Snabbabsorberande lotion för morgnar då du saknar tid

De flesta har mycket att göra på morgonen men de saknar ofta tid. Arbeta om din morgonrutin för att göra den mer effektiv.

Så kan du spara tid på morgonen

Ge din morgonrutin en boost med hjälp av förberedelser kvällen innan.
ung-kvinna-som-provar-kläder

Förberedelse är nyckeln

Oavsett om du förbereder dina kläder för nästa dag eller din matlåda så är förberedelserna centrala för en lugn och stressfri morgonrutin. Bli inte sen på grund av brist på planering.

Morgonrutin: Så kan du spara tid

Morgonen är i vanliga fall känd som att överväldigande, stressfull och hektisk, särskilt om en hel familj måste göra sig redo. Detta behöver dock inte vara fallet. 

Ta kontroll över morgonen genom att effektivisera din rutin och på så vis få några värdefulla minuters sömn. Försök att organisera allt du kan kvällen innan och spara bara det viktigaste till när du vaknar. Detta kan betyda att du packar din väska du behöver för jobbet, tvätta ditt hår eller ta ut soporna. Det kommer du att vara glad att du gjort när morgonen kommer.

Morgonen handlar om att använda din tid på ett klokt sätt och att hålla fast vid det. Skaffa en duschklocka för att se till att stunden i det varma vattnet inte får dig att bli sen, håll ögonen på klockan när du äter din frukost och lämna ditt hem vid en rimlig tid. Om du är förnuftig när det gäller tider så kan du lyckas att säga farväl till stressiga morgnar.

Ta kontroll över din morgon

Gör din morgonrutin effektivare med hjälp av några enkla tips och tricks.
vacker-ung-kvinna-i-duschen
Steg-för-steg-guide till morgonrutinen

En uppiggande dusch

Börja dagen med en energigivande dusch för att väcka din kropp och ditt sinne. Använd en duschgel med fräsch och uppfriskande doft, såsom NIVEA Powerfruit Refresh Shower Gel. Ett annat praktiskt tips är att borsta tänderna i duschen för att slå två flugor i en smäll.
ung-kvinna-användande-fuktcreme-i-badrum
Steg-för-steg-guide till morgonrutinen

Återfukta din hud

Använd en snabbabsorberande fuktcreme som NIVEA Express Hydration Body Lotion så att du kan klä på dig efter bara några sekunder och fortsätta med din rutin.
vackert-ungt-ansikte
Steg-för-steg-guide till morgonrutinen

Skönhetsrutinen på morgonen

Din morgonrutin för skönhet och hudvård är helt individuell men det finns sätt spara lite mer tid. Prova multismink såsom läppstift och rouge, eller stoppa ditt läppstift i handväskan för senare applicering – det kommer alltid att finnas tillfällen!
kvinnas-som-förbereder-sallad-med-frukt-och-grönsaker
Steg-för-steg-guide till morgonrutinen

Ät en ordentlig frukost

Frukost är dagens viktigaste måltid som ger din kropp de näringsämnen och den energi du behöver för att ta dig igenom en aktiv morgon. Förbered det du kan kvällen innan och se till att du lämnar tillräckligt med tid på morgonen för att äta i lugn och ro.
glöm-inte-din-nycklar
Steg-för-steg-guide till morgonrutinen

Gå ut

Innan du går ut genom dörren finns det alltid sådant som ska göras i sista minuten, hitta dina nycklar etc. För att göra det så smidigt som möjligt kan du försöka förbereda allt i förväg och ha dina nycklar på ett speciellt och minnesvärt ställe.

Tips för att lättare komma upp ur sängen på morgonen

  • Undvik att slå på snooze-knappen – dessa extra få minuter kommer bara att försena dig.
  • Drick ett glas vatten så fort du vaknar för att öka din energiproduktion.
  • Spela lite av din favoritmusik för att väcka din hjärna.
  • Förbered kaffemaskinen kvällen innan så att det bara är att trycka på knappen när du går upp.
  • Se till att värmen slås på tidigt på vintern för att värma upp rummet.

Återfukta din hud i duschen: NIVEA In-Shower Body Moisturizer

Letar du efter ett mer bekvämt sätt att återfukta huden på morgonen? Applicera NIVEA In-Shower Nourishing Body Milk direkt i duschen och skölj omedelbart för att få en mjuk och silkeslen hud. Fuktcremen absorberas omedelbart så du kan snabbt klä dig och fortsätta med din dag.
background