Nyhet LUMINOUS630. Reducerar och minskar pigmentfläckar.
PATENTERAD LUMINOUS630®

MINSKAR PIGMENTFLÄCKAR FÖR EN JÄMNARE HUDTON MED LYSTER

LUMINOUS630® Anti Dark-Spot har bevisad effektivitet när det gäller att bekämpa pigmentfläckar. De tre vanligaste orsakerna till att pigmentfläckar uppkommer är solexponering, åldrande och hormonella förändringar, t.ex. under graviditet eller klimakteriet. Alla tre kan utlösa en melaninobalans i huden, vilket leder till uppkomsten av pigmentfläckar och ojämn hudton.
Produktformulering
BEVISAD EFFEKTIVITET

SYNLIGT MINSKADE PIGMENTFLÄCKAR PÅ 2 VECKOR OCH KONTINUERLIG FÖRBÄTTRING ÖVER TID*

Ärr - 4 - veckor

2 veckor

Synligt minskade pigmentfläckar

Ärr - 8 - veckor

8 veckor

Pigmentfläckarnas intensitet reduceras med upp till 50%*

12 veckor

12 veckor

Pigmentfläckarnas intensitet reduceras ytterligare upp till 71%* 
 

*efter regelbunden användning; självvärdering, 12 veckors studie med
LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum, 34 kvinnor, 2018

10 ÅRS FORSKNING

PATENTERAD INGREDIENS

LUMINOUS630


Det tog NIVEAs forskare 10 års forskning och screening av mer än 50 000 sammansättningar för att hitta den effektiva ingrediensen LUMINOUS630® som verkar på cellnivå.

LUMINOUS630 ARBETAR PÅ CELLNIVÅ
MED DUBBELVERKANDE EFFEKT

 

PRODUKTER

SKAPA DIN LUMINOUS630® ANTI-DARK SPOT RUTIN

SERUM

Snäll mot huden, men tuff mot pigmentfläckar. NIVEAs mest effektiva behanding för att synligt minska pigmentfläckar med upp till -50% på 8 veckor, för en jämnare hudton med lyster.

NATTKRÄM

Ge ditt ansikte en ordentlig re-set. Denna nattkräm motverkar pigmentfläckar i tre dimensioner: storlek, färgintensitet och mängd. Formulan med cellaktiverade* hyaluronsyra återuppbygger och stärker hudens motståndskraft. *in-vitro

DAGKRÄM 

Gör din hy redo för dagen! Formulan med trippelverkan minskar pigmentfläckar, skyddar mot mörknande av fläckar samt dess återuppkomst och motverkar förtidigt åldrande av huden. För en jämnare hudton med naturlig lyster.

SOLKRÄM FÖR ANSIKTET 

Solkräm för ansiktet med uppfriskande och icke-klibbig formula som ger omedelbart UVA/UVB-skydd som motverkar solfläckar, medan ingrediensen LUMINOUS630 minskar existerande pigmentfläckar. 

ÖGONKRÄM 

Ögonkräm med trippelverkande formula som minskar synligt mörka ringar under ögonen. LUMINOUS630 balanserar ojämnheter i pigmenteringen. Formulan med hyaluronsyra och koffein återfuktar och ger energi. Ljusar upp mörka ringar med 50% på 8 veckor*.

*12 veckors studie med 41 kvinnor, 2020-2021 

HANDKRÄM 

En hjälpande hand mot pigmentfläckar på händerna! Formulan med LUMINOUS630 minskar pigmentfläckar, medan hyaluronsyra återfuktar och SPF15 motverkar solfläckar och förtidigt åldrande av huden. Synliga resultat på 4 veckor.

FÄRGAD DAGKRÄM

En färgad dagkräm med en dubbelverkande effekt. Med mikroinkapslade pigment jämnar den ut hudtonen omedelbart och ger en naturlig täckning samtidigt som den behandlar pigmentfläckar effektivt men hjälp av ingrediensen LUMINOUS630.

APPLICERING

DAGLIG RUTIN FÖR EN JÄMNARE HUDTON

RUTINEN

ANVÄND HELA LUMINOUS630® SERIEN FÖR BÄSTA EFFEKT

PÅ MORGONEN

Rengör ditt ansikte och applicera LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Serum och därefter LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Day Fluid.

PÅ KVÄLLEN

Rengör ditt ansikte och applicera LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Serum och därefter LUMINOUS630® Anti-Dark Spot Night Cream.
FAQs

FRÅGA FORSKARNA

DR-LARA-R&D-SABRINA

 

VAD ÄR PIGMENTFLÄCKAR?

Pigmentfläckar i ansiktet är resultatet av en obalanserad melaninproduktion. Melanin är ett naturligt pigment som finns i vår hud och är grunden till varje människas naturliga hudton. Olika faktorer kan öka produktionen av melanin, vilket kan samlas i huden och bli synligt ansiktet som pigmentfläckar och ojämn hudton. 

HUR UPPSTÅR DE?

Även om det finns en genetisk faktor i förekomsten av pigmentfläckar finns det olika anledningar till att de uppstår:

1. Den första och vanligaste orsaken är solexponering. När huden utsätts för solen producerar den melanin naturligt, som ibland kan fördelas ojämnt.
2. När vi åldras blir melaninproduktionen i huden mindre exakt och kan resultera i bildande av pigmentfläckar.
3. Hormonella obalanser, till exempel under graviditet eller klimakteriet, kan leda till en överproduktion av melanin. 
4. Slutligen kan pigmentfläckar uppstå som ett märke efter en hudinflammation, exempelvis akne.

 

Vad är LUMINOUS630 OCH HUR UPPTÄCKTE NI DENNA INGREDIENS?

Vi på NIVEA är besatta av huden och vi tittar alltid på hudbiologin för att förstå hur vi kan uppfylla våra konsumenters behov.

När vi började titta på pigmentfläckar och ojämn hudton gjorde vi samma sak - vi vet att fläckar beror på en obalans av melanin. Så vi tittade närmare på grundorsaken till att pigmenfläckar uppstår och det enzym som ansvarar för melaninproduktionen.

Det tog oss 10 års forskning att hitta den banbrytande ingrediensen LUMINOUS630. Först återskapade vi det mänskliga enzymet som producerar melanin i vårt labb, på vilket vi testade mer än 50 000 molekyler. Efter flera optimeringsrundor var molekyl nummer 630 den mest framgångsrika för att balansera pigmenteringen och därmed minska pigmentfläckar! 630 var vårt lyckonummer, och vi ville behålla det i namnet. Och det var så ingrediensen LUMINOUS630 föddes.

ÄR LUMINOUS630 EFFEKTIV OCH SÄKER ATT ANVÄNDA?

Vår prioritering på NIVEA är inte bara att våra innovationer fungerar, utan även att de är säkra för huden. LUMINOUS630 är inget undantag och har genomgått intensiva testprocedurer efter upptäckten.  

Ingrediensens kompabilitet testades först på cellkulturer i vårt laboratorium, där vi kunde bevisa att LUMINOUS630 är mild mot hudcellerna. Effektiviteten överträffade våra förväntningar.

Efter en mycket noggrann säkerhetsutvärdering testade vi sedan ingrediensen på frivilliga människor. De kliniska studierna bevisade enastående effektivitet mot pigmentfläckar!

Slutligen genomförde vi en studie med konsumenter med LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum och fick fantastisk feedback:  
91% sa "Produkten hjälper mig att få en fläckfri hud".
100% sa "Produkten tolereras väl av min hud".
100% sa "Jag vill göra den här produkten till ett steg i min ansiktsvårdsrutin". 

LUMINOUS630 är en ingrediens mot pigmentfläckar som både är mycket effektiv och lämplig att använda dagligen.

Vad är LUMINOUS630 OCH HUR FUNGERAR DET?

LUMINOUS630 är NIVEAs senaste banbrytande upptäckt! Det är vår patenterade ingrediens som är särskilt utformad för att på ett säkert sätt behandla och förebygga pigmentfläckar.

 

LUMINOUS630 verkar på cellnivå och riktar sig mot grundorsaken till pigmentfläckarna med dubbelverkan:  
1. Den verkar på befintlig melaninkoncentration för att ljusa upp fläckarna
2. Med regelbunden användning, regleras melaninproduktionen för att motverka uppkomsten av nya pigmentfläckar

Vi har utfört kliniska studier på LUMINOUS630 Anti Dark-Spot Serum, där vi kontrollerade huden efter 4 veckor, 8 veckor och 12 veckor och det bevisade LUMINOUS630 s  enastående effekt:

1. På 4 veckor är pigmentfläckarna synligt ljusare
2. På 8 veckor reduceras pigmentfläckarnas intensitet med upp till 50 %
3. Kontinuerlig förbättring över tid vid regelbunden användning