Hyaluronsyra

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyrans Fördelar För HudenALLT DU BEHÖVER VETA

Hyaluronsyra finns i fler och fler ansiktsvårdsprodukter, så vi har all information för dina Hyaluronsyrarelaterade frågor, så du kan veta exakt vad det är du applicerar på ditt ansikte.

VAD ÄR HYALURONSYRA?

Hyaluronsyra låter mycket läskigare än den är, eftersom många av oss inte skulle drömma om att lägga på syra på våra ansikten, men hyaluronsyra är faktiskt en gelliknande substans som har den unika förmågan att behålla fukt. Faktum är att våra kroppar producerar det naturligt för att hjälpa oss att behålla fukten i vår hud. Det finns också i våra ögon, leder och bindväv.

Vi producerar mindre och mindre hyaluronsyra när vi åldras och vår hud blir torrare och mindre elastisk som ett resultat, vilket får oss att utveckla djupa rynkor. Det är därför det fungerar underbart som en anti-aging-komponent i ansiktskrämer och serum, eftersom hyaluronsyran kan hålla över 1000 gånger sin egen vikt i vatten. 

HUDFÖRDELAR MED HYALURONSYRA

 1. Hudhydrering - håller huden återfuktad och strålande
 2. Anti-rynk-egenskaper - på grund av sin förmåga att behålla stora mängder vatten, förblir huden återfuktad och hjälper till att förhindra utvecklingen av rynkor, och fyller i redan närvarande rynkor för att reducera deras utseende.
 3. Läkande egenskaper - applicering av hyaluronsyra på sår har visat sig hjälpa till med att minska storleken på ytliga sår på huden och hjälpa till med smärtlindring av dessa områden
 4. Antioxidant - hjälper till att hålla huden frisk

HYALURONSYRA & DIN DAGLIGA HUDVÅRDSRUTIN

Även det bästa Hyaluronsyraserumet kommer inte att vara effektivt för att hålla din hud frisk, strålande och rynkfri om du inte använder den tillsammans med en bra daglig hudvårdsrutin, speciellt när du åldras. 

PÅ MORGONEN:

 1. Vakna upp och rengör ditt ansikte för att ta bort all smuts som samlats över natten och börja dagen på nytt - prova NIVEA Refreshing Wash Gel
 2. Applicera en fuktkräm som NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Day Cream för att låsa in fukt hela dagen och minska förekomsten av rynkor
 3. Applicera solskydd för ansiktet med hög SPF för att bekämpa ålderstecken från solen och bidra till att minska hudskador

INNAN SÄNGGÅENDE:

 1. Ta bort din makeup med NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert Makeup Remover om det behövs
 2. Använd en cleanser eller prova NIVEA Essentials Refreshing Cleansing Milk för att avlägsna smuts som ackumuleras under hela dagen
 3. Använd en toner för att rensa ut dina porer 
 4. Applicera en ögonkräm för att minska rynkor runt ögonen
 5. Applicera en nattkräm med hyaluronsyra för att låsa in fukt över natten.

VAD MER KAN HYALURONSYRA ANVÄNDAS TILL?

 • För att underlätta ledproblem
 • För torra ögon - hyaluronsyra kan hittas i vissa ögondroppar

CELLULAR HYALURON FILLER +FIRMING DAY CREAM

Med Magnolia extrakt och Hyaluron; denna nattkräm stöder hudregenerering för att förbättra fastheten och minska förekomsten av rynkor över natten med användning av Hyaluron. Läs mer.

NIVEA Hydra Skin Effect kräm av hyaluronsyra

Upptäck NIVEA Hydra Skin Effect Moisturizing Day Cream, berikad med ren hyaluron, vilket stimulerar hudens egna och naturliga hyaluronproduktion. Den lätta gelformulan smälter in i huden och återfuktar i 72 timmar, vilket fräschar upp huden och fyller den med fukt.

För att stötta huden medan du sover, bör du prova NIVEA Hydra Skin Effect Regenerating Night Cream för en elastisk och uppfriskad hud.