NIVEA MicellAIR® - Loved By Make-up Artists

Innovation

Professionell rengöring, skonsam ansiktsvård

För skonsam och effektiv sminkborttagning som är testad och älskad av professionella make-up artister är NIVEA MicellAIR® Cleansing Water den perfekta kompanjonen för alla sminkälskare. Kombinationen av NIVEA MicellAIR®-komplex med torrolja och svart te-extrakt fungerar som en magnet som effektivt lyfter bort vattenfast och långvarigt smink från ögon och ansikte utan att lämna några kladdiga rester. Huden lämnas ren och hälsosam och eftersom det inte krävs något sköljande eller gnuggande hålls känsliga områden som ögonfransar skyddade. Vare sig du experimenterar med olika looks hemma, vill ändra ditt smink på språng eller helt enkelt rengöra dig på kvällen kan NIVEA MicellAIR® Cleansing Water ta bort det mest envisa sminket med bara några svep.

VÅRA BÄSTA TIPS

LOVED BY MAKE-UP ARTISTS

5 RENGÖRINGSTIPS

 1. Välj rätt rengöring!
  Det är viktigt att rengöra huden ordentligt morgon och kväll. Välj en rengöring som passar just din hud. Tänk också på att vara snäll mot ögonen eftersom hudområdet runt ögonen är extra känsligt. Använd NIVEA Double effect eye make-up remover som du håller mot ögat i några sekunder och stryk sedan längs med fransarna tills sminket är borta.

 2. Finjustera make-upen
  Micellärvatten är perfekt att använda till att korrigera makeup-misstag. Fukta en tops med NIVEA MicellAIR och finjustera allt från ögonbryn till eyeliner. Fånga även ögonskuggor som fallit under ögat med MIcellAIR water på en bomullspad.

 3. Ta med wipes
  När man reser kan det vara skönt att enkelt kunna tvätta ansiktet.  NIVEA Wipes är perfekta att packa med sig i väskan.

 4. Aldrig smink på huvudkudden!
  Visst finns det kvällar där man inte har någon energi till badrumsrutinen och bara vill hoppa direkt i säng. Ha alltid en flaska micellärvatten och wipes i närheten av sängen så går det snabbt att få huden ren innan huvudet läggs på kudden.

 5. Rengör innan träningspasset
  Det är viktigt att rengöra huden från smink inför en svettig workout. Smink och svett tillsammans kan täppa till porerna, vilket kan leda till irriterad hud och finnar. Ha alltid micellärvatten redo i gymväskan!


MicellAIR®-Räddaren i Nöden

#Sminkmissar

När ditt smink lever ett eget liv, finns NIVEA MicellAIR® Expert där för att snabbt och enkelt ta bort dina misstag - allt från knasiga ögonbryn till utsmetat läppstift. Upptäck våra gifs och dela dina favoriter!


Forskning och Utveckling

Så fungerar NIVEA MicellAIR®

 

1NY TEKNIK, REVOLUTIONERANDE HUDVÅRD

Att ta bort smink kan ibland kräva flera rengöringssteg, och oftare än inte, kan resultatet vara en besvikelse. NIVEA MicellAIR®-tekniken är den enkla och skonsamma vägen att ta bort det mest envisa sminket. Med en formula av torrolja lämnas 0% produktrester på huden så du behöver inte skölja eller gnugga.

2SMÅ, MEN IMPONERANDE STARKA

Miceller är mikroskopiskt små molekyler som effektivt kan ta bort de allra minsta partiklarna av smuts, damm, olja och smink, även från de känsligaste områdena.

3MICELLER FUNGERAR SOM MAGNETER

Miceller är både vattenälskande (hydrofila) och olje-älskande (lipofila) och kan ta bort både vattenläsliga och fettlösliga partiklar. De fungerar som en magnet för att lyfta fettlösliga smutspartiklar från huden utan att irritera den.