Innovation

NIVEA MicellAIR Loved By Make-up Artists

Upplev den magiska kraften av MicellAIR

Nya NIVEA MicellAIR Micellar Water rengör skonsamt men effektivt, utan att lämna produktrester. Ökar syreupptagningen så att huden kan andas.

10 Proffstips

10 proffstips från Sarah Grundén 

Sarah Grundén har en gedigen erfarenhet som make-up artist från både modebranschen och från att arbeta med artister världen över. Hon ser sig själv som en allkonstnär och yrket som make-up artist har varit en del av hennes kreativa bana sedan 2001. Utöver arbetet som make-up artist jobbar hon med projekt inom konst, musik, fotografi och även själv som modell framför kameran.

– Jag får ofta frågan vad som är hemligheten bakom en riktigt bra makeup och svaret är alltid detsamma: Det börjar med en välmående hud, inifrån och utifrån! En bra hudvårdsrutin och en hälsosam livsstil gör enormt gott för huden och det är aldrig för sent att börja ta hand om vårt största organ, oavsett ålder, säger Sarah Grundén.

 1. Välj rätt rengöring!
  Det är viktigt att rengöra huden ordentligt morgon och kväll. Välj en rengöring som passar just din hud och slarva inte – kontinuitet är A och O.
 2. Finjustera make-upen
  Micellärvatten är perfekt att använda till att korrigera makeup-misstag. Fukta en tops med NIVEA MicellAIR och finjustera allt från ögonbryn till eyeliner.

 3. Exfoliera för en strålande hud
  Förutom att huden känns mjukare efter en exfoliering så ser den även mer hälsosam ut och får en naturlig lyster och glow. Dessutom minimeras torrhetslinjer och andra ojämnheter!

 4. Ta med wipes på flyget
  När man reser kan det vara skönt att enkelt kunna tvätta ansiktet, speciellt under långflyg. Perfekt att ha med sig i bagaget är NIVEA MicellAIR wipes och en återfuktande kräm.

 5. Var snäll mot ögonen
  Området runt ögonen är känsligt och kräver varsamhet. Använd en bomullspad med effektiv men mild rengöring, till exempel NIVEA Double Effect Eye Make-Up Remover, som du håller kvar mot ögat i några sekunder och sedan stryker längs fransarna tills mascaran är borta.

 6. Aldrig smink på huvudkudden!
  Visst finns det kvällar där man inte har någon energi till badrumsrutinen och bara vill hoppa direkt i säng. Ha alltid en flaska micellärvatten och wipes i närheten av sängen så går det snabbt att få huden ren innan huvudet läggs på kudden.

 7. Ta hand om läpparna
  Undvik torra läppar genom peeling, ofta räcker det att ”skrubba” lite lätt med en handduk, återfukta sedan med ett bra läppcerat.

 8. Rengör innan träningspasset
  Det är viktigt att rengöra huden från smink inför en svettig workout. Smink och svett tillsammans kan täppa till porerna, vilket kan leda till irriterad hud och finnar. Ha alltid micellärvatten redo i gymväskan!

 9. Undvik kladdig make-up
  Låt fuktkräm och serum helt absorberas innan du applicerar foundation, då undviker du att det blir kladdigt och sminket fäster bättre.

 10. Fånga skuggan
  Ögonskuggor kan lätt falla under ögat när de appliceras. Fukta en bomullspad med NIVEA MicellAIR och ta enkelt bort de pigment som fallit ner!


SÅ FUNGERAR DET

Det magiska i formulan

VAD ÄR MICELLÄRT VATTEN?

Läs allt om det micellära vattnet som dina vänner pratar om. Upptäck vad det gör och hur det kan revolutionera din hudvårdsrutin.

LÄGG TILL MICELLÄRT VATTEN I DIN HUDVÅRDSRUTIN

Vad är micellärt vatten och hur använder man det bäst? Vi tittar närmare på vetenskapen bakom denna populära produkt och utforskar hur den verkar på huden.

Vad gör NIVEA MicellAIR Cleansing Water så speciell?

NIVEA MicellAIR Cleansing Water drar likt en magnet till sig smuts från huden, tar skonsamt bort make-up utan att lämna kvar några produktrester och ger en fräsch återfuktad känsla.