Närande solskydd för ansiktet

Ingen annan del av din kropp är lika regelbundet utsatt för solens strålar som ditt ansikte. Låt solen försiktigt smeka dig och känn dess välgörande värme på din hud.

Solen: energi och välbefinnande för kropp och själ

Därför gör solen oss gott

Solljus utför verkliga mirakel: det hjälper till att reglera kroppens olika funktioner såväl som sömnen. Solens strålar lyfter vårt humör, ökar vårt välbefinnande och förbättrar vårt allmänna hälsotillstånd. Solljus är därför mycket mer än ett kortvarigt nöje: solen är en viktig del av en hälsosam livsstil. Dra nytta av dess positiva energi – men inte utan lämpligt solskydd som Protect & Bronze från NIVEA Sun som garanterar en naturlig, intensiv och långvarig solbränna. Den ger givetvis även rätt solskydd för din kropp. 

 

Solen stimulerar din ämnesomsättning, stärker ditt immunförsvar och hjärt- och kärlsystemet.

 


Det bästa skyddet: den optimala solskyddscremen för ansiktet

Din ansiktshud är betydligt tunnare och känsligare än huden på din kropp. Ansiktet utsätts för skadlig miljöpåverkan som solens strålar, kyla och luftföroreningar eftersom det inte är täckt. Därför behövs mycket skydd och omvårdnad med en speciellt solskyddscremeutvecklad för ansiktet. Solskyddscreme såsom NIVEA Anti-Age Face Sun Cream har utvecklats speciellt för den känsliga huden i ansiktet. 
Skadliga UV-strålar:

  • minskar elasticiteten
  • ökar uppkomsten av rynkor
  • resulterar i pigmentsjukdomar,även kända som ”åldersfläckar”
  • ökar risken för hudcancer 

 

En särskils solskyddscreme för ansiktet skyddar känslig hud på semestern och i vardagen. Du kan därför njuta av solens strålar utan att behöva oroa dig och huden i ansiktet hålls återfuktad och frisk. En dagcreme med solskyddsfaktor ger ett skytt mot de skador som kan orsakas av solen i din vardag. Testa gärna NIVEA® CELLULAR ANTI-AGE Day Care med SPF 30.

 

Din hud behöver mer skydd när du är på semester. Även om alla NIVEA Sun-produkter är lämpliga för ansiktet kommer din hud att tacka dig om du använder en speciell solskyddscreme.

 

Tillförlitligt solskydd för ditt ansikte

NIVEA® SUN Anti-Age Face Cream med naturliga antioxidanter och dess balans mellan UVA- och UVB-skyddsfilter erbjuder ett tillförlitligt och vattenfast skydd mot solbränna och tidigt åldrande av huden. 
Minimera risken för solrelaterade allergier och förhindrar aktivt fina linjer och solinducerade rynkor. Den kladdfria formeln gör huden mjuk och smidig. 

Den nya NIVEA SUN Protect & Bronze Face Cream för ansiktet med SPF 30 och SPF 50 ger ett tillförlitligt skydd mot UVA och UVB och gynnar samtidigt en vacker solbränna. 

Den innovativa och vattenfasta formulan absorberas omedelbart och har ett mycket effektivt UVA/UVB-filtersystem som skyddar huden omedelbart efter applicering. Det hudskyddande E-vitaminet säkerställer att den ömtåliga ansiktshuden skyddas optimalt mot solbränna och för tidigt åldrande hud. 

Alla solprodukter i Protect & Bronze-serien innehåller ett extrakt av lakritsrot vilket aktiverar hudens egen melaninproduktion. Melanin produceras naturligt av kroppen och ansvarar för att skydda huden och göra den brun. Detta ger dig en helt naturlig, vacker solbränna, utan brun utan sol-produkter,och med dermatologiskt beprövad hudvänlighet.

 

NIVEA Anti-Age Face Sun Cream, med sina naturliga antioxidanter och sin balans mellan UVA- och UVB-skyddsfilter, ger ett tillförlitligt och vattenfast skydd mot solen och ett för tidigt åldrande.