Hur NIVEA berör planeten

Beröring gör oss mänskliga

Vårt sinne för beröring hjälper oss att utvecklas som människor och definierar vilka vi är. Vår hud, det största organet i människokroppen, är det viktigaste vi har för beröring och låter oss skapa kontakt med och världen runt oss.


Låt oss få vår värld att känna den mänskliga beröringens positiva kraft!

På NIVEA tror vi på den mänskliga beröringens positiva kraft. Vi strävar efter att utveckla hudvårdsprodukter som gör att du mår bra i din hud, så du skapar kontakt med andra och njuter av livet. Vi förstår huden på ett holistiskt sätt och studerar hur det förbinder oss med vår miljö. Och hur den påverkas av vår kost och våra känslor. Vår produktfilosofi är att skapa hudvårdsprodukter som förbättrar hudens naturliga funktion, så att alla kan ha frisk, vacker hud.

Och vi är fast beslutna att göra en positiv inverkan på världen. Vi har satt upp ambitiösa hållbarhetsmål. Våra forskningsavdelningar fortsätter att utveckla våra formler för att göra vår hudvård så bra det kan vara samtidigt som vi minskar vår miljöpåverkan. Vi arbetar nära tillsammans med gröna initiativ och andra partners för att hitta nya sätt att beröra vår planet positivt. Att skapa hudvård som är lika skonsam mot vår planet som den är för vår hud är en utmaning NIVEA är villig att ta itu med i allt vi gör.

NIVEAS TRE PELARE AV HÅLLBARHET

Denna webbplats är utformade för att hjälpa oss alla att skydda vår planet, och ger en mängd information om alla aspekter av säker, mild och effektiv hudvård och miljö:

Huden kommer i första hand

Dra fördel av NIVEAs ledande hudvårdsexpertis och ta reda på mer om vårt engagemang för hudsäkerhetsbedömningar, initiativ för hälsosam och mer miljövänlig hudvård och NIVEAs ingredienser. Upptäck nu.

Världen är vår hud

Upptäck de många sätt på vilka NIVEA strävar efter att öka hållbarheten i alla våra aktiviteter - från inköp till tillverkning, förpackning och återvinning. Upptäck nu

ÄRLIGHET OCH ÖPPENHET

Läs mer om hur NIVEA lever upp till våra värderingar – från vår uppförandekod till åtaganden, gemensamma projekt och andra initiativ. Upptäck nu