THE Q10 ENERGY RANGE

NIVEA ENERGY

BOOSTAR HUDENS GLOW MED C-VITAMIN,
E-VITAMIN OCH Q10

NIVEA ENERGY RANGE

NIVEA ENERGY: BOOSTAR HUDENS GLOW

Ge din hy ny energi med NIVEAs Energy serie! Hudvårdsserien som boostar huden med trippla antioxidanter: C-vitamin, E-vitamin och Q10. Prova ansiktskräm och ansiktsmask som återfuktar huden i 24 timmar och ger ett hälsosamt glow. Eller Micellärt vatten – rengör i ett steg morgon som kväll, samtidigt som din hud får en riktig vitamin-boost!


TRE INNOVATIVA INGREDIENSER

EN TRIPPEL BOOST AV ANTIOXIDANTER

Med en kraftfull kombination av hudidentisk Q10, C-vitamin och E-vitamin, är Q10 Energy speciellt utformad för att återge huden det som ett hektiskt liv tar ifrån den och ge huden allt den behöver för behålla glowet.

 

Orange slice

C-vitamin ger huden ny energi så att den egna förnyelseprocessen blir mer effektiv
 

Q10 Energy Logo

Med tiden producerar vår hud mindre Q10 som är en naturligt förekommande och energigivande antioxidant. Denna gradvisa förlust av Q10 är kritisk för vår huds förmåga att hålla sig spänstig. Q10 Energy innehåller Q10 som är identisk med den som finns naturligt i huden.

 

Q10 Energy Logo

Miljömässig stress är en annan faktor som påverkar huden i ansiktet. Väderförhållanden och luftkvalitet försvagar och skadar vår hud. Q10 Energy innehåller E-vitamin, en antioxidant som är känd för att stärka hudens barriär.

 


BOOSTA DITT GLOW

DET FINNS MER ÄN ETT SÄTT ATT GE HUDEN ENERGI

Q10 Energy är en energirik hudvårdsserie med produkter som ger din hud daglig vård, eller mer intensiv och kraftfull vård när huden behöver det - för maximalt glow varje dag!

 
Q10 Energy Healthy Glow Day Care SPF15

Q10 ENERGY HEALTHY GLOW DAY CREAM 

Ge dagen en fräsch start med en energigivande dagkräm som arbetar lika hårt som du gör. Trippel antioxidantkfraft boostar ditt glow, bekämpar fina linjer och skyddar mot fria radikaler.

 

Q10 Energy Recharging Night Care

Q10 ENERGY RECHARGING NIGHT CARE

Ge din trötta hud ny energi med en nattkräm som är utformad för att ge huden det den behöver när man lever ett hektiskt liv - så att du kan vakna fräsch och redo för att glänsa igen.
 

Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask

Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask

Ibland måste man stänga av för att kunna ladda om! När du har varit på språng för länge, kan du återfå ditt glow med Q10 Energy Sheet Mask.
 

MICELLAR WATER ENERGY 

Boosta med energi och rengör huden i ett steg med ENERGY Micellar Water
 


EXPERTINTERVJU

LÄR DIG MER OM HUDEN OCH NIVEA Q10 ENERGY MED VÅR R&D EXPERT

Intervju med Dr. Dominik Göddertz, Lab Manager NIVEA Face

Vad är så speciellt med NIVEA Q10 Energy?

NIVEA Q10 Energy har nu en förbättrad formula med tre antioxidanter för en fullständig antioxidantkraft. Den noggrant utvalda kombinationen av hudens egna Q10, C-vitamin och E-vitamin ger en kraftfull antioxidanteffekt som skyddar huden mot cellulär stress och fria radikaler. Dessa produkter passar hud som visar tecken på trötthet som vill få ett hälsosamt glow och en fräsch finish.

Vilka är orsakerna till trött och för tidigt åldrad hud? 

Trött hud är något som kan drabba alla. En hektisk livsstil, uttorkning eller att inte få tillräckligt med sömn kan bidra till trötthet och tecken på förtidigt åldrande - särskilt runt ögonen. Dessutom utsätts ansiktet för solen mer än andra delar av vår kropp - varje dag, oavsett om det är molnigt eller klart. Den känsliga huden tenderar att åldras i förtid, särskilt när den utsätts för skadliga UVA-strålar.

Hur förhindrar dessa antioxidanter hudens åldrande?

Fria radikaler, som orsakas av till exempel UVA-strålar eller miljöföroreningar, kan förstöra kollagen och elastin. Båda bidrar till hudens fasthet. UVA-strålar är osaken till upp till 85 % av rynkor och fina linjer i ansiktet. Coenzym Q10, vitamin C och E är en viktig del av hudcellernas egna, självförnyande antioxidantnätverk. NIVEAs forskning har visat att dessa tre kraftfulla antioxidanter i kombination arbetar tillsammans för att inaktivera skadliga fria radikaler.

 

nivea face q10 ENERGIZER