THE Q10 ENERGY RANGE

NYA NIVEA Q10 ENERGY

BERIKAD MED C-VITAMIN, Q10 OCH E-VITAMIN

Q10 ENERGY RANGE

Q10 ENERGY: HUDVÅRD SOM FÖRBÄTTRAR DIN LYSTER

En uppsättning av energirika produkter med en kraftfull kombination av C-vitamin, Q10 och E-vitamin. Krämer och masker med en tredubblad antioxidant-boost som får dig att glömma fina linjer och tecken på trötthet, så du kan möta världen med full kraft. 

 


TRE INNOVATIVA INGREDIENSER

EN TRIPPEL BOOST AV ANTIOXIDANTER

Med en kraftfull kombination av hudidentisk Q10, C-vitamin och E-vitamin, är Q10 Energy speciellt utformad för att återge huden det som ett hektiskt liv tar ifrån den och ge huden allt den behöver för behålla glowet.

 

Orange slice

C-vitamin ger huden ny energi så att den egna förnyelseprocessen blir mer effektiv
 

Q10 Energy Logo

Med tiden producerar vår hud mindre Q10 som är en naturligt förekommande och energigivande antioxidant. Denna gradvisa förlust av Q10 är kritisk för vår huds förmåga att hålla sig spänstig. Q10 Energy innehåller Q10 som är identisk med den som finns naturligt i huden.

 

Q10 Energy Logo

Miljömässig stress är en annan faktor som påverkar huden ansiktet. Väderförhållanden och luftkvalitet försvagar och skadar vår hud. Q10 Energy innehåller E-vitamin, en antioxidant som är känd för att stärka hudens barriär.

 


BOOSTA DITT GLOW

DET FINNS MER ÄN ETT SÄTT ATT GE HUDEN ENERGI

Q10 Energy är en energirik hudvårdsserie med produkter som ger din hud daglig vård, eller mer intensiv och kraftfull vård när huden behöver det - för maximalt glow varje dag!

 
Q10 Energy Healthy Glow Day Care SPF15

Q10 Energy Healthy Glow Day Care SPF15

Ge dagen en fräsch start med en energigivande dagkräm som arbetar lika hårt som du gör. Trippel antioxidantkraft fyller huden, bekämpar fina linjer och skyddar mot fria radikaler.

 

Q10 Energy Recharging Night Care

Q10 ENERGY RECHARGING NIGHT CARE

Ge din trötta hud ny energi med en nattkräm som är utformad för att ge huden det den behöver när man lever ett hektiskt liv - så att du kan vakna fräsch och redo för att glänsa igen.
 

Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask

Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask

Ibland måste man stänga av för att kunna ladda om! När du har varit på språng för länge, kan du återfå ditt glow med Q10 Energy Sheet Mask.
 


EXPERT INTERVJU

Nu erbjuder NIVEA FACE Q10 ENERGY det perfekta, första anti-aging-sortimentet med kraft från 3 antioxidanter

Nu erbjuder NIVEA FACE Q10 ENERGY det perfekta anti-aging-sortimentet för yngre användare med kraft från 3 antioxidanter.
 

Vad är så speciellt med de nya NIVEA Q10 ENERGY-produkterna?

Det nya NIVEA Q10 Energy-sortimentet har en förbättrad formula med tre antioxidanter för en fullständig antioxidantkraft. Den noggrant utvalda kombinationen av hudens egna Q10, C-vitamin och E-vitamin ger en kraftfull, trippel antioxidanteffekt som skyddar huden mot cellulär stress och fria radikaler. Dessa produkter är till och med lämpliga för en yngre hud som visar tecken på trötthet och ger huden ett hälsosamt glow och en fräsch finish.

Vilka är orsakerna till trött och för tidigt åldrad hud? 

Föga förvånande är tråkig och trött hud ett problem som drabbar även unga människor. En hektisk livsstil, uttorkning och att inte få tillräckligt med sömn kan bidra till tecken på åldrande - särskilt runt ögonen. Dessutom utsätts ansiktet för solen mer än andra delar av vår kropp - varje dag, oavsett om det är molnigt eller klart. Den känsliga strukturen tenderar att åldras i förtid, särskilt när den utsätts för skadliga UVA-strålar.

Hur förhindrar de tre antioxidanterna hudens åldrande?

Fria radikaler, orsakade av exempelvis UVA-strålar eller miljöföroreningar, kan förstöra kollagen och elastin. Båda är ansvariga för hudens fasthet. UVA-strålar är orsaken till upp till 85% av ansiktsrynkor och fina linjer.
Koenzym Q10, C-vitamin och E-vitamin är en viktig del av hudcellernas egenproducerade antioxidantnätverk. NIVEAs hudforskning visade att dessa tre kraftfulla antioxidanter arbetar tillsammans för att inaktivera skadliga fria radikaler.

 

Dr. Dominik Göddertz

Intervju med Dr. Dominik Göddertz, Lab Manager NIVEA Face Anti-Age, Beiersdorf AG


Q10 Energy RANGE