Inga fler ursäkter!

NIVEAs allra första kombination av Q10 och ren C-vitmin som gör att hudcellerna kan ta upp dubbelt så mycket syre* över natten, för en piggare och slätare hud.
*invitrotester

Nyheter från NIVEA

Inga fler ursäkter!

Tycker du inte om ditt trötta utseende? Inga fler ursäkter!

Utforska den första kombinationen av Q10 plus ren C-vitamin i nya  NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy hudvårdsserier som hjälper huden att absorbera upp till 50 % mer syre när du sover så att du ser piggare och fräschare ut när du vaknar!


NIVEAS BANBRYTANDE TEKNOLOGI

Sov med C-vitamin

För första gången någonsin kombinerar NIVEA två kraftfulla ingredienser: energiboosten coenzyme Q10 och kraftfullt och rent C-vitamin.

Den här kombinationen (som du hittar i NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream och Eye Treatment) ökar syreupptaget i huden med upp till 50 procent och stödjer hudens naturliga förnyelseprocess när du sover. På morgonen laddas din hud och ser mer vaken, fräch och pigg ut. 

THE POWER OF PURE VITAMIN C
En högeffektiv antioxidant med rent C-vitamin ger en boost till huden och skyddar mot fria radikaler. Eftersom fria radikaler, som genereras via UV-strålning och föroreningar, är en av huvudorsakerna bakom hudens åldrande.

 

THE POWER OF COENZYME Q10
Coenzyme Q10 som förekommer naturligt i huden fungerar som en energiboost för huden. Q10 bidrar till cellförnyelsen och kollagensyntesen och hjälper huden att hålla sig slät och motverka rynkor.

 

DIN ENERGIGIVANDE HUDVÅRDSRUTIN FÖR EN STRÅLANDE HUD
Din hud har sin egen biorytm och behöver en 24-timmars hudvårdsrutin för att vara skyddad och vitaliserad med rätt dag-, natt- och ögonvård.

DAGVÅRD
På dagen behöver din hud skyddas mot miljömässiga faktorer och UV-strålar. Nya NIVEA Q10plusC Energy Day Care med SPF 15 är perfekt när du vill förebygga rynkor och hjälpa trött hud att se pigg ut igen.

 

NATTVÅRD
Huden har en mycket högre kapacitet att ta upp fukten över natten. Detta reparerar hudskador, laddar hudens antioxidantiska egenskaper och fyller på energidepåerna. NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream med Q10 och rent C-vitamin är speciellt framtagen för att låta huden andas djupt över natten* och att effektivt stödja dess förnyelseprocess.

 

ÖGONVÅRD
För en heltäckande hudvård behöver du mer än bara en dag- och nattkräm. Huden runt ögonen är nämligen extra tunn och känslig. Nya NIVEA Q10+C Energy Skin Eye Cream tillför extra fukt, bidrar till att förebygga fina linjer och rynkor och revitaliserar din hud så att dina ögon strålar av liv på morgonen.

 

*invitrotester

ENERGI BÅDE PÅ DAGEN OCH NATTEN

Våra tips för mer energi

När du ar full av energi märks det från insidan: dina ögon gnistrar och din hud ser piggare och fräschare ut. Med rätt vanor kan du alltid ha den här utstrålningen. Läs om våra tips och visa stolt upp ditt ansikte!

FÅ EN BÄTTRE SKÖNHETSSÖMN MED TRE ENKLA FÖRÄNDRINGAR:

Se till att få lugn och ro

Se till att sovrummet är hemmets tystaste plats. Om fönstret vetter mot gatan kan du ljudisolera dina fönster alternativt använda öronpluggar!

Släck alla ljus

Mörkret bidrar till bildandet av hormonlematonin, som reglerar kroppens rytm på natten och dagen.  Bra persienner och gardiner eller kanske till och med en ögonmask bidrar till att stänga ute ljuset utanför.

Drick ett sömnte innan du lägger dig

Skippa kaffet och coca-colan innan du lägger dig, och ta istället en lugnande kopp kamomillte och lyssna på lite lugn musik!

FÅ MER ENERGI UNDER DAGEN:

Ta en paus

Om du kan pausa i fem minuter varje timme uppnår du samma resultat på kortare tid än de som inte tar några pauser överhuvudtaget. Dessutom får det dig att känna dig mer avslappnad!

Använd fötterna

När vi rör oss producerar kroppen lyckohormonet seratonin. Om du inte hinner jogga kan du välja att gå en kortare promenad och ta trapporna istället för hissen.

Skratta mycket

Nära vänner är den bästa energiboosten! Ett kort samtal eller möte med en nära vän hjälper dig att stressa ner och ökar ditt välbefinnande.


EXPERTEN

NIVEA-experterna svarar på alla dina frågor

I 55 år har NIVEA-experter forskat och uppfunnit en hudvård mot ålderstecken genom att studera hudens naturliga processer och utveckla formler som stödjer dem i samspel med hudens egen biologi. Här hittar du svaren på alla dina frågor om de bästa formlerna mot ålderstecken och för en vacker och strålande hud.

1. Vad gör NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy så annorlunda?

Fria radikaler från miljön, så som UV-ljus och miljöföroreningar skadar huden och leder till för tidigt åldrande. De attackerar cellmembranen och försämrar cellfunktionen. För att skydda huden mot fria radikaler behöver vi antioxidanter.  NIVEA Q10plusC Energy kombinerr två högeffektiva antioxidanter: hudens eget Q10 och C-vitamin. Denna synergikombination ger ett ökat skydd mot cellförsvagning och fria radikaler.

2. Hur fungerar coenzyme Q10 på huden?

 Q10 är ett koenzym som förekommer naturligt i hudcellerna och fungerar på två sätt: som energibosst och som antioxidant. Q10 är en nödvändig komponent för energiproduktionen i hudcellerna och stödjer alla viktiga processer i cellerna, från cellgenerering till kollagensyntes. Dessutom skyddar Q10-antioxidanter mot fria radikaler som skadar hudcellerna och bidrar till hudens för tidiga åldrande. Förekomsten av Q10 i huden minskar genom årens lopp. NIVEA Q10plusC Energy-vårdlinje fyller på Q10-nivån i huden.

3. Hur stärker C-vitamin de positiva effekterna av koenzym Q10?

Koenzym Q10 är ännu mer effektivt i kombination med C-vitamin. Denna högeffektiva kombination skyddar hudcellerna, stödjer hudens förnyelseprocess och ökar upptaget av syre i cellerna. Studier har visat att kombinationen av Q10 och C-vitamin stärker metabolismen mer än Q10 gör på egen hand. Detta gör att huden kan andas in djupt på natten.

4. Vilken effekt har C-vitamin på vår hud?

Rent C-vitamin ger en boost till huden och skyddar mot fria radikaler. Dessuto stärker C-vitamin hudstrukturen genom att stärka papilladensiteten i huden. Detta gör att huden kan transportera mer näring och syre till dermis och på så vis bidra till att förebygga uppkomsten av rynkor.

5. Hur förvarar jag bäst hudvårdsprodukter med C-vitamin?

Även om aluminiumtuben skyddar formeln mot exponering mot syre och ljus ska produkten stängas direkt efter varje applicering så att formeln har så lite kontakt med luften som möjligt. Dessutom rekommenderar vi att du torkar av munstycket efter varje applicering innan du stänger tuben.

6. NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream gör att hudcellerna kan andas djupt. Varför är detta så viktigt?

Kombinationen av energivande Q10 och rent C-vitamin kan öka cellernas andningsförmåga. Beiersdorf Skin Research har visat detta i utförliga studier på hudceller. Processen tillför mer energi till hudcellerna, som behöver den för att kunna utnyttja sina metaboliska funktioner som reparationsprocesser. Detta hjälper huden att förebygga förekomsten av för tidiga åldringstecken.

7. Askorbinsyra, mer känt som C-vitamin, är en syra. Skadar den inte huden?

Askorbinsyra är en svag syra och formelns pH-värde har en neutral balans. Det gör att den C-vitaminformel som vi använder är väldigt effektiv och samtidigt väldigt skonsam mot huden. Precis som med alla andra NIVEA-produkter har formeln testats i hög omfattning och dess kompatibilitet med huden har verifierats i flera vetenskapliga studier.

8. Varför är det så viktigt att använda olika produkter för natten, dagen och ögonen?

Varje dag i en kvinnas liv är olika och har sitt eget tempo. Därför behöver vi 24 timmars hudvård: på dagen behöver huden skyd mot miljömässiga faktorer och UV-strålar. På natten däremot behöver huden aktiva ingredienser som stödjer förnyelseprocessen. Vad gäller huden runt ögonen behöver den mer fukt och skydd i en väldigt lätt konsistens eftersom den är så känslig med ökad tendens till rynkor.