Naturally Good - vår mest naturliga hudvård

NATURALLY GOOD

NIVEAs nya ansiktsserie är baserad på mer än 100 års hudvårdsexpertis. NATURALLY GOOD tar hand om din hud och lämnar den naturligt välmående och hälsosam.


100% Transparens

NATURALLY GOOD utvecklades med filosofin att använda så många ingredienser med naturligt ursprung som möjligt. Serien innehåller 99% naturligt härledda ingredienser och 1% ingredienser för hudsäkerhet och produktstabilitet.
kvinna-ansikte-narbild-med-kamomill-blommor

KAMOMILL

Den parfymfria dagcremen berikad med ekologisk kamomill återfuktar huden i 24 timmar och lugnar känslig hy.

arganolja-droppar-kvinna-ansikte

ARGANOLJA

Nattcreme berikad med ekologisk arganolja hjälper huden att regenerera sig själv under natten och lämnar huden mjuk och smidig nästa morgon. 

kvinna-med-teblad-pa-kinden

GRÖNT TE

Rengöringsmjölk berikad med ekologiskt grönt te rengör skonsamt på djupet och avlägsnar orenheter medan tonern avlägsnar rester av smuts och lämnar huden ren, fräsch och redo för fukt.

narbild-pa-kvinna-med-aloevera

ALOE VERA

Dagcreme berikad med ekologisk Aloe Vera återfuktar huden under 24h och lämnar en fräsch känsla på huden. 


Frågor & Svar

Luis Carbajal från NIVEA Face Cleansing R&D svarar på de viktigaste frågorna om NIVEA NATURALLY GOOD-serien.

NIVEA lanserar en ny ansiktsvårdsserie med 99% naturligt härdledda ingredienser. 

Vad gör dessa produkter speciella? 

 NATURALLY GOOD utvecklades med en filosofi av att använda så många ingredienser med naturligt innehåll som möjligt.  

Har du sett en efterfrågan på produkter med naturliga ingredienser?

 Absolut, vi ser en trend att konsumenter är mer intresserade av produkternas innehåll och det finns ett större intresse för naturliga produkter. De vill veta vad som finns och inte finns i våra formulas samt vill de veta vilken funktion varje ingrediens har. I vår nya serie NATURALLY GOOD ger vi alla detaljer och förklarar så att alla konsumenter kan förstå. Det är såklart fortfarande bara början på en resa och vi vill att andra produkter ska följa samma initiativ. 


Kan du förklara varför 1% av formulan inte är naturlig? 

1% av ingredienserna, som självklart är helt trygga att använda, garanterar formulans stabilitet, vilket är väldigt viktigt för att garantera att produkten är säker för huden och ger en optimal hudvårdsupplevelse. 


Vad är skillnaden mellan ingredienser med naturligt ursprung och de utan?

De med naturligt ursprung kommer från naturen och innehåller mer än hälften av sin naturliga molekylstruktur efter att ha processats, inklusive vatten. Definitionen följer strikt Beiersdorfs interna standard.


Läs mer om serien

NATURLIGHET

NATURALLY GOOD-serien utvecklades med en filosofi av att använda så många ingredienser med naturligt ursprung som möjligt. 

HÅLLBARHET

Både våra PET burkar såväl som våra flaskor tillverkade av PP är återvinningsbara. Det bidrar till vårt mål att bara använda förpackningar som är återvinningsbara, återanvändbara eller komposterbara år 2025. Alla förpackningar av kartong kommer från hållbara skogar. 

PRODUKT INSIKTER

Med vår NATURALLY GOOD-serie är vårt mål att låta dig veta exakt vad du applicerar på din hud och att hjälpa dig att hitta balans och harmoni i vardagslivet med en enkel och naturlig hudvårdsrutin.