UK_Urban_Skin_header_3080x806

NIVEA URBAN SKIN DEFENCE & DETOX

Äntligen! Hudvård för ett stadsliv med hög puls.

Nyhet från NIVEA

FACE THE CITY, skydda din hud.

MÖT DEN PULSERANDE STADEN

Stadslivet är fullt av långa timmar och sena nätter. Det kanske är bra för ditt sociala liv, men inte lika bra för din hud! Nya Urban Skin hudvårdsserien från NIVEA är speciellt utvecklad för att motverka effekterna av stadslivet så att du kan möta stadens alla utmaningar.
Urban hudvård

Hudvård speciellt framtagen för stadslivet

Stadslivet är roligt, spännande och fullt av möjligheter, men det kan också vara utmanande för din hud. Med den nya Urban Skin hudvårdsserien från NIVEA kan din hud nu få den hjälp den behöver.

Låt NIVEA ta hand om din hud så att du kan ta dig an staden.

Med en kraftfull blandning av ingredienser, är Urban Skin hudvårdsserien speciellt utformad för att motverka effekterna som stadslivet kan ha på din hud. Urban Skin Protect Day Care skyddar och återfuktar huden på dagen, medan Urban Skin Detox Night gelkrämen hjälper din hud att regenerera över natten. För en extra boost, använd 1 Minute Urban Detox mask för att rengöra dina porer på djupet.

Njut av allt stadslivet har att erbjuda, din hud är väl omhändertagen.

Stadslivet kan vara riktigt spännande, men även stressande för din hud

- Din hud drabbas märkbart av effekterna från avgaser, partiklar och smuts
- Din huds naturliga skyddsmekanismer kan försvagas
- Din hud kan bli uttorkad snabbare
- Tecken på åldrande kan förekomma tidigare


Det är just därför vi utvecklade NIVEA Urban Skin Care hudvårdsserien, vårt första produktsortiment som ger din hud extra skydd och som bidrar till att försvara din hud mot stadslivets påverkan. Med antioxidanter, organiskt grönt teextrakt och en 48 timmars återfuktande boost, hjälper den till att förstärka hudens motståndskraft mot miljöfaktorer. För vacker, strålande hud.
NIVEA Urban Skin -serien

Skydda, detoxa, återhämta

Daglig vård för hy i stan

NIVEA Essentials Urban Skin Protect +48H Moisture Boost Day Cream. En dagkräm som hjälper till att skydda huden mot extern påverkan, föroreningar och solljus med SPF 20. Denna skyddande hudvårdskräm med ekologiskt grönt teextrakt och antioxidanter ger din hud återfuktning i 48 timmar. Med sin lätta formel och uppfriskande doft ger krämen din hud rikligt med fukt.

Vård om natten som regenererar stadshud

NIVEA Essentials Urban Skin Detox +48H Moisture Boost Night Gel Cream hjälper till att detoxa huden över natten, vilket gör att din hud blir mjuk, hälsosam och strålande när du vaknar upp på morgonen. Den återfuktar huden i 48 timmar. Med grönt teextrakt, antioxidanter och hyaluronsyra. Den lätta formeln väcker även dina sinnen med sin uppfriskande doft.

Återuppbygger urban hud

NIVEA Essentials 1 Minute Urban Detox Mask Gör det möjligt för dig att exfoliera bort döda hudceller samt rengöra huden på djupet. Detta är ett enkelt sätt att detoxa huden på bara en minut och något som lätt kan bli en del av din dagliga hudvårdsrutin. Återställ din huds naturliga skönhet samtidigt som du minskar miljöns påverkan på huden.
FAQ

Frågor och svar

Vad är det som gör NIVEA URBAN SKIN-serien så speciell?

Det är en komplett hudvårdsregim som är framtagen för att möta den urbana hudens behov. Den ger skydd mot miljöstressorer och hjälper din hud att regenerera. URBAN SKIN DEFENCE dagkräm skyddar med sin lätta formel mot miljöpåverkan och erbjuder 48 timmars fukåtergivning. 1 MINUTE URBAN DETOX mask har visat sig vara effektiv för att få bort smuts på bara en minut och ge en ren hud. URBAN SKIN DETOX nattkräm regenererar huden och förstärker den i tid för den kommande hektiska dagen.


Hur påverkar avgaser, smuts och andra partiklar vår hud?

Stadsbors hud påverkas av många stressorer: små smutspartiklar som damm och kväveoxider, svaveldioxider, ozon samt UV-strålning. Lägg därtill ett hektiskt schema, torr luft i inomhusmiljöer, sömnbrist och påverkningarna av synligt högenergiljus och du har receptet på åldrad hud.


Hur skulle du beskriva den perfekta hudvårdsrutinen för stadsbor?

Den ultimata dagkrämen skyddar huden med högeffektiva antioxidanter samt erbjuder 48 timmars fuktåtergivning utan att huden känns fet. Krämens konsistens är särskilt viktigt för stadsbor då stadslivet kan öka hudens oljeproduktion. Det är viktigt att stadshud rengörs och avgiftas ordentligt på kvällarna. Vår 1 MINUTE URBAN DETOX MASK kan användas dagligen och befriar effektivt huden från stadens föroreningar!

URBAN SKIN DETOX NIGHT CREAM är den perfekta avslutningen innan läggdags. Den hjälper huden att regenerera medan du sover och laddar om hudens antioxidativa kapacitet inför ytterligare en kaotisk dag. Precis vad din hud behöver för att kunna återhämta sig under natten.


Vad gör URBAN SKIN DEFENCE DAY CREAM så unik och effektiv?

En speciell blandning av ingredienser. Licochalcone A är en naturlig antioxidant som skyddar huden mot föroreningar och synligt högenergiljus medan ett hudvänligt pH-värde ger en fysiologisk balans. Formeln erbjuder även en 48 timmars återfuktning, medan SPF 20 tillsammans med UV-skydd förebyggande skyddar mot tidigt åldrande.


Vad är det som gör 1 MINUTE URBAN DETOX MASK så unik och effektiv?

Den antimikrobiella formeln som innehåller magnoliaextrakt och kaolin rengör huden skonsamt men effektivt. Den förbättrar hudens utseende och bidrar bevisligen till en perfekt hy. Denna mask passar utmärkt när du behöver rengöra huden från skadliga miljöfaktorer. På bara en minut. Fantastiskt.

VÅRA REKOMMENDATIONER FÖR DIG