After Sun: friska upp och skäm bort din hud

Efter att ha varit ute i solen behöver din hud tas hand om: NIVEA After Sun Care ger tillbaka vad du förlorar medan du solar.

Lindrar och svalkar solbränna efter att du solat

Efter en lång dag i solen behöver din hud tas hand om: NIVEA After Sun-produkter som After Refresh In-Dusch och After Sun Lotion är särskilt utvecklade för behoven hos soldränkt hud och ger den allt den behöver.

Efter att ha spenderat tid i solen behöver du After Sun

Efter en lång dag i solen behöver din hud tas hand om: NIVEA After Sun-produkter som After Refresh In-Shower Refresh Sooting Lotion och After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion är särskilt utvecklade för behoven hos soldränkt hud och ger den allt den behöver. En intensiv After Sun-fuktkräm kan hjälpa torr och varm hud att regenerera snabbare:

  • Den kyler ner utsatt hud. 
  • Den lindrar huden med en fyllig kur. 
  • Den hjälper till att återställa hudens spänst. 
  •  Den hjälper huden att regenerera.
  • Den ger fukten som din solbrända hud behöver.

Den utsökt milda konsistensen hos NIVEA After Sun-produkter gör det enkelt att använda den på känslig hud och det känns riktigt skönt också. Och när du till exempel använder NIVEA® After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion med Aloe vera och avokadoolja ger du inte bara din hud en dygnslång, intensiv återfuktning, utan bevarar även hudens spänst och gör den mjuk och len. Hitta rätt solskyddsprodukt för dig här.

Perfekt vård när du har solat

Efter en dag på stranden hjälper After Sun till att lindra och återfukta solbränd hud.
after sun do it yourself
After Sun-lotion – gör den själv!
Masker med mjölkprodukter som yoghurt eller kärnmjölk lindrar och lugnar solbränd hud.
After Sun mask
After Sun-lotion – gör den själv!
Gurkskivor är svalkande för varm hud och ger den fukt.
After Sun-lotion – gör den själv!
Mosad avokado ger hud som torkats ut av solen omättade fettsyror samt A- och B-vitamin.
Strawberries
After Sun-lotion – gör den själv!
Frukter som bananer och jordgubbar fuktar huden och hjälper den naturliga läkningen.

Svalkande och lindrande After Sun-kur

Om du har solat en längre stund behöver din hud återfuktas. NIVEA After Sun-produkter är särskilt utvecklade för dessa behov och uppfyller dem genom att:
  • återfukta,
  • riska upp huden, och
  • ge svalka.

Men du kan även återfukta huden medan du duschar: använd helt enkelt After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion på din fuktiga hud medan du är i duschen så absorberas den direkt. Skölj sedan av eventuell extra lotion! NIVEA In-Shower gör din hud märkbart mjuk och fuktig omedelbart efter att du har solat och duschat.

After Sun-kurer – används helt enkelt efter att du duschat

NIVEA SUN After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion lindrar och friskar upp huden efter att du har solat – och den gör det medan du duschar! Den har en långvarig återfuktande effekt och får din hud att kännas fräsch och len. After Sun-vård har aldrig varit så enkel!

DE STÄLLEN VI BRUKAR MISSA

När vi applicerar solskyddsmedel kan det lätt hända att vi fokuserar på barnen och glömmer vissa delar av våra egna kroppar. Vi kämpar ofta med de områden som är svåra att nå, som till exempel ryggen, eller glömmer andra kroppsdelar som ovansidan av fötterna. Där kan familj och vänner vara en stor hjälp.
product-stage-bg

VÅRA REKOMMENDATIONER TILL DIG <br>