lagras i huden och syns i ansiktet som pigmentfläckar och ojämn hudton.

Hur uppstår de?

Även om det finns en genetisk faktor i förekomsten av mörka fläckar finns det olika anledningar till att de uppstår:

1. Den första och vanligaste orsaken är solexponering. När huden utsätts för solen producerar den melanin naturligt, som ibland kan fördelas ojämnt.
2. När vi åldras blir melaninproduktionen i huden mindre noggrann och kan resultera i bildande av fläckar.
3. Hormonella obalanser, till exempel under graviditet eller klimakteriet, kan leda till en överproduktion av melanin. 
4. Slutligen kan fläckar uppstå som ett märke efter en hudinflammation, exempelvis akne.

 

Vad är LUMINOUS630 och hur upptäckte ni denna ingrediens?

På NIVEA är vi besatta av hud och vi tittar alltid på hudbiologin för att förstå hur vi ska uppfylla våra konsumenters behov.

När vi började med mörka fläckar och ojämn hudton gjorde vi samma sak: vi vet att fläckar beror på  obalans av melanin. Vi tittade närmare på grundorsaken till fläckar: enzymet som ansvarar för melaninproduktionen.

Det tog oss 10 år av forskning att hitta den banbrytande ingrediensen LUMINOUS630. Först återskapade vi det mänskliga enzymet som producerar melanin i vårt labb, på vilket vi testade mer än 50 000 molekyler. Efter flera optimiseringsrundor var molekyl nummer 630 den mest framgångsrika för att balansera pigmenteringen och därmed minska fläckar! 630 var vårt lyckonummer, vi ville behålla det i namnet. Det var så vår banbrytande ingrediens LUMINOUS630 föddes.

Är LUMINOUS630 säker att använda och effektiv?

Vår prioritering på NIVEA är inte bara att våra innovationer fungerar, utan även att de är säkra för huden. LUMINOUS630 är inget undantag och det genomgicks intensiva testprocedurer efter upptäckten.  

Vi testade först ingrediensens kompatibilitet på cellkulturer i vårt laboratorium, där vi kunde bevisa att Luminous630 är mild mot hudceller. Effektiviteten överträffade våra förväntningar.

Efter en mycket noggrann säkerhetsbedömning testade vi sedan ingrediensen på frivilliga människor. De kliniska studierna bevisade den enastående effekten på mörka fläckar!

Slutligen genomförde vi en studie för våra konsumenter med Cellular LUMINOUS630 Anti dark-spot Serum och fick fantastisk feedback:  
91 % "produkten hjälper mig att få en fläckfri hud".
100 % "Produkten tolereras väl av min hud".
100 % "Jag vill göra den här produkten till ett steg i min ansiktsvårdsrutin". 

LUMINOUS630 är en ingrediens mot fläckar som både är lämplig att använda varje dag och mycket effektiv.

 

Vad är LUMINOUS630 och hur fungerar det?

LUMINOUS630 är NIVEAs senaste banbrytande upptäckt! Det är en patenterad ingrediens som är särskilt utformad för att på ett säkert sätt behandla och förebygga mörka fläckar.

 

LUMINOUS630 verkar på cellnivå och riktar sig mot grundorsaken till problemet med en dubbelverkan:  
1. Den verkar på befintlig melaninkoncentration för att ljusa upp fläckarna
2. Med regelbunden användning, regleras melaninproduktionen för att motverka uppkomsten av nya pigmentfläckar

Vi utförde kliniska studier på Cellular LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum, där vi kontrollerade huden efter 4 veckor, 8 veckor och 12 veckor och det bevisade LUMINOUS630 s  enastående effekter :

1. På 4 veckor är fläckarna synligt ljusare.
2. På 8 veckor reduceras fläckarnas intensitet med upp till 50 %.
3. Kontinuerlig förbättring övertid vid regelbunden användning